Προς το περιεχόμενο

The Official PSP Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 298
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γειά σας και καλή χρονιά σε όλους.

Τα χριστούγεννα απέκτησα κι εγώ ενα PSP και θα ή8ελα κάποια βοή8εια απο τους πιο εμπειρους χρήστες.

Κατ'αρχήν εχω κάνει το downgrate στην έκδοση 1.5.

Αντιγράφω τα παιχνίδα κανονικά στην μνήμη αλλα μόλις πάνε κα ξεκινήσουν κολάνε.

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι συμβαίνει???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και πάλι καλή χρονιά και καλό gaming.

PS. Να πω τις ενέργειες που κάνω κατα την αντιγραφή.

Αφου κανω extract το πρώτο .rar μου δημιουργεί έναν φάκελο που έχει μέσα ένα .ISO αρχείο. Αυτο το αντιγράφω στην μνήμη και μέσω του emulator το επιλέγεις και παίζει.

Ένα παράξενο πράγμα που συμβαίνει είναι οτι κατα την μεταφωρά του .ISO στo memory stick παρουσιάζει ένα σφάλμα και λέει οτι δεν βρέθηκε η θέση προορισμού ή κατι τέτειο. Το παράξενο είναι πως άμα πας στον φάκελο της memory θα το βρείς εκεί το αρχείο ολοκληρομένο. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό???

Δημοσ.
Επειδή έχουν ακουστεί πολλά παράπονα για τα ακουστικά' date=' να το ξαναπούμε. Λόγω κοινοτικής οδηγίας, όλες οι συσκευές ήχου πλέον πρέπει να έχουν "κόφτη" στα 90dB! Στα original ακουστικά του psp υπάρχει και πλαστικό καρτελάκι πάνω στο καλώδιο που το λέει!!

Αν βάλετε ένα οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι όμως στο βύσμα του στρογγυλού control θα έχετε τέλειο και δυνατό ήχο. Εγώ χρησιμοποιώ δικά μου sony ακουστικά ψείρες που είχα αγοράσει απο το ακτίνιο 80Ε πριν μερικά χρόνια γιατί ήθελα πολύ καλό φορητό ήχο και έχω τρελλά μπάσα στο psp!

Επίσης απο βαρεμάρα ενω έχω το psp σχεδόν 2 μήνες τώρα αμέλησα να το κάνω register στο yourpsp.com και προχτες που το έκανα είδα οτι έχουν αλλάξει το δώρο!!! Και εκεί που θα είχα το εργάκι μου, τώρα θα μου στείλουν μια, ωραία μεν, θήκη για umds... :(

Όποιος έχει περίσσευμα spidey 2 ευχαρίστως να ανταλλάξουμε χεχε...[/quote']

an to les sovara ayto gia thn antallagh akou ayto:emena mou esteilan 2 fores to spiderman 2 se umd ta bot tou yourpsp.com kai etsi twra psaxnw gia atomo na to dwsw.h8ela na agorasw kai 8hkes gia umd,alla eixan tis 4 15 euro ta zwa.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

to Wifi tou psp xrisimopoietai mono gia games kai internet?

den mporw na to xrisimopoiisw kai gia topiko diktyo-metafora arxeiwn??

kai an nai, pws?

exw AP sto spiti mou, ekana tis rythmiseis sto network, pire ip kai internet alla den kserw pws na dw ta arxeia mesa sto psp apo to pc(an ginetai)..

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια :

Ψάχνω αρκετή ώρα στο net και δεν μπορώ να βρω το Ευρωπαικό 1.5firmware. Στο yourpsp.com έχουν μόνο την 2.6 (δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από την Sony). Αν γνωρίζετε από που μπορώ να την κατεβάσω κάντε εναν κόπο.

Στην αναμονή για downgrader στην 2.01...

Δημοσ.
Παιδιά μια βοήθεια :

Ψάχνω αρκετή ώρα στο net και δεν μπορώ να βρω το Ευρωπαικό 1.5firmware. Στο yourpsp.com έχουν μόνο την 2.6 (δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από την Sony). Αν γνωρίζετε από που μπορώ να την κατεβάσω κάντε εναν κόπο.

Στην αναμονή για downgrader στην 2.01...

Δεν υπάρχει ευρωπαϊκό 1.5. Όλα τα ευρωπαϊκά PSPs κυκλοφορούν με firmware 1.52 και πάνω. Από την άλλη, δεν θυμάμαι σίγουρα αν υπάρχει αμερικάνικο 1.50.. απ' όσο μπορώ να θυμηθώ, μόνο στην Ιαπωνία κυκλοφόρησαν PSPs με το 1.00 και αμερική έφθασαν κατευθείαν με το 1.50. Anyway, για αυτό μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά η ουσία είναι πως αν βρεις αμερικάνικο 1.50 βάζεις αυτό, αν βρεις το ιαπωνικό πάλι βάζεις αυτό, δεν αλλάζει κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...