Προς το περιεχόμενο

The Official PSP Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 298
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παίζουν δηλαδή τα iso στην 2,01? η το θέμα είναι μόνο για homebrew?

to pleon epityximeno downgrade apo version 2.5 i 2.6 (oxi parapano)

eine pleon gegonos.

tora..an kapoios exei 2.1, apla prepei na anevei stin 2.5 kai meta downgrade se 1.50.

Δημοσ.
to pleon epityximeno downgrade apo version 2.5 i 2.6 (oxi parapano)

eine pleon gegonos.

tora..an kapoios exei 2.1' date=' apla prepei na anevei stin 2.5 kai meta downgrade se 1.50.[/quote']

Τη 2,50 που τη βρίσκω τώρα? στην επίσημη σελίδα δεν τη βρήκα!

Δημοσ.

λίγη βοήθεια και σε μένα την καημένη...πείρα το psp πρόσφατα και δεν ξέρω τπτ...διαβάζω αυτά που λέτε και δεν καταλαβαίνω λέξη...αν και ξέρω αρκετά για υπολογιστές αυτά που λέτε εσείς μου είναι ακαταλαβήστικα...βασικά θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με κατευθύνει κ να μου πει τι θα πρεπει να κατεβάσω για να δημιουργήσω ένα τέλειο psp....emulators και τέτοια.....όσοι μπορείτε να βοηθήσετε σας παρακαλώ στείλτε μου pm....ευχαριστώ!

Δημοσ.
λίγη βοήθεια και σε μένα την καημένη...πείρα το psp πρόσφατα και δεν ξέρω τπτ...διαβάζω αυτά που λέτε και δεν καταλαβαίνω λέξη...αν και ξέρω αρκετά για υπολογιστές αυτά που λέτε εσείς μου είναι ακαταλαβήστικα...βασικά θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με κατευθύνει κ να μου πει τι θα πρεπει να κατεβάσω για να δημιουργήσω ένα τέλειο psp....emulators και τέτοια.....όσοι μπορείτε να βοηθήσετε σας παρακαλώ στείλτε μου pm....ευχαριστώ!

ti version eine to PSP sou..

gia na tin deis pigene system settings>system information ..kai pes mas

Δημοσ.

thanx gia tin voitheia....omws kapou diavasa oti an thelw na to syndesw me to access point mou tha prepei na exw v 2.01 i k megalyteri....

Δημοσ.

Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος να μου πει πρόγραμμα που να μετατρέπει τα DVD σε .mp4 για το PSP σε full screen και να βάζει και υπότιτλους?Έχω δοκιμάσει δυο τρία προγράμματα αλλα κανένα δεν έκανε full screen!Ευχαριστώ!

Δημοσ.

ean to PSP sas moularosei kai de lei na akousei tis entoles sas..

yparxei mia lysi!

etimastite omos giati to PSP DEN katastrefete kai toso eukola!!

tha xreiastite vevea arketa synerga kai ylika opos SFYRI! ,ARBILES!, SKOINI!,και mia arketa megali posotita TNT ..gia na parete tin ekdikisi sas..

deite EDO!

http://www.youtube.com/watch?v=ivX7B4BRWG8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emaxconsole%2Enet%2F%3Fmode%3Dnews%26newsid%3D8659

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...