ANEMOS-V Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Τελικά απ' ότι διαβάζω το πείραμα αυτό οδήγησε σε πολλά.. bricks! Εν αναμονή νέας έκδοσης λοιπόν, όσοι έχετε 2.5/2.6 μη βιαστείτε να κάνετε κάτι oxi ayto tou Dark Alex ,alla kapia alla fake downgrader paliotera. giayto tou Dark Alex den exoume akoma apotelesmata xiropiasta, anamenoume loipon ta apotelesmata apo tous(tolmirous) pou tha to epixirisoun.
Tantalord Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εχω τις εξης αποριες...Ειχα δει οταν ειχε πρωτοβγει το PSP στο Πλαισιο,το Pro evolution 5,το οποιο κυριολεκτικα σερνοτανε...Το loading κραταγε μερικα λεπτα,πραγμα απαραδεκτο,και το παιχνιδι εχανε frames...Αυτο συμβαινει στα περισσοτερα παιχνιδια?...και αν ναι βοηθαει στο να μειωθει ο χρονος η αναβαθμιση του filmware?....Επισης αν αγορασω τωρα καινουργιο PSP λογικα θα εχει εκδοση >2.5...Μπορει να γινει καποια ''πουστια'' σε αυτο να παιζει ISO's χωρις τσιπακι.... Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα θελω μια ολοκληρωμενη αποψη στο αν αξιζει η αγορα ενος PSP,με βαση πολλα κριτηρια...Παντως συγκριτικα με το Nintendo DS θα το προτιμησω
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Επισης αν αγορασω τωρα καινουργιο PSP λογικα θα εχει εκδοση >2.5...Μπορει να γινει καποια ''πουστια'' σε αυτο να παιζει ISO's χωρις τσιπακι.... Aν το ψαξεις μπορεις να βρεις με firmware 2.00 και κατω..Τουλαχιστον στην Θεσαλλονικη εχω βρει αρκετα.Οσον αφορα το δευτερο σκελος,οχι ακομα.
ANEMOS-V Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 an exeis PSP me 1.50 kai Loaders gia ta ISO games sou,kai ta trexeis mesa ap tin memory card.. oute to Pro evolution 5 ,oute allo games trexei toso arga to load pernei apo 1sec eos 7 sec to max pou exo dei se (varia ) games. to Pro evolution 5 pernei peripou 3-4 sec. kai vevea i mpataria krataei para poly afou i mnimi de katanalonei poli reuma gia tin leitourgia tis,se sxesi me to UMD, to opio kai troei TO reyma ,alla kai katastrefete me to pekse-ksanapekse ta diskakia! to pio euesthito simio tou de ..eine to leiser tou.
dinak Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Γεια σας παιδιά!Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας!...Λοιπόν θέλω να συνδέσω το psp μου στο ίντερνετ με το ασύρματο δίκτυο που έχουμε σπίτι μου αλλά δεν μπορώ...συνέχεια μου βγάζει Error 80410D07 ή Error 80410D11.Νομίζω ότι έχω όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που χρειάζεται για να συνδεθεί αλλα κάτι δεν κάνω καλά Έχω το Speedtouch 530 και στο psp το firmware είναι 2.01 . Τώρα ίσως μπερδεύω κάτι με τις IP κτλ. Διάβασα ότι πρέπει να προσθέσω στον router την Mac Address του psp αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω...αυτά....PLS HELP MEEEEE...ευχαριστώ πολύ!!!
Tantalord Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Exei kapoios ta aparaithta files pou xreiazontai na kaneis ena PSP version 1.52-->version 2.0--->version 1.50.As epikoinwnhsei me PM:twisted:
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ta nea eine fovera! (opos fenete se ligo tha exoume asfalis Downgrade 2.60>1.50 !! ------------------------------------------------------------------------------- Λίγο μετά από την τελευταία ενημέρωση που σας έκανα ανακοινώθηκε ΝΕΟ αναβαθμισμένο DOWNGRADE πρόγραμμα με σειρά <Downgrader Test v0.5 For PSP 2.50/2.60 Firmware.> Παρόλο που υπόσχεται 100% επιτυχία ..θα σας έλεγα να ΜΗΝ βιασθείτε να το κανετε,και να περιμένουμε τις εξελίξεις να σιγουρευτούμε. Μην ξεχνάτε ότι ο κατασκευαστής του προγράμματος το αναφέρει σαν ΤΕΣΤ και η τελική εύθηνη για το οτιδήποτε συμβεί στο PSP σας είναι ΔΙΚΗ σας! Ούτος ι άλλος θα μάθετε πρώτoι από μας τις εξελίξεις στα σίγουρα! http://www.octapus.net/phpnuke/index.php
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8151 yparxei kai video pou apodikniei tin epytixia tou downgrade apo 2.60 se 1.50, symfona panta me ta legomena ton kataskeyaston kai akolouthontas kata grama tis odigeies. xriazete vevea kai to original GTA diskaki mazi me ton Eloader tou fanjita. kai opos eipa parapano kante ligo ypomoni na tekmiriothei to downgrade kai apo allous tolmirous xristes.
axinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 exw ena psp me v1.5 mexri prin ligo kairo xrwmatismos tou menou htan mple opws einai to default dld.twra exw thn entypwsh oti exw xasei to xrwma tou kai 'tinei' pros to prasino...! otan omws xrhsimopoiow devhook se allh version pou mporw na allaxw xrwmata ta deixnei mia xara to exei antimetwpisei kaneis ayto re paidia h einai h idea mou??
gherudos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 lol φίλε μου δεν έχει κανένα πρόβλημα...Κάθε μήνα αλλάζει χρώμα είναι απόλυτα φυσιολογικό...
axinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 lol φίλε μου δεν έχει κανένα πρόβλημα...Κάθε μήνα αλλάζει χρώμα είναι απόλυτα φυσιολογικό... loooool sobara milas??? kai egw elega paei to psp mou snif snif xaxaxaxaxa thanx man
gherudos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 άλλαξε την ημερομηνία του PSP και θα το διαπιστώσεις
Dyolf Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Einai episfalis o downgrader apo 2.60 > 1.50. Epitelous free homebrew meta apo toso kairo...
illudium36 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Γεια σας παιδιά!Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας!...Λοιπόν θέλω να συνδέσω το psp μου στο ίντερνετ με το ασύρματο δίκτυο που έχουμε σπίτι μου αλλά δεν μπορώ...συνέχεια μου βγάζει Error 80410D07 ή Error 80410D11.Νομίζω ότι έχω όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που χρειάζεται για να συνδεθεί αλλα κάτι δεν κάνω καλά Έχω το Speedtouch 530 και στο psp το firmware είναι 2.01 . Τώρα ίσως μπερδεύω κάτι με τις IP κτλ. Διάβασα ότι πρέπει να προσθέσω στον router την Mac Address του psp αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω...αυτά....PLS HELP MEEEEE...ευχαριστώ πολύ!!! Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.psphacking101.com/ Κάποιο από τα 16 βίντεο λέει για Internet έμενα το 6 με βοήθησε να κάνω remote to Pc με το Portable VNC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.