privateer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Kairos htan nomizw to PSP na apokthsei kai ayto to diko tou official topic. Oti afora loipon thn handheld konsola ths Sony kante to post edw
zx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 oi katoxoi as mas pou ti kanei to psp pezei teneies ? pezei mp3 ? apo paixnidia kai emulators ? poso krataei i mpataria se pliri xrisi ? ti allo aksiologo kanei ?
bigbud Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Loipon eixa v.2 kai to ekana downgrade tora omos pos to xanakano upgrade???
kirileman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Τι γίνεται με τον ήχο ρε παιδιά; Είναι υπερβολικά χαμηλός. Το έχει ο κολλητός, θέλω και γω να το πάρω αλλά δεν κάνω την κίνηση για αυτό το λόγο. Δεν ακούγεται τίποτα από τα ακουστικά!!! (εννοείται ότι έχω τη σχετική επιλογή στο sound options off). Αν όχι τίποτα, πολύ χαμηλά. Αν υπάρχει σημαντικός εξωτερικός θόρυβος, τότε όντως δεν ακούς καθόλου. Καμία λύση;
bigbud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 H monh lusy einai na xrhsimopoihseis alla akoustika
privateer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 First Generation Sony PSP Compact Flash + SD + MMC Card Adapters http://www.lik-sang.com/news.php?artc=3768&lsaid=219793
privateer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 New Metal Gear Solid For PSP http://psp.ign.com/articles/678/678002p1.html
Alt3rnative Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 2 erwthseis thelw na kanw: 1)Mporeite na mou peite to kalytero kata th gnwmh sas programma gia metatroph dvd se mp4? 2)Mporeite na mou peite ton kalytero kata th gnwmh sas media player gia to psp me thn magalyterh yposthriksh se arxeia? Thank you!
Kraken Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Mporeite na mou peite to kalytero kata th gnwmh sas programma gia metatroph dvd se mp4? Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο. Όλα -πιστεύω- κάνουν καλή δουλειά. Αν θέλεις για το PSP να κάνεις τανίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα το Nero Recode (δές έναν οδηγό εδώ). (Ισχύει περίπου ότι και στα DVD υπάρχουν 1click προγράμματα αλλά για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιείς περισσότερα προγράμματα αλλά πέρνει περισσότερο χρόνο).
Alt3rnative Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Kapoion player gia na paizw ola ta arxeia sto psp mou (divx,avi,ktl,ktl)?
clairvoyant Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Εδώ και 2-3 μέρες ασχολούμαι με τον προγραμματισμό στο PSP. Η πρώτη μου προσπάθεια λέγεται PSP-Mines και είναι ένα παιχνίδι τύπου ναρκαλιευτή. Θέλει μπόλικη δουλίτσα ακόμη, αλλά αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να το δοκιμάσετε από εδώ: http://rapidshare.de/files/9931172/PSP-Mines-v0.5.zip.html (κάτω κάτω στη σελίδα πατάτε Free Download και κατόπιν, στη νέα σελίδα που ανοίγει, γράφετε τον κωδικό που εμφανίζεται δίπλα στο κουμπί Start Download). Όσοι το δοκιμάσετε θα ήθελα να κάνετε ελεύθερα τις παρατηρήσεις σας (τι δεν λειτουργεί, τι θα θέλατε να προστεθεί κ.α.). Υ.Γ. Το παιχνίδι λειτουργεί σε PSP με Firmware 1.50 Υ.Γ.2 Μιας και το δημιούργησα εξ' ολοκλήρου σε Linux box, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με το zip αρχείο. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να το αποσυμπιέσετε, πείτε μου και θα διορθώσω το πρόβλημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Εδώ και 2-3 μέρες ασχολούμαι με τον προγραμματισμό στο PSP. Η πρώτη μου προσπάθεια λέγεται PSP-Mines και είναι ένα παιχνίδι τύπου ναρκαλιευτή. Θέλει μπόλικη δουλίτσα ακόμη' date=' αλλά αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να το δοκιμάσετε από εδώ:http://rapidshare.de/files/9931172/PSP-Mines-v0.5.zip.html (κάτω κάτω στη σελίδα πατάτε Free Download και κατόπιν, στη νέα σελίδα που ανοίγει, γράφετε τον κωδικό που εμφανίζεται δίπλα στο κουμπί Start Download). Όσοι το δοκιμάσετε θα ήθελα να κάνετε ελεύθερα τις παρατηρήσεις σας (τι δεν λειτουργεί, τι θα θέλατε να προστεθεί κ.α.). Υ.Γ. Το παιχνίδι λειτουργεί σε PSP με Firmware 1.50 Υ.Γ.2 Μιας και το δημιούργησα εξ' ολοκλήρου σε Linux box, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με το zip αρχείο. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να το αποσυμπιέσετε, πείτε μου και θα διορθώσω το πρόβλημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.[/quote'] φίλε μου με στεναχωρείς όμως,γιατί δεν το δημοσίευσες και στο 1ο Ελληνικό PSP Portal?Σε περιμένω στο http://www.pspgr.host.sk
clairvoyant Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 βρε gherudos για εκεί ερχόμουν, όμως δυστυχώς για κάποιο λόγο ο firefox ζορίζεται ιδιαίτερα.. ξανακάνω απόπειρα!
actorius Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Επειδή έχουν ακουστεί πολλά παράπονα για τα ακουστικά, να το ξαναπούμε. Λόγω κοινοτικής οδηγίας, όλες οι συσκευές ήχου πλέον πρέπει να έχουν "κόφτη" στα 90dB! Στα original ακουστικά του psp υπάρχει και πλαστικό καρτελάκι πάνω στο καλώδιο που το λέει!! Αν βάλετε ένα οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι όμως στο βύσμα του στρογγυλού control θα έχετε τέλειο και δυνατό ήχο. Εγώ χρησιμοποιώ δικά μου sony ακουστικά ψείρες που είχα αγοράσει απο το ακτίνιο 80Ε πριν μερικά χρόνια γιατί ήθελα πολύ καλό φορητό ήχο και έχω τρελλά μπάσα στο psp! Επίσης απο βαρεμάρα ενω έχω το psp σχεδόν 2 μήνες τώρα αμέλησα να το κάνω register στο yourpsp.com και προχτες που το έκανα είδα οτι έχουν αλλάξει το δώρο!!! Και εκεί που θα είχα το εργάκι μου, τώρα θα μου στείλουν μια, ωραία μεν, θήκη για umds... Όποιος έχει περίσσευμα spidey 2 ευχαρίστως να ανταλλάξουμε χεχε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.