STEVEtheGREEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 δλδ απ' οτι καταλαβα για να εχω ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο και να μην ξεμεινω θα πρεπει να δωσω πολλα λεφτα.. οποτε καλυτερα να το ξεχασω. Τι θα'λεγες για battery free wireless optical mouse? http://www.a4tech.com/en/product1.asp?CID=90&SCID=92 check this out
Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 δλδ αν καναμε μια συγκριση μεταξυ ασυρματων και οπτικων, ποιος θα εβγαινε νικητης;
STEVEtheGREEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 δλδ αν καναμε μια συγκριση μεταξυ ασυρματων και οπτικων, ποιος θα εβγαινε νικητης; Xmm νομίζω οτι κάπου εδώ χάσαμε τη μπάλλα.... Σύγκριση ασύρματων-οπτικών με τι ? Γίνε λίγο ποιό σαφής!
szaf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 κατά τη γνώμη μου, οπτικό και πάλι οπτικό. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος να πάρει ασύρματο. Για να γλυτώσει δύο καλώδια; Εξάλλου ακούω και πολλά προβλήματα για αυτά. Εκτός και αν κάποιος έχει καμία οθόνη 20+ ίντσες ή projector και θέλει να το δουλεύει από απόσταση, οπότε πάω πάσο
Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 οποτε απορριπτω τα ασυρματα και εφυγα για οπτικο ποντικι. οποτε συνεχιζουμε εδω
soraver Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Luxxx me sugxwreis pou kobw th roh tou link sou alla exw mia aporia: h8eles na pareis asurmato me mpilitsa? btw oi fwtografies pou eixes sto allo account hta kaluteres!!!!!!!!
YiannisMn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Γενικώς είναι μια πολυτέλεια, που μάλλον χρειάζεται λιγότερο από άλλες... Εγώ πάντως αποφάσισα μια ωραία μέρα να βάλω ασύρματα για να μπορώ να πετάω πληκτρολόγιο+ποντίκι παρά πέρα και να ελευθερώνω το γραφείο μου για άλλες δουλειές. Παλαιότερα τα καλώδια με περιόριζαν στην απομάκρυνση αυτών των περιφεριακών, κι έτσι είχα πάρει την απόφαση...
Pc_knights Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 gia mena to kiriotera mionektima einai oi paremboles pou katantane poli ekneuristikes paremboles apo(ixeia, tileoraseis, kinita k.t.l. k.t.l.
ApSiMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 οποτε απορριπτω τα ασυρματα και εφυγα για οπτικο ποντικι. οποτε συνεχιζουμε εδω agori mou eisai theos....... pws petagesai apo to ena thema sto allo!!!!gamatos!!! @ sovarer emena mou aresoun perissotero aytes ayou tou acc
soraver Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 apsiman stwe? etsi grafetai? gamatos ;pppp btw den eoxume to idio gousto ;p THA PARAKALESW TOUS SUMFOROUMITES NA MHN GRAFOUNA LLO SE AUTO TO THREAT KA8 OTI O LAZAROS ANOI3E ALLO GIA TH SUNEXEIA. euxaristw.
tornado Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 εγω παντως πηρα ενα ασυρματο + οπτικο ποντικι χθες και μεχρι στιγμης παει καλα... Το + στην υποθεση ειναι οτι εχει βαση που επαναφορτιζεις τις μπαταριες οποτε δεν προκειται να μεινεις.... το χρησιμοποιεις οσο θες και μετα το φορτιζεις στη βαση. και οσο για το κοστος.... 15 ευρω ολα και ολα... δεν μου φανηκαν πολλα. Η αλλαγη εγινε λογω του οτι η κοπελα μου εχει πλακωθει μονιμως με τα καλωδια. Η λυση που βρηκα μου ηρθε φτηνα και βολικα. Επισης με 10+ κατι ευρω πηρα και πληκτρολογιο ασυρματο επισης. Μειονεκτημα.... Δεν παιζουν τιποτα απο τα δυο αν δεν μπουν στα windows, πρεπει να εχετε ενα usb - ps2 adaptor για να μπει στο bios ας πουμε.... αλλα και αυτο δεν κανει πολλα λεφτα.
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 δλδ απ' οτι καταλαβα για να εχω ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο και να μην ξεμεινω θα πρεπει να δωσω πολλα λεφτα.. οποτε καλυτερα να το ξεχασω. Το mouse κάνει μεγάλη κατανάλωση είναι η αλήθεια... Το keyboard όμως όχι. Από τον Απρίλη έχω ασύρματο keyboard και ακόμα δεν έχω αλλάξει μπαταρίες. Εμένα πάντως με βολεύει πολύ το ασύρματο keyboard. Ένα καλώδιο λιγότερο. Μπορώ να απομακρυνθώ λίγο από την συνηθησμένη θέση του γραφείου, μπορώ να βλέπω ταινίες από το κρεβάτι μου και να σταματάω την ταινία. δλδ αν καναμε μια συγκριση μεταξυ ασυρματων και οπτικων, ποιος θα εβγαινε νικητης; Τα οπτικά ασύρματα mouses σε ποιά κατηγορία ανήκουν;
Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 και ποιος ειναι ο χρονος διαρκειας των μπαταριων; επαναφορτιζομενων και μη. Τα οπτικά ασύρματα mouses σε ποιά κατηγορία ανήκουν; oups! εχει και απο δαυτα; ειμαι αθλιος! :razz:
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 oups! εχει και απο δαυτα; ειμαι αθλιος! :razz: Να σου πω ότι δεν είσαι; Ψέμματα θα πω...
ApSiMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 ...oups! εχει και απο δαυτα; ειμαι αθλιος! :razz: lazarako mallon ta exeis mperdepsei......tha kanw mia apopeira na sou eksigisw (elpizw na piasei topo) otan leme optika mouse ennooume ayta me to kokkino lampaki apo katw pou DEN exoun mpilitsa.Pleon ola ta mouse einai optika (i toulaxiston to 90%tous) to an einai asyrmato ena mouse i oxi den exei KAMIA sxesi me to an einai optiko i me mplilitsa.... to an einai asyrmato ena mouse exei sxesi me to oti exei i den exei kalwdio me to opoio enwnetai me to pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.