apaixtos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Phra prin apo mia bdomada to Fujitsu Siemens M1451G.katebasa to centrino hardware control kai deixnei thermokrasia sklirou stous 50-52 bathmous.leei pws megisth timh einai oi 55 bathmoi.toso konda pou eimai sto orio einai anusixitiko?to laptop einai olokainourgio.episis pies oi logikes times thermokrasias gia enan centrino 1.86?euxaristw...
nimik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εχω το ιδιο μοντελο με 760 cpu &1G ram..το ιδιο δουλευει και σε μενα...παρε μια βαση με ανεμιστηρακι απο κατω..θα ριξει την θερμ/σια του σκληρου τουλαχιστον 10-15C..Δοκιμασμενο..!
dazzlestef Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Nimik esy pio anemnistiraki exeis parei?
nimik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Nimik esy pio anemnistiraki exeis parei? Αυτην εδω την ομορφουλα...
nobleman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Αυτην εδω την ομορφουλα... Ε όχι και ομορφούλα!!! Χάλι μαύρο, βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος... για κοίτα αυτή, τι λες;;; δεν είναι πιο κομψή;;; αλλά και πιο ακριβή... Πάντως επειδή υπάρχει ολόκληρο θέμα για τις θερμοκρασίες, καλύτερα να το διαβάσεις πριν αγοράσεις...
nimik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Ε όχι και ομορφούλα!!! Χάλι μαύρο' date=' βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος... για κοίτα αυτή, τι λες;;; δεν είναι πιο κομψή;;; αλλά και πιο ακριβή...Πάντως επειδή υπάρχει ολόκληρο θέμα για τις θερμοκρασίες, καλύτερα να το διαβάσεις πριν αγοράσεις... Eιρωνευομουν βεβαιως βεβαιως.....αυτη που λες υπαρχει στα ελληνικα μαγαζια?
nobleman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Eιρωνευομουν βεβαιως βεβαιως.....αυτη που λες υπαρχει στα ελληνικα μαγαζια? Το ξέρω, χουμοράκι κι εγώ... Δυστυχώς, όσο κι αν έψαξα μόνο σε αλλοδαπά e-shops τη βρήκα και το συνολικό κόστος με έξοδα αποστολής για Ελλάδα υπερβαίνει τα 50?...
apaixtos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Poli kalh lisi alla ligo akriboula tha elega...auth to filou nimik deixnei fthnh.asxeta me emfanhsh to thema einai na psixei swsta to ergaleio :)mou einai kai kainourgio kai opws katalabenete sthn arxh eimai kapws uperprostateutikos kai thelw max axiopistia se bathos xronou
theomits Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί έχουν σταματήσει πλέον την παραγωγή laptop με pentium 4 και επιμένουν όλοι σε mobile. Εγώ που έχω Ρ4 δεν είχα ποτέ πρόβλημα με θερμοκρασίες!
apaixtos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 den einaimono h thermokrasia...bale to meiomeno baros,meiomenes diastaseis,megaliterh autonomia,ligoterosthoribos...to mono kali me p4 einai pws mporeis na kaneis sxetikaeukola anavathmish sto laptop...me centrino einai duskolo.den exw provlima me tous p4.kathe allo.alla gia laptop centrino=megaliterh sunolikh euxristia...
palawiaris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Ισα-ισα με τους mobile η θερμοκρασία πρέπει να είναι πιο χαμηλά.Φιλαράκι στο δικό μου φορητό 1,8 centrino /80 σκληρό/5400 σ/λ δοκίμασα αυτά τα προγράματτα και μου δείχνουν ότι θέλουν,υψηλές θερμοκρασίες κτλ.Χαζομάρες,απλά ο φορητός μου δεν έχει αισθητήρες θερμοκρασίας και για αυτό δείχνουν ότι θέλουν.Μήπως ισχύει το ίδιο και σε σένα;Δουλεύει τουλάχιστον 15 ώρες την ημέρα και τώρα χειμώνα με το ζόρι ανάβει το ανεμηστηράκι για κανένα λεπτό κάθε 10-15 λεπτά.Αυτό σημαίνει η θερμοκρασία του είναι πολύ χαμηλή.Στα λέω μήπως είναι άσκοπα τα λεφτά και ο επιπλέον θόρυβος που θα έχεις.Την ίδια θερμοκρασία δείχνει το πρόγραμμα και όταν το ανάψεις ή όχι;Όσο για τους σκληρούς για αυτό τον λόγο δουλεύουν οι πιο πολλοί στις 4200 ή 5400.Για μεγαλύτερη αυτονομία και χαμηλότερες θερμοκρασίες.
nobleman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Ισα-ισα με τους mobile η θερμοκρασία πρέπει να είναι πιο χαμηλά.Φιλαράκι στο δικό μου φορητό 1,8 centrino /80 σκληρό/5400 σ/λ δοκίμασα αυτά τα προγράματτα και μου δείχνουν ότι θέλουν,υψηλές θερμοκρασίες κτλ.Χαζομάρες,απλά ο φορητός μου δεν έχει αισθητήρες θερμοκρασίας και για αυτό δείχνουν ότι θέλουν.Μήπως ισχύει το ίδιο και σε σένα;Δουλεύει τουλάχιστον 15 ώρες την ημέρα και τώρα χειμώνα με το ζόρι ανάβει το ανεμηστηράκι για κανένα λεπτό κάθε 10-15 λεπτά.Αυτό σημαίνει η θερμοκρασία του είναι πολύ χαμηλή.Στα λέω μήπως είναι άσκοπα τα λεφτά και ο επιπλέον θόρυβος που θα έχεις.Την ίδια θερμοκρασία δείχνει το πρόγραμμα και όταν το ανάψεις ή όχι;Όσο για τους σκληρούς για αυτό τον λόγο δουλεύουν οι πιο πολλοί στις 4200 ή 5400.Για μεγαλύτερη αυτονομία και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Εν μέρει συμφωνώ για τη θερμοκρασία όσον αφορά τους mobile centrino/turion αλλά οι Intell/AMD ανεβάζουν σχετικά γρήγορα και δουλεύουν σταθερά πάνω από 40°... Πάντως για τους σκληρούς, πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου διότι κανόνας είναι όσο πιο ψηλές στροφές τόσο πιο ψηλές θερμοκρασίες...
palawiaris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Eγώ τι γράφω;Δουλεύουν με χαμηλές στοφές για μεγαλύτερη αυτονομία και χαμηλότερες θερμοκρασίες
anthony_crete Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί έχουν σταματήσει πλέον την παραγωγή laptop με pentium 4 και επιμένουν όλοι σε mobile. Εγώ που έχω Ρ4 δεν είχα ποτέ πρόβλημα με θερμοκρασίες! ma ti les tora???sigrinete i kainouria texnologia me tin palia??........mn trela8oume!
akis61 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά γεια σας και χρονια πολλα Εγώ έχω laptop ASUS A2500H Ρ4 το ανοιγω στις 09:00 και το κλείνω στις 17:00 δουλεύω όλη μέρα και το HDDThermometer μου δείχνει maximum 43 Κελσίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.