pkoutsias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μόλις αγόρασα το adsl-in-a-box από ForthNet! Αύριο στέλνω την αίτηση και τα διακαιολογητικά και από του χρόνου θα μπώ στον κόσμο του adsl... Είμαι πολύ συγκινιμένος Η ρημάδα η 56άρα μου είχε σπάσει τα ... {πού πήγε το μυαλό σας???} τα νεύρα δεν άντεχα άλλο!!! :evil: :evil: :evil: Πέρα από την πλάκα τώρα, τι γνώμη έχετε για την ForthNet? Είναι αξιόπιστη? Ή θα αρχίσω τα καντήλια πάλι? Όσο σκέφτομαι ότι για 6 μήνες δεν θα έχω το άγχος της χρονοχρέωσης...... ανακουφίζομαι! Μου εύχομαι καλά downloads! Και στα δικά σας (όσοι δεν έχετε adsl)!
DIMERR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Apo oti exw akousei einai poli aksiopisti kai apo taxitites kai exei kai kalo service.To sabbato tha balw ki egw ayto to paketo leei poli.
vageco Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 ean einai to lynksys to router to wg35 pos legetai,,,distixos tha thimitheis tis epoxes pstn....elpizw na vgaloun kana firmware update...dioti snexeia ksesindeetai....eidika me torrents...
DIMERR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Sto aplo einai to crypto f 200.To exei kaneis ?ti leei kalo einai?einai kai router taytoxrona?episis meta to eksamino tha boroume na alaksoume etairia i mas anagazei i forthnet na sinexisoume mazi tis?
ALR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 ean einai to lynksys to router to wg35 pos legetai,,,distixos tha thimitheis tis epoxes pstn....elpizw na vgaloun kana firmware update...dioti snexeia ksesindeetai....eidika me torrents... Δεν το παθαίνουν όλοι αυτό όμως. Είναι γεγονός όμως ότι παρατηρήθηκε σε πολλούς χρήστες.
ApSiMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 apo apopsi forthnet eimai sto dsl mazi tis 9 mines twra kai den exw KANENA parapono. Eixa arxisei me to f200 kai omologw oti gia 1i mou epafi me ton kosmo tis dsl me kalypse.apla me ton kairo ithela kati pio eksidikeymeno.Dystyxws to f200 einai aplo modem USB. To linksys apo tin alli wa354g (ayto exw edw kai ena mina) einai poly kalo...to mono probl pou eixa itan sto wireless alla epeidi den exw diko mou laptop na to checkarw den mporw na pw me sigouria oti exei probl to router i oti den kaname swsta tis rytmiseis......... conclusion: 9 mines forthnet: 4dsl in a box aplo,4 1bill, kai twra me dsl in a box plus kai tha synexisw me forthnet.......... vevaia an kaneis kai mia anazitisi sto forum tha deis polla perissotera apo ayta pou se lew edw... aa kai soz gia to megalo post
pkoutsias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω αν παρέλαβαν την αίτηση που έστειλα σήμερα το πρωί και μόνο καφέ δεν μου σέρβιραν!!! Μία ευγενέστατη κοπέλα προσφέρθηκε χωρίς να της το ζητήσω να ρίξει μια γρήγορη ματιά για να δεί αν είναι εντάξει η αίτηση!! Από τα καλύτερα support, μέχρι στιγμή, στην ζωή μου!!! Σε λίγες μέρες θα δώ αν είναι εξίσου καλές και οι υπηρεσίες ;-) ;-)
metmat Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε pkoutsias κι εγω το adsl in a box έχω. Το f200 που δίνει είναι μόνο usb. Δεν έχω όμως κανένα σοβαρό πρόβλημα. Μια χαρά ταχύτητες πιάνει. Όσον αφορά την forthnet, την θεωρώ πολύ αξιόπιστη. Όταν έκανα κι εγώ την αίτηση, πήρα τηλ για να επιβεβαιώσω ότι έλαβαν το fax και μου απάντησαν άμεσα. Η γραμμή ενεργοποιήθηκε μέσα σε 4 - 5 μέρες. Όταν είδα ότι το modem συγχρόνισε με την γραμμή τους πήρα πάλι τηλ και μου είπαν ότι μόλις τους είχε έρθει η ενημέρωση από τον ΟΤΕ και ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας θα μου έστελναν με sms το password. Γύρω στις 20:30 είχα συνδεθεί. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο. Επιπλέον να σημειώσω ότι πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι όταν παίρνεις τηλ στην forthnet, ο/η τηλεφωνητής/τρια που απαντάει λέει και το όνομά του. Πιθανότατα αυτό να συμβαίνει και με τις άλλες εταιρείες. Απλά δεν έχει τύχει να μιλήσω με κάποια άλλη. Αυτά. Άντε και με το καλό!!!!
qspock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Συγκριτικα με το αλλες εταιριες, οι ταχυτητες ειναι οκ? Επισης, πληρωνεις 109+19%= 130€ και ξεμπερδευεις? Δεν υπαρχει παγιο πΟΤΕ στον λογαριασμο του ή οτιδηποτε αλλο? Και μετα 6 μηνες κοβονται αυτα, ή ο πΟΤΕ συνεχιζει να σου χρεωνει γραμμη DSL στον λογαριασμο?
metmat Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Είναι όλα πληρωμένα. Μετά το τέλος του πακέτου υποτίθεται ότι κόβεται αυτόματα και η adsl. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον από το τηλέφωνο. Καλό θα ήταν πάντως κανένα μήνα πριν από τη λήξη να πάρεις ένα τηλ στη forthnet και να τους πεις να κόψουν τη γραμμή σε περίπτωση που δε θες να κρατήσεις την dsl. Tώρα αν θες να κρατήσεις τη γραμμή και να αλλάξεις isp δε γίνεται. Ή θα συνεχίσεις με forthnet ή θα κάνεις όλη τη διαδικασία για την ενεργοποίηση της dsl από την αρχή προκειμένου να έχεις άλλο provider. Όσο για τις ταχύτητες σε σχέση με άλλες εταιρείες, είναι μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσα θα μπορούσα να έχω και μεγαλύτερες ταχύτητες με usb modem. Βέβαια η ταχύτητα εξαρτάται και από το dslam.
qspock Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αν εχεις απλα USB modem επηρεαζεται η ταχυτητα στα 384? Γιατι εχω την εντυπωση οτι απο γραμμη 512 και πανω επηρεαζεται, μια που το USB 2 (ακομη και USB 1) δεν θα εχει προβλημα. Ευλογη ερωτηση αν μιλαμε για PC 500 celeron διχως υποστηριξη USB 2...
ALR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αν εχεις απλα USB modem επηρεαζεται η ταχυτητα στα 384? Γιατι εχω την εντυπωση οτι απο γραμμη 512 και πανω επηρεαζεται' date=' μια που το USB 2 (ακομη και USB 1) δεν θα εχει προβλημα. Ευλογη ερωτηση αν μιλαμε για PC 500 celeron διχως υποστηριξη USB 2...[/quote'] Δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα ταχύτητας. Το θέμα είναι καθαρά η άσκοπη έξτρα κατανάλωση πόρων και η μή δυνατότητα δικτύου.
mandipl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 pisteyo einai to kalitero paketo .kai to f200 den eixe to paramikro provlima os tora .aporo ti mporei parapano na kanei ena router . tora tha pao sta 1024 apo vdomada na doume ti tha ginei .
KaizerSoze Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Loipon,to kanw edw mias kai pianei mp[olikes etairies: Multirama kai Plaisio me "diavevewnoun" (oso empistosyni mporw na tous exw) oti ta Cube/onDSLKit/aDSL-in-the-box(auta eixan,giauta moupan) PERILAMBANOUN to "pagio" tis grammis.Koinws estw X euro to Cube,se auta perilambanetai KAI o ISP KAI ta fraga tis grammis pou plirwnei stin ousia i Vivodi ston pOTE.An isxyei tote milame gia SYNOLIKO 20-25E ton mina.Kapoios pou exei hdh(kai oxi aplws ypothetei) kapoio apo ta paketa mporei na to epivevewsei/diapseusei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.