Acid-Burn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 40 processes???so? egw exw na trexoun se ena pc sth douleia intel pentium 4 1.5GB me 512 sdram 45 processes kai se ena palio laptop celeron 1.1 me 512 sdram 44 processes...kai pane mia xara... Gia na mh milhsw gia ta 76 processes ston athlon XP 1.8 me 1GB ddr 400MHz ram...Ga**ei...mia xara boot kai phgainei mia xara!!! Exei sxesh kai ta windows se ti katastash ta exeis gia to poso argoun sto boot.... :-P
StavrosD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Έχω 1 GB, τρέχουν 55 processes (μερικά απ'αυτά βαριά, όπως SQL Server 2005, κτλ), και πάει άψογα. Έχω κλείσει το swap file. Αν δεν χρησιμοποιείς μνημοβόρα προγράμματα είναι μια χαρά το 1GB, και τρέχει απροβλημάτιστα Autocad κτλ. Ο μόνος λόγος που θέλω να βάλω άλλο ένα GB, είναι για το Spellforce, επειδή όταν γεμίζει η πίστα με χαρακτήρες ψιλοκολλάει.
httpd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ πάλι είχα 1 gb και τα έκανα 2gb 4 x 512. Θα έλεγα ότι δεν είδα τρελή διαφορά.... Το επόμενο βήμα είναι να βάλω raptors σε raid μπας και σηκώσω λίγο τις επιδόσεις. Φοράω έναν amd 3500+ venice αλλα από ότι φένεται ένα και το αυτό με το 1 gb επιπλέον. Το photoshop για να φορτώσει κάνει 10 sec. Δεν με απασχολεί τόσο πολύ αυτό γιατί έχω φορτόσει 2000+ γραμματοσείρες και 600+ plugins & 300+ brushes κ.α οπότε πέρνει λίγο χρόνο για να φορτώσει. Λίγη διαφορά είδα μόνο σε μερικά φίλτρα όταν τα δοκίμαζα σε A3 canva!. Με λίγα λόγια αξίζει για 2gb μνήμη αλλά και το υπόλοιπο σύστημα να είναι καθώς πρέπει π.χ raid Με raptors. Άυτό που με στεναχωρεί όμως είναι ότι με linux το μηχάνημα με αυτά τα specifications πάει μπάλα ενώ με windows δεν πολυσκαμπάζει από ότι φένεται. Καιρός για OpenSource OS
Acid-Burn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 M'aresei pou 8es na "shkwseis" ligo tis epidoseis...mias kai sernetai to mhxanhma...exoume xasei to metro mou fainetai...
docsock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 apo thermokrasia den exo problima...exo 12cm mprosta 12 piso 14 sto trofodotiko kai poer psiktra sth cpu se kouti thermaltake.oloi oi enemisthres einai rithmizomenoi.oi parapano thermokrasies einai me tous anemisthres sto minimum gia logous thorybou. apo auta pou lete pisteuo pos aksizei h anabathmish euxaristo
Sorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μολις τωρα ανοιξα το Photoshop και μου ζητησε τουλαχιστον 16mb pagefile...εβαλα 30, ανοιξα πολλα προγραμματα (PageMaker,QuarkXPress...) παει σφαιρα και χωρις κιτρινα messages απ'το Photoshop.. Εγώ έχω 1Gb Ram και το pagefile το έχω απενεργοποιήσει. To photoshop όταν ξεκινάει μου λέει οτι δεν συνιστάται να μην έχω pagefile αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα παρόλο που διαχειρίζομαι μεγάλα σε όγκο αρχεία. Ούτε σε games είχα κάποιο πρόβλημα.
georgeadams Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Από το μηχάνημα δεν έχω παράπονο πέρα από το αργούτσικο ΒΟΟΤ (40proccesses) Στην ταχύτητα του boot παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο ο δίσκος. Για βάλε ένα γρήγορο SATA δίσκο (πχ WD Raptor που γυρνάει και με 10000rpm) και θα δεις πόσο ποιο γρήγορα θα μπαίνει στα Windows Από την άλλη βέβαια, δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα του να καθυστερείς λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω για να μπεις στα Windows...
HellasVagabond Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Τα 2gb θα σε ωφελησουν πολυ στα τελευταια games και οχι τοσο σε applications. Ωστοσο οι τιμες σερνονται οποτε θα προτεινα να πουλησεις τις μνημες που εχεις και να παρεις Mushkin Kit 2gb η Corsair ωστε να εχεις και πολυ καλες επιδοσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.