vrestas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Σωστός. :-P Δεν καταλαβαίνω γιατί εμένα μου έβγαλε μόνο το hardshop. Eίχα βάλει το όνομα κανονικά. Ποιές λέξεις έβαλες εσύ; Στην αναζήτηση εγώ έβαλα "MS NATURAL ERGONOMIC KEYBOARD 4000" και πάλι το ίδιο μου έβγαλε. :?[/ :twisted: :twisted: :twisted: βασικα και εγω στην αρχη τις ιδιες λεξεις εβαλα και μου εβγαλε τα δυο αποτελεσματα αλλα μετα εβαλα b2m-00006 και βρηκα το link που σου εστειλα!τα λεμε,χρονια πολλα και καλη τυχη(στο blackjack).
wert Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 με αφορμή την εξαιρετική ευκαιρία μου ο άξιος wert φιλοτιμήθηκε να μοιραστεί μαζι μας σας παρουσιάζω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα... τατααν! τον κορυφαίο δίσκο SEAGATE της αστρονομικής χωριτηκότητας των 1200GB στην απίστευτη τιμή των 269' date='46 ? http://www.e-pcnet.gr/DEFAULT5.asp?page=2&Category=A2.%20PARTS%20%20%20%C7.%D5&Category2=S7.%20HARD%20DISKS&YPOK2=&order=id&STATUS=1&cl=gr τρέξτε να προλάβετε!!![/quote'] Τέτοια λάθη σε ηλεκτονικά μαγαζίά το μόνο που κάνουν είναι να απομακρύνουν τον καταναλωτή αμέσως από τη σελίδα. Ακόμα και να θέλεις κάτι πολύ να το αγοράσεις διστάζεις πλέον. Δεν φτάνει που δεν βάζουν μια περιγραφή στο προϊόν κάνουν και λάθος στην τιμή αλλά και στα ελλιπή στοιχεία που βάζουν. Ήθελαν εδώ να πουν ότι ο δίσκος είναι μάλλον 120g τον έβαλαν στα 1200g και εκτόξευσαν και την τιμή του. Τι άλλο θέλει ο καταναλωτής για να την κοπανήσει με ελαφρά πηδηματάκια ταχέος και συντόμος; :grin:
HellasVagabond Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Και αν μιλαμε για δισκο που ηρθε απο το μελλον ????? :grin: :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.