vrestas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 ama to skoutzaroume ''swsta'' pantws mporoume na broume kai alo apotelesma xwris photo omws.... http://www.chipshop.gr/store/product.php?productid=7975
wert Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 ama to skoutzaroume ''swsta'' pantws mporoume na broume kai alo apotelesma xwris photo omws.... http://www.chipshop.gr/store/product.php?productid=7975 Σωστός. :-P Δεν καταλαβαίνω γιατί εμένα μου έβγαλε μόνο το hardshop. Eίχα βάλει το όνομα κανονικά. Ποιές λέξεις έβαλες εσύ; Στην αναζήτηση εγώ έβαλα "MS NATURAL ERGONOMIC KEYBOARD 4000" και πάλι το ίδιο μου έβγαλε. :?
jk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο απο το Plaisio Μεχρι να το συνηθισεις ειναι λιγο περιεργο αλλα αμα το συνηθισεις δεν μπορεις να ξαναγραψεις σε κανονικο με τιποτα εχει διαφορετικη αισθηση γραψιματος αυτο( Αν και Εχεις Παροιμοιο λες οποτε ηδη το εχεις καταλαβει) Το μονο τωρα που με απασχολει ειναι οτι το Πηρα απο το Plaisio 43 Euro Και νομιζω οτι τους κοροιδεψα τους ανθρωπους θα παω πισω λοιπον και θα απαιτησω να παρουν αλλα 419Euro αλλιως θα τους κανω μηνυση, Αυτες οι Τυψεις βλεπεις οι ερινιες εχουν αρχισει και με καταρρακωνουν
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 [quote name=j Το μονο τωρα που με απασχολει ειναι οτι το Πηρα απο το Plaisio 43 Euro Και νομιζω οτι τους κοροιδεψα τους ανθρωπους θα παω πισω λοιπον και θα απαιτησω να παρουν αλλα 419Euro αλλιως θα τους κανω μηνυση' date=' Αυτες οι Τυψεις βλεπεις οι ερινιες εχουν αρχισει και με καταρρακωνουν [/quote] Ετσι...Ευγε νεε μου !!!!Μερες που ειναι κανε μια καλη πραξη !!!!! :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
dioptra999 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 να προσθεσω και εγώ το σχόλιο μου? τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την υγεία, για αυτό λέω να εντείνω τις προσπάθειες με τα κάλαντα σήμερα για να βρεθούν τα 400?(δεν θα μου το δώσει με 400??).Αν όχι θα πάω στα κανάλια και θα δώσω αριθμό λογαριασμου... Αντε καλά Χριστούγεννα και Χροναι Πολλα στους Χρήστους για αυριο...
mindtrapper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 ama mazeytoyme 20 atoma egw eimai mesa 20 atoma gia ena keyboard me auti tin timi omos Tha doume pos tha to moirasoume argotera
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Εγω πηγα και πηρα αυτο το σετακι http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=89&Nav_Section_Id=89&Catalog_Id=1&Product_Id=294784&Merchant_Id=1&sts_cid=3 σημερα και ειναι πολυ καλο το πληκτρολογιο.Για ποντικι επειδη θελω να εχει πλαϊνα πληκτρα κρατησα το οπτικο ασυρματο της Microsoft. :smile: :smile: :smile:
HellasVagabond Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μπορει να εχει πλακετα απο χρυσο και κυκλωματα απο οπτικες ινες βρε παιδια, αμεσως να το γλωσοφατε
wert Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Εγω πηγα και πηρα αυτο το σετακι http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=89&Nav_Section_Id=89&Catalog_Id=1&Product_Id=294784&Merchant_Id=1&sts_cid=3 σημερα και ειναι πολυ καλο το πληκτρολογιο.Για ποντικι επειδη θελω να εχει πλαϊνα πληκτρα κρατησα το οπτικο ασυρματο της Microsoft. :smile: :smile: :smile: Και εγώ τελικά πήρα το MS WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 COMFORT GREEK RETAIL :-P Ε άμα δεν είναι και λίγο αεροπλανικό το πληκτρολόγιο τι κάνουμε :grin: Πολύ καλή η αίσθηση των πλήκτρων. Το ποντίκι τι να πω τώρα . Είχα και συνεχίζω να έχω το πολύ καλό mx510 της logitegh. Έλα όμως που τα δύο προγράμματα είναι αντίπαλοι. Επίσης στην εγκατάσταση του software της microsoft δεν μου δίνει επιλογή να εγκαταστήσω μόνο το πληκτρολόγιο αλλά και τα δύο μαζί παρέα :-? Τελικά έγινε απεγκατάσταση στο software της logitegh. Διατηρώ όμως το ποντίκι της στη θέση PS/2 και το καινούργιο της microsoft σε θέση USB. Δηλαδή έχω πολύ απλά δύο ποντίκια :grin: Σε 5-6 μήνες που θα τελειώσουν οι μπαταρίες στο ασύρματο θα έχω ήδη πάνω άλλο ένα πόντικα να κάνω την δουλειά μου :grin: Επίσης να πω ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελα να πάρω ασύρματο σύστημα αλλά δεν ξέρω τι έχουν πάθει τώρα τελευτέα και κάνουν ότι καλό είναι σε ασύρματο. Πιστεύω να τους περάσει σύντομα. Καλό είναι δεν λέω. Αλλά είπαμε ασύρματο για να γλυτώσουμε καλώδια. Όμως καλώδιο δεν γλυτώνουμε. Υπάρχει το καλώδιο και απλά δεν συνδέεται με τις συσκευές. Αυτό είναι όλο. Χαίρομαι που το όλο τόπικ έχει κρατηθεί μέχρι στιγμής σε ήπιους τόνους και με πάρα πολύ ωραίο χιούμορ :-P Κοντεύουμε στα views να πιάσουμε την τιμή του πληκτρολογίου που προτοείπα. :grin: Ισως μας το χαρίσουν στο τέλος. Νά'στε καλά. Χρόνια σας πολλά και καλά Χριστούγεννα να έχετε.
HellasVagabond Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Εγω θα παρω ασυρματο πληκτρολογιο οταν αγορασω 42' LCD για το PC :grin:
HQ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 thimamai apo para poli palia tetoiou stil pliktologia plaka exoun kai einai orea ....na ta vlepeis...mono! ego an me rotouses an tha to agoraza tha tragoudousarithmika....pote pote pote pote pote pote se rithmous gipedikon sinthimaton. se ena filo pou egrafa me ena tetoio ekana oxi 100wpm(oxi words per minute ALLA wrongs per minute!!!!!11111)
wert Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 thimamai apo para poli palia tetoiou stil pliktologia plaka exoun kai einai orea ....na ta vlepeis...mono! ego an me rotouses an tha to agoraza tha tragoudousarithmika....pote pote pote pote pote pote se rithmous gipedikon sinthimaton.se ena filo pou egrafa me ena tetoio ekana oxi 100wpm(oxi words per minute ALLA wrongs per minute!!!!!11111) Τέτοιου είδους πληκτρολόγια χρησιμοποιούν όσοι ξέρουν να γράφουν τυφλό σύστημα. :grin: Αν δεν ξέρεις δεν χρησιμοποιείς το τυφλό σύστημα τότε το μόνο που έχουν να κάνουν όπως λες και εσύ είναι να σε μπερδέψουν και να μην ξέρεις τι πατάς και τι κάνεις. :-P Στο τυφλό σύστημα όμως σε διευκολύνουν πάρα πολύ. Βέβαια και εγώ τυφλό έμαθα με το άλλο το κλασικό το πλητρολόγιο δεν λέω. Αλλά τέτοιου είδους σπαστά με βολεύουν μπορώ να πω καλύτερα. Λιγότερα λάθη και λιγότερες διπλοπατησιές σε κουμπιά :grin: Δεν παύει να είναι και θέμα χεριού. Λεπτοκαμωμένο ή χοντροκομένο. Εγώ βρίσκομαι στην ενδοιάμεση θέση. Χρησιμοποιώ ίσιο και σπαστό σε δύο υπολογιστές που έχω χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Και στα δύο όταν γράφω χρησιμοποιώ το τυφλό σύστημα. Στο ίσιο πληκτρολόγιο έχω μεγαλύτερη ταχύτητα με πολύ περισότερα λάθη όμως. Στο σπαστό φτάνω ακόμα και σε μηδενικά λάθη όταν γράφω. Ισως με μικρότερη ταχύτητα. Τώρα το παλιό μου σπαστό θα αντικαταστήσει το ίσιο στον άλλο υπολογιστή πάντος. Το βρίσκω πολύ ποιό εύκολο να γράφω με τέτοιο και επιπλέον πολύ ξεκούραστο. :wink:
HellasVagabond Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Εγω γενικα διαφωνω με τις ασυρματες λυσεις για λογους ευνοητους οπως μπαταριες, αδυναμια στο να εχεις πολλα πληκτρα πατημενα, διακοπη επικοινωνιας κτλ κτλ κτλ.
users Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 με αφορμή την εξαιρετική ευκαιρία μου ο άξιος wert φιλοτιμήθηκε να μοιραστεί μαζι μας σας παρουσιάζω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα... τατααν! τον κορυφαίο δίσκο SEAGATE της αστρονομικής χωριτηκότητας των 1200GB στην απίστευτη τιμή των 269,46 ? http://www.e-pcnet.gr/DEFAULT5.asp?page=2&Category=A2.%20PARTS%20%20%20%C7.%D5&Category2=S7.%20HARD%20DISKS&YPOK2=&order=id&STATUS=1&cl=gr τρέξτε να προλάβετε!!!
206CC Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 pethana sto gelio... oxi me to link pou dinei o users alla me to apistefto tataav pantos sas piano adiabastous. meta thn enosh SEAGATE kai maxtor oi skliroi tha einai apo 600Gb kai pano kai apo times... lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.