Προς το περιεχόμενο

Ωραίο πληκτρολόγιο. Να το πάρω;

wert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:grin: Ήθελα τώρα στις γιορτές να αλλάξω πληκτρολόγιο. Κοίταξα δεξιά αριστερά και είδα το παρακάτω που φαίνεται καταπληκτικό. :-P

Ή με τα ίδια λεφτά να χτυπήσω κάνα ολόκληρο PC ή καμιά TFT καλής ποιότητας ..... Ποιά η γνώμη σας ρε παιδιά;

Είμαι αναποφάσιστος τι να κάνουμε. Κόλησα μόλις το είδα :grin:

Νάτο εδώ είναι. Χάρμα οφθαλμών σας λέω. Και μόλις 426.91 €... Μοναχά

Αλλο ένα τέτοιο να δώ να ηρεμήσω :grin:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:grin: Ήθελα τώρα στις γιορτές να αλλάξω πληκτρολόγιο. Κοίταξα δεξιά αριστερά και είδα το παρακάτω που φαίνεται καταπληκτικό. :-P

Ή με τα ίδια λεφτά να χτυπήσω κάνα ολόκληρο PC ή καμιά TFT καλής ποιότητας ..... Ποιά η γνώμη σας ρε παιδιά;

Είμαι αναποφάσιστος τι να κάνουμε. Κόλησα μόλις το είδα :grin:

Νάτο εδώ είναι. Χάρμα οφθαλμών σας λέω. Και μόλις 426.91 ?... Μοναχά

Αλλο ένα τέτοιο να δώ να ηρεμήσω :grin:

Ahahhaha! lololololol! :grin: :grin: :grin:

Pi8anws kanane kapio la8os! ^^

Egw lew na to xtipiseis twra pou prolaveneis :) Pros8iki sto kala8i TWRA!!! :grin:

Δημοσ.
αν σου αρεσει σαν σχεδιο παρτο.Κατα τα αλλα ενα φυσιολογικο keyboard ειναι...

Για να πω την αλήθεια ένα τέτοιο έψαχνα να μην είναι ασύρματο όπως αυτό και το σχήμα αυτό το σπαστό με βολεύει αφού έχω ένα παρόμοιο εδώ και τέσσερα χρόνια και είναι πολύ ξεκούραστο.

Θα το έπαιρνα από το e-shop που το είχα βρεί 44€ αλλά τελικά εκεί έγινε το σύνηθες να παραγγείλω και τελικά να μην είναι διαθέσιμο.

Σκρουτζάρισα λοιπόν και εγώ :wink: να δω ποιός το έχει και σε τι τιμή. Το βρήκα μόνο στο hardshop εκεί που σας έδειξα και στην τιμή που ακόμα βλέπετε.

Το καταλαβαίνω ότι η τιμή δείχνει έτσι από κάποιο λάθος σίγουρα. Αλλά έστω ότι κάποιος ήθελε να το παραγγήλει. Παραγγέλνει και όσα του κόψουν κοστούμι; Και για φανταστήτε να του ζητήσουν κιόλας όλα όσα λέει :grin:

Και αυτοί χαμπάρι δεν έχουν πάρει ακόμα; ή το αφήνουν έτσι για αστείο :?

Καλό το αστείο δεν λέω αλλά εγώ τελικά παράγγειλα από αλλού :grin:

Δημοσ.

Και να ρωτήσω, άμα κάνουμε καμιά ομαδική παραγγελία(αυτοκτονία), λέτε να πετύχουμε καλύτερη τιμή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...