Προς το περιεχόμενο

Ηχομονωση για σκληρο δισκο

mp3GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα δει σε μια σελιδα (δεν θυμαμαι πια ηταν..) οτι υπηρχε ενα καλυμμα-κουτι διαστασης 5.25' για δισκο 3.5' που προσεφερε ηχομονωση πληρη (ετσι ελεγε) με αποτελεσμα να μειωνει αισθητα τον θορυβο ειδικα ανα εχεις 3 δισκους. Επειδη θα με ενδιεφερε κατι τετοιο η αλλη παρομοια διαταξη, στειλτε οτι σχετικο link εχετε. Eυχαριστω...

Δημοσ.
Βασικά και εγώ θέλω να κάνω ένα SCSI της fujitsu (LVD 160 / 10.000 rpm) να βγάλει τον σκασμό.

Το τι δοκιμασα δεν λεγεται... :-x

SilenX Luxurae HDD Silencer Review

Πολυ καλο! Ειναι ειδικης περιπτωσης ηχομονωμενα για studios ηχογραφησεων. Αραγε τα φερνει κανενας χριστιανος στο Ellada?

Δημοσ.

- Εχω 2 δίσκους, ο ένας της IBM με ένα στην κυριολεξία στριγκλιά την οποία κατάφερα να μειώσω αισθητά με μια φέτα από (http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=982&page=1) και του έβαλα παθητική ψήξη 'Zalman Hard Drive Heatpipe Cooler' και από θερμοκρασίες είναι μια χαρά. Για να ακούσεις την στριγκλιά θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη ησυχία και να βάλεις το αυτί κοντά στο κουτί (3-5cm).

Αλλά στον 2ο της Fujitsu δεν γίνεται τίποτα. Με το ντεσιμπελόμετρο μου έχω διαφορά 10db(A) σε idle κατάσταση, από 34-36 (όταν αποσυνδέσω τον fujitsu) σε 48-50 με τον fujitsu ενεργοποιημένο.

- Επίσης, το κακό είναι πως δεν κτάφερα να βρω αυτό που ονομάζετε "Melamine Foam Sound Absorbing Ceiling Tile" στο παραπάνω site.

Δημοσ.
... δεν κτάφερα να βρω αυτό που ονομάζετε "Melamine Foam Sound Absorbing Ceiling Tile" στο παραπάνω site.

Ισως θα ηταν καλυτερα να ντυσεις ολο το κουτι εσωτερικα με το κιτρινο ηχομονωτικο υαλοβαμβακα που χρησιμοποιουν στην κατασκευη τοιχοποιιας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...