Προς το περιεχόμενο

Ανίχνευση "μαύρων" διαστημάτων σε βίντεο..

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό, αλλά πθανόν με "σπεκτροσκόπεια" (αν υπάρχει τέτοια λέξη Laughing )ή τίποτα τέτοιο μπορεί και να γίνεται..

Μήπως υπάρχει τρόπος να περάσω ένα βίντεο σε ένα πρόγραμμα (κατα προτίμηση σε κάποιο απο τα γνωστά όπως το VirtualDub), να το "σκανάρει" κατα κάποιον τρόπο, και να μάθω σε ποια σημεία υπάρχει μαύρο για κάποια δευτερόλεπτα.. Κάτι ανάλογο με προγράμματα επεξεργασίας ήχου, όπου μπορείς να έχεις ένα ολόκληρο άλμπουμ mp3, και να βρίσκει που υπάρχει silence..

O λόγος που το θέλω (το αναφέρω μήπως ξέρει κανείς κανέναν άλλο τρόπο να το επιτύχω αυτό), είναι ότι έχω βίντεο (είναι και πολλά, δεν είναι μόνο ένα, συγκεκριμένα το LOST), όπου υπάρχουν υπότιτλοι για την έκδοση HDTV, ενώ εγώ κατεβάζω την DVDRip έκδοση. Παρατηρώ λοιπόν, ότι σε κάποια σημεία, που στην HDTV είχε pause/resume, στην DVDRip προφανώς έχει κάποια δευτερόλεπτα (3-4 συνεχόμενα). Και εκεί είναι που χάνεται ο συγχρονισμός.. Ο (πολύ) δύσκολος τρόπος, είναι να βάζω συνέχεια sync points με το Subtitle Workshop. Αλλά επειδή αυτό πρώτον είναι αρκετά χρονοβόρο για τόσα πολλά επεισόδια, και δεύτερον, μπορώ να το κάνω μόνο ΑΦΟΥ έχω δει πρώτα τα επεισόδια, γιατί αλλιώς θα λειτουργεί σαν spoiler. Οπότε λέω τουλάχιστον αν μπορούν να ανιχνευθούν αυτά τα επίμαχα σημεία, και να χρησιμοποιήσω υπότιτλους γύρω απο κει σαν sync points..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...