harryal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Ηarryal κάνε αυτό που θα σου πω: Πήγαινε στον Η/Υ που θες να τυπώσεις την DOS εφαρμογή. Εγκατέστησε τον shared εκτυπωτή απο τον άλλο Η/Υ' date=' έτσι ώστε τα windows να μπορούν να τυπώνουν σε αυτόν. Δοκίμασε όπως είπα και πριν απο το Word. Εγκατέστησε το DOSPrn, κάνε το register (αλλιώς δεν δουλεύει), όρισέ του τον εκτυπωτή που θες και θα τυπώσει μια χαρά![/quote'] Ε τότε μάλλον για αυτό δεν δούλευε!... δεν ήξερα ότι πρέπει να το κάνω register!... Υ.Γ. Για να το κάνω register πρέπει να το αγοράσω;; Αλλιώς πώς θα βρω το Key που μου ζητάει ???
harryal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Εγκατέστησα το PRN 1.78.. Ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος και εκτυπώνει κανονικά μέσα από windows... To PRN είναι register.... έχει επιλεγεί ο inkjet... Ανοίγω με cmd ένα παράθυρο DOS.. δίνω "print afile.txt" και βγάζει μήνυμα "Unable to initialize device PRN" ... any ideas??? Y.Γ. Λειτουργικό windows xp, norton antivirus, microsoft antispyware... Λέτε να το μπλοκάρει τίποτα από αυτά;;;
Highlander Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Καλό θα είναι να το αγοράσεις. Είναι ασήμαντο το ποσό που ζητάει, για τη δουλειά που κάνει.
harryal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Καλό θα είναι να το αγοράσεις.Είναι ασήμαντο το ποσό που ζητάει' date=' για τη δουλειά που κάνει.[/quote'] Να το αγοράσω.. αλλά να μην βεβαιωθώ πρώτα ότι κάνει τη δουλειά για την οποία θα το αγοράσω;;; Μέχρι σήμερα όσες φορές το έχω δοκιμάσει δε μου έπαιξε στην Η/Υ....
Highlander Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Θυμάμαι ότι στην απλή έκδοση που δεν είναι registered δεν είναι ότι δεν λειτουργεί, αλλά απλά τυπώνει το "DOSPRN Unregistered Version" ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο στην εγκατάσταση αν δεν το εγκαταστήσω και εγώ. Αν βρω χρόνο μέσα στην εβδομάδα, θα σε ενημερώσω.
astral_cyborg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Παρακαλώ, γνωρίζετε να μου πείτε τρόπο να εκτυπώνω ελληνικά σε pdf εκτύπωση από DOS; Δοκίμασα με βάση προηγούμενο μήνυμα αυτής της δημοσίευσης και κατάφερα να εκτυπώνω από DOS σε εικονικό pdf εκτυπωτή επιτυχώς. Ευχαριστώ.
Highlander Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά τα κατάφερες ή έχεις ακόμη θέμα ; Δεν έχω καταλάβει.
astral_cyborg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Κατάφερα να εκτυπώνω επιτυχώς σε pdf, αλλά όπου έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο DOS, στο αρχείο pdf δεν εμφανίζονται σωστά.
Highlander Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε FinePrint και σε συνδυασμό (ίσως και μόνο του) με το PDF Factory Pro, μάλλον θα κάνεις τη δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα