Προς το περιεχόμενο

Θα καταργηθούν τα πάγια του πΟΤΕ ή όχι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοί μου φίλοι,

είμαι χρήστης της forthnet telephony και της αντίστοιχης υπηρεσίας ADSL. Ως γνωστό εκτός του τηλεφωνικού λογαριασμού που πληρώνουμε κάθε μήνα, έχουμε και τα πάγια του πΟΤΕ που χρεωνόμαστε κάθε δίμηνο. Προσφάτως, η Forthnet, στην προσπάθειά της να προσελκύσει νέους χρήστες, τηλεφώνησε σε ένα φίλο μου και μεταξύ άλλων του είπαν πως αν γίνει συνδρομητής της Forthnet Telephony δεν θα πληρώνει τα πάγια του πΟΤΕ από τον επόμενο χρόνο (1/1/2006) και ότι αυτό θα ισχύσει και για τους παλιούς συνδρομητές της.

Αναρωτιέμαι αν αληθεύει η παραπάνω πληροφορία ή είναι ένα ψεύτικο δόλωμα :???: ;

Περιμένω τη δική σας διαφώτιση και έτσι θα μπορέσω να ενημερώσω το φίλο μου :wink: .

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Δημοσ.

Αν δεν απελευθερωθεί πλήρως η αγορά των τηλεπικοινωνιών μην περιμένετε κάτι τέτοιο. Δεν πρόκειται.... ο ΟΤΕ ξέρει καλά τι κάνει και πάντα το κάνει με νόμιμες διαδικασίες...

Δημοσ.

Όχι βέβαια, γιατί να καταργηθούν; Είναι λογικά ποσά που πληρώνουμε στην ευαγές ίδρυμα για τη συντήρηση της γραμμής μας. Μη νομίζεις κι εμένα πριν λίγες μέρες μου το είπαν εδώ στο forum.

Δημοσ.

Παιδιά τα πάγια τα πληρώνεις στον ΟΤΕ γιατί οι γραμμές ειναι του ιδίου.Εαν οι εταιρίες κάνουν δικο τους δίκτιο (καλώδια,τηλεφωνικά κεντρα δηλαδή σαν το δίκτιο του ΟΤΕ) τότε μόνο δεν θα πληρώνεις το πάγιο στον ΟΤΕ.Αλλα μάλλον αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=110073

btw' date=' τι σχέση έχει με το forum του ADSL η κατάργηση ή όχι των παγίων της σταθερής τηλεφωνίας; :roll:[/quote']

Έχεις δίκιο φίλε μου για την άσχετο του προβληματισμού μου με την παρούσα κατηγορία θέματος :???: . Οι αιτίες είναι δύο και οι εξής: 1ον. δεν πρόσεξα πως υπήρχε η κατηγορία της σταθερής τηλεφωνίας και, 2ον. η διατύπωση του προαναφερόμενου προβληματισμού μου έγινε βιαστικά σήμερα το πρωί στη δουλειά μου και έτσι αγχωμένος που ήμουνα στο να προλάβω τα πάντα έκανα το λάθος. Συγνώμη γι' αυτό και θα φροντίσω να μην είμαι βιαστικός και ό,τι απορία ή γνώμη έχω να γράψω θα φροντίσω να την κάνω από το pc του σπιτιού μου ;-) .

Δημοσ.
Εμ.. Οι γραμμές δεν ανήκουν στον ΟΤΕ.. Στην ΕΔΕΤ ανήκουν..

Lipamai pou 8a se apogoiteusw alla to diktyo anikei ston OTE, i EDET einai ru8mistiki arxi den tis anikei tipota. Exei mono ru8mistiko rolo metasku katanalwtwn (dld to kratos mias kai oi polites to apartizoun) kai etaireiwn Tilepikoinwniwn.

Δημοσ.

PROSOXH

ayto to thema exei sizitithei ksana ai to xeirotero ine i apanthsh

sto filo mas.

An koitazes file mou statherh thlefonia posts tha ebriskes ena post

mou pou leo analitika.

"as mathun oloi thn alitheia'

e loipon sou leo perilhptika edo oti milisa me korifaio stelexos ths forthnet

kai telika aytoi pou pernoun thlefono ine ena call center anepishmo

entelos pou sou lene paparies.

POTE den tha katarghthei to pagio i toulaxiston gia ta epomena xronia.

Apla to lene gia na kerdisoun pelates.

Distixos....

ine krima gia ti forthnet omos mia toso sobarh eteria na ferese etsi parapliroforontas se ayto to thema ton kosmaki.

An thelete krioi ths forthnet na kerdisete pelates balte grammes

dikes sas,xoste ton ote bathia sth gh kai akoma parakato (ta ftiaria ta agorazo ego) kai tote ego prosopika sas eggyomai oti olh h ellada tha figi apo ton pote.

Δημοσ.

Εκανα ενα λαθος πριν ο ΕΔΕΤ δεν ειναι ο ΕΕΕΤ. Είναι απλά υπεύθυνος για το δίκτυο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και μάλιστα σε IP επίπεδο (Layer 2 kai Layer 3) το Layer 1 (φυσική καλωδίωση) είναι πάλι κομμάτι του δικτύου του ΟΤΕ.

Φίλε green eye μπορείς να μας πεις τι είδους εγγυήσεις παρέχεις?

Γιατί σε βλέπω να τις χάνεις.

Ήμαρτον πια είπαμε ο ΟΤΕ έχει όντως προβλήματα αλλά δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι προβληματικοί και ούτε όλες οι υπηρεσίες του.

Είναι άδικο για κάποιους ανθρώπους να τους χώνετε στο ίδιο τσουβάλι με τους άχρηστους.

Δημοσ.

Το δίκτυο ανήκει στον ΟΤΕ .

Τα χάλκινα καλώδια που πληρώσαμε για χρυσά , ανήκουν στον ΟΤΕ .

Και ακόμη τα πληρώνουμε , σε κάθε ευκαιρία .

Δημοσ.

Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ θερμά όλους σας που είχατε τη διάθεση να μου απαντήσετε τον προβληματισμό μου παρά το λάθος μου να το εντάξω στην παρούσα κατηγορία αντί εκείνης της σταθερής τηλεφωνίας. Τέλος πάντων, σημασία έχει πως δεν υπάρχει περίπτωση ο πΟΤΕ να χάσει τα πάγια του ή, πιο σωστά, το ψωμί του (δίκαια ή άδικα, ο καθένας ας κρίνει από μόνος του) και άρα ο ισχυρισμός της κυρίας, που μίλησε στον φίλο μου, αποδεικνύεται κάλπικος. Ενημέρωσα τον φίλο μου και έτσι δεν θα χάψει το δόλωμα.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως η εν λόγω κυρία είπε μεταξύ άλλων πως το μέτρο αυτό θα ισχύσει σε όσους χρήστες γίνουν συνδρομητές της μέχρι στις 31.12.05 καθώς και για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές. Όταν τη ρώτησε για εκείνους που πρόκειται να γίνουν συνδρομητές της Forthnet Telephony μετά τις 31.12.05 δηλαδή από 01.01.06 τι θα γίνουν του είπε πως δεν θα ισχύσει αυτό το μέτρο στους νέους συνδρομητές που θα ενταχθούν στο 2006!!! Μιλάμε λοιπόν για καθαρό εκβιασμό στις πλάτες απλών ανθρώπων που προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...