Προς το περιεχόμενο

ELEOS ME STARFORCE klp

Giannnni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μία υπενθύμιση μόνο' date=' στο play τα παιχνίδια κοστίζουν μέσο όρο κάτω από 30 ευρώ.

Δεν με πειράζει εμένα αυτή καθεαυτή η κλεψιά - εμένα κλέβουν(-με);

Αυτό που με διασκεδάζει είναι οι απίστευτες οικονομικοκοινωνικοφιλοσοφικές (μόνο τον Θέο δεν έχουμε μπλέξει ακόμη) δικαιολογίες που διαβάζω σε αυτό το thread για να δικαιολογήσουμε μία 100% παράνομη πράξη. Κανείς δεν παραδέχεται ότι κάνει κάτι ΚΑΚΟ.

Άντε ρε παιδιά, γράψτε κάτι ακόμη πιο γουστόζικο![/quote']

Koιτάς τις λίρες, όχι τα ευρω. Τα περισσότερα παιχνίδια κάνουν παραπάνω, εκτος απο κάποια που ειναι σε προσφορά.

Δε νομίζω οτι χρειάζεται κάποιος να πει το αυτονόητο, εσυ γιατι χρειάζεται να το ακούσεις από όλους? Φυσικά και αυτο που κάνουμε ολοι ειναι "νομικά" κακό. Απο κει και πέρα ακούγονται διάφορες απόψεις, κυρίως απτην πλευρά της συγκεκριμένης προστασίας που (θες δεν θες) σου εγκαθιστα το οτιδήποτε χωρίς να το ξέρεις.

Όπως και να το κάνουμε, απτην στιγμη που τα παιχνίδια είναι ειδος πολυτελείας (με την εννοια ότι δεν ειναι απαραίτητα), οι εταιριες τα κοστολογούν όσο θέλουν, απο κει και πέρα όποιος πιστεύει οτι μπορεί να το βρει αντίγραφο, ας το κάνει. Όποιος όχι, και θέλει να το παίξει, ας πάει να το πάρει.

Το να γκρινιάζει κάποιος επειδή δεν μπορεί να βρει τρόπο να παίξει ενα παιχνίδι που έχει προστασία, είναι εντελώς άκυρο!!! Εγω λέω μάγκες που βρηκαν μια προστασία που ακόμα προκαλεί προβλήματα στο να σπάσει. Θες να το παίξεις, πηγαινε αγόρασέ το, δεν θέλεις ή δεν μπορείς να βρεις τα χρήματα να το πάρεις? αστο και περίμενε κανα εξάμηνο να πεσει η τιμή του ή να σπάσει η προστασία..

Απλό ειναι! :D

Δημοσ.

Αυτό αν το ψάξετε όλο και κάπου θα παραβαίνει κάποιο δικαίωμα προστασίας προσωπικών δεδομένων ή μη εισόδου σε προσωπικούς χώρους.

Ποια προστασία προσωπικών δεδομένων? Το οτι συμφώνησαν να παρακολουθούνται τα τηλεφωνήματα και τα email και να κρατείται αρχείο για 6 μήνες δεν σου λέει κάτι? Δεν υπάρχουν πλεον προσωπικά δεδομένα φίλε μου! Στα παιχνίδια λες να κολησουν? Λες και τον τρομοκρατη θα τον πιάσουν απτα email που έχει στείλει!!!

LOL! :D

Δημοσ.
Koιτάς τις λίρες, όχι τα ευρω. Τα περισσότερα παιχνίδια κάνουν παραπάνω, εκτος απο κάποια που ειναι σε προσφορά.

Μία συνηθισμένη τιμή στο site είναι οι 19 λίρες. Το ακριβότερα όλων όπως το NFSMW έχουν 28 λίρες.

Δημοσ.
Μία συνηθισμένη τιμή στο site είναι οι 19 λίρες. Το ακριβότερα όλων όπως το NFSMW έχουν 28 λίρες.

Εσυ ειπες οτι στο play τα παιχνιδια κοστίζουν κατω απο 30 ΕΥΡΩ. Και σου ειπα μην κοιτάς τις λίρες, γιατί 28 λιρες = 50 ευρω, ακριβως όπως και εδω. Απλα στο play μετα απο καποιo καιρό την ρίχνουν την τιμή, μερικές φορές ΠΑΡΑ πολύ. Πχ Chaos Theory.. Οταν ομως το play εμπορεύεται σε πανευρωπαικό επίπεδο, ειναι πολύ λογικό να μπορεί να κάνει παιχνίδι με τις τιμές, κάτι που το Πλαισιο ας πουμε δεν μπορεί.

Δημοσ.

Αυτο που εγω δεν μπορω να καταλάβω ειναι η νοοτροπια του "ειναι ακριβο το παιχνίδι, μα ποιοι νομιζουν οτι ειμαστε, ποσα λεφτα βγαζουμε, τι μισθούς έχουμε κλπ"..

Το θεμα ολο ειναι στο μυαλο, και δυστυχως εμείς οι έλληνες ή βλάκες είμαστε, οι τους βλάκες κάνουμε τελικά. Γιατι όταν του Αγγλου του πασάρουν κατι ακριβο, δεν ασχολείται και τελος, του αναγκάζει να ρίξουν την τιμή. Οι αγγλοι βγάζουν 3 φορές τα λεφτά μας, και το μονο πιο ακριβο που εχουν ειναι τα ενοικια, η ασφάλεια του αυτοκινητου και 1-2 αλλα πράγματα. Και ομως αν του πεις 7 λίρες (10 ευρώ) το ποτό, θα στο φτυσει στη μούρη.

Εμείς ειμαστε τοσο ξεφτίλες που βγάζουμε 650 ευρω και ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΑ και παρακαλάμε τους μετρ να μας κλεισουν τραπέζι!! Έρχεται η λουλουδού και της ακουμπάμε 100 ευρώ για 5 καλαθάκια λουλουδια, τα οποια ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!!

Και καθόμαστε και ασχολούμαστε τώρα για το αν ενα παιχνίδι έχει ισχυρή προστασία, για το πόσα λεφτά παίρνουμε και ιστορίες για αγρίους...

Φυσικά και καλά κανουμε και παίζουμε αντίγραφα κλπ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (αλλοι δεν μπορουν γιατι δεν εχουν τις γνώσεις, πχ ατομα που δεν ξέρουν καν τι ειναι το crack), αλλά ας τα αφήσουμε επιτέλους τα παράπονα για τα λεφτα που βγάζουμε απτη δουλειά μας. Στο κάτω κάτω, κανείς δεν μας αναγκάζει να αγοράσουμε το παιχνίδι, αν θες να το παίξεις βρές τρόπο, ή αγόρασέ το. Εγω το τελευταίο διάστημα 6 μηνών εχω αγοράσει 5 παιχνίδια, και έχω ασχοληθεί με 6, το 6ο που δεν αγόρασα ηταν το NFS: Most wanted γιατί έτυχε και μπορώ και το παίζω χωρίς να με ταλαιπωρεί, και επίσης δεν έχει internet play που να χρειάζεται serial. Επίσης αρχισα το Hitman Contracts που όταν βγηκε ηταν πανάκριβο, και ετυχε και το είδα 15 ευρώ κάπου και το αγόρασα κ αυτό. Θέλω να πω οτι δεν χρειάζεται να τα παιζουμε ΟΛΑ πια... Μηπως οταν οι κονσόλες είχαν cartiges τα είχαμε ολα? Εγω θυμάμαι ειχα Game Gear και είχα 23 παιχνίδια, αλλα μονο και μόνο γιατι ολοι μου οι συγγενείς μου παίρνανε παιχνίδια.. Αργότερα στο Μega drive είχα μόνο 5, επειδή αρχίσαν να μου παίρνουν ρουχα και δεν μπορούσα να αγοράζω μονος μου παιχνίδια. Ενταξει 5 παιχνίδια δεν ηταν και πολλα, αλλα τουλάχιστον τα ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ. Τωρα παιζεις ενα, και επειδή καπου έτυχε να κολλησεις σε κάποιο σημείο και δεν το πληρωσες το παιχνίδι, το παρατάς και πιάνεις το επόμενο που "μολις κατέβηκε". Μηπως κάπου χάνεται το νόημα? Προσωπικά παίρνω περισσότερη χαρά απο 3 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ παιχνίδια που τα παίζω συνολικά 10-15 ώρες τη βδομάδα, παρά ένας σορός 20 παιχνιδιών που δεν προλαβαίνω ουτε εγκατάσταση να κάνω.. Ετσι ειναι ρε παιδιά, σκεφτείτε το λίγο...

Το μόνο που θέλει ειναι λίγο κράτει, και μονο και μονο επειδή εχουμε μαθει να τα βρίσκουμε ευκολα τα αντίγραφα, γι'αυτο τωρα μας κακοφαίνεται το πόσο κοστίζουν αυτά που δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς 10 πατέντες...Στη γκόμενα όμως θα το παίξουμε σπουδαίοι, και θα τη λουσουμε λουλούδια, και πιατα θα σπάσουμε "για πάρτι της" και θα πληρωσουμε minimum 50€ το κεφάλι ΚΑΘΕ σαββατο, για να δουμε τον κάθε τυχάρπαστο Πετρέλη, που αντί να πλένει πιάτα και να τραγουδάει στο μπάνιο του, βγάζει σε ένα βραδυ οτι θα βγάλουμε εμείς σε 3-4 μήνες...

Ε τελικά, ειμαστε μπαζα...

Δημοσ.

Ναι ρε πολάκι σωστός, αλλά από τη στιγμή που crack για τις γυναίκες δεν υπάρχει, πρέπει να τις πληρώνεις για να "παίζεις" μαζί τους (roflimaoooooo ;) ).

Δημοσ.
Ναι ρε πολάκι σωστός, αλλά από τη στιγμή που crack για τις γυναίκες δεν υπάρχει, πρέπει να τις πληρώνεις για να "παίζεις" μαζί τους (roflimaoooooo ;) ).

Φίλε με 50+50 (αν πληρώσεις και για τη γυναίκα) μόνο και μόνο για το 1 μπουκάλι, + αλλα 30 σου λέω εγώ για λουλούδια πας 130 τη βραδιά..Με 130? αν ενδιαφέρεσαι σου στέλνω εγω γυναίκα που να μη μιλάει γρί ελληνικά, αλλά θα σε κάνει να περάσεις μάλλον καλύτερα από ένα 3ωράκι στα μπουζούκια!!! LOL!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...