Προς το περιεχόμενο

ELEOS ME STARFORCE klp

Giannnni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

** ena apo auta ta teleiws athwa lathh ,kai ta katholou eskemena "kena" pou afhnoun oi agaphmenes mas etairies, opws elega prohgoumenws.... koitakste to Category: pou exoun taksinomisi to arxeio sto .infohttp://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=101028

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο μια άλλη οπτική γωνία' date=' εμένα με θλίβει το γεγονός οτι ναι μες υποτιθεται οτι το κάνουμε ενάντια στις εταιριες που μας κλέβουν και κλέβουν τον κοπο των προγραμματιστών τους κλπ κλπ, αλλα ΜΑΓΑΖΙΑ με ΧΡΟΝΙΑ στο χώρο στο κεντρο της αθηνας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ το ***ΕΝΑ*** παιχνίδι 15?..........

Φίλος μου πήγε και πήρε το Need For Speed: Most Wanted από γνωστό μαγαζί στην Αθήνα 15?...

[/quote']

15 ευρώ είναι πολλά. Τουλάχιστον όμως οι συγκεκριμένοι έχουν το καλό ότι τα παιχνίδια είναι ετοιμοπαράδοτα, κι όχι σαν κάτι άλλα περιφερειακά -κυρίως- μαγαζιά που κάθε φορά έκανα ολόκληρη ιστορία για να έχει τα παιχνίδια έτοιμα σε 1-2 μέρες (και πολλές φορές πήγαινα τζάμπα γιατί δεν τα είχε τελικά).

Αφήστε δε που -κυρίως παλαιότερα με τα CD- η τιμή δεν ήταν 15 ευρώ/δισκάκι αλλά κοστολογούσαν διαφορετικά, οπότε παιχνίδια με 3+ CD's συνέφερε να τα πάρεις από εκεί (γύρω στα 18-19 ευρώ είχαν).

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι σταθερή αξία! Πιο κάτω ήταν το Thomas Soft αν το θυμάστε, που έκανε την ίδια δουλειά. Και είχαν πάει τον Θωμά (τον ιδιοκτήτη) κάμποσες φορές μέσα, χώρια τα πρόστιμα, αλλά το μαγαζί το χαβά του.

Έτσι ήταν πάντα! (όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο με τις μαϊμούδες και τις ηλεκτροφόρες μπανάνες)

Τώρα αν είναι καλό ή κακό δεν ξέρω, επειδή όμως δεν δουλεύω σε εταιρία ανάπτυξης software, βραχυπρόθεσμα είναι καλό για μένα.

Δημοσ.

Θεμα χρονου ειναι λοιπον να "φυγει" και η 3.6...Οσο για το θεμα των καταστηματων των πειρατων με βρισκετε απολυτως συμφωνο....Αυτη ειναι ΚΛΟΠΗ και οχι αυτο που κανουμε εμεις ΟΛΟΙ.

Δημοσ.
@BOUGAS

Ναι BOUGAS αντί να σπας τζαμαρίες και να απενεργοποιείς immobilizer χρησιμοποιείς cracks και κατεβάζεις παιχνίδια. Επαναλαμβάνω: Μην νομίζεις ότι σου την λεω αφού και γω έναν περίδρομο σπασμένα προγράμματα και παιχνίδια έχω. Μην αρχίζετε τα τρελά για μεροκάματα. Το ότι δε μας φτάνουν τα χρήματα δεν είναι δικαιολογία. Κλοπή το ένα' date=' κλοπή και το άλλο, ανεξαρτήτα απο χρήματα και απο τι heat level (MFS:MW σπασμένo) θα έχεις όταν σε κυνηγάει ο κάθε Cross.[/quote']

simfono,alla pes mou kati:einai kalitero gia tis eteries na perno antigrafes i na min perno?na xrisimopio cracks i oxi?an den paro antigrafes,oi eteries,xbox,playstation,sony,pioneer ktl,tha sbisoun!opos kai ta pc!tha pareis pc an einai na skas 60 gia antivirus,1000 gia c++,500 gia photoshop?i apantisi einai oxi,opote kalitera na perneis anigrafes(pou tis proothoun oi idioi)kai na poulane hardware,para to antitheto!

Δημοσ.

eytyxos pouy iparxoun nocd.as valoun toulaxiston internet activation(oxi omos opos to hl2).einai MARTYRIO na vazeis to diskaki gia kathe paixnidi pou exeis.an exeis dld 3 paixnidia prepei na gamiesai sto allagma.eksalou ego panta katevazo ena paixnidi i to pairno apo ton filo mou,to dokimazo kai an me PORONEI,to pairno original(opos. FS2004,FS2002,UT2004,DOOM3,DIABLO2,WARCRAFT3).pali eytyxos pou iparxoun nocd....

Δημοσ.
** ena apo auta ta teleiws athwa lathh ,kai ta katholou eskemena "kena" pou afhnoun oi agaphmenes mas etairies, opws elega prohgoumenws.... koitakste to Category: pou exoun taksinomisi to arxeio sto .info[url']http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=101028[/url]

giati na to ekane epitides ?? kai sto katw katw uparxei idi tsipaki gia xbox360 kai softmod ola etoima ... to diskaki apo mono tou dn leei tpt .. 8elei polu psa3imo .. kai mporei na min vroun kai tpt sto telos .. to mono pou mporeis na kaneis me auto einai na pai3eis arxeia wmv ....

Δημοσ.

LOL! :)

Εννοεί οτι με το nocd.exe μπορεί να παιζει ακόμα και τα original χωρίς να αλλάζει συνεχώς! Το ίδιο κάνω και εγώ, έχω αρκετα original (συνηθως κάνω προπαραγγελία οταν περιμένω κάτι σαν τρελός για να το παίξω πρώτη μέρα!), πχ Sims 2, Vampire the Masquerade, Hitman Contracts, Thief 3, και αλλα που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό, και σε ορισμένα βάζω το nocd για να μπορώ να παίξω χωρίς να τα ψάχνω απο εδω και απο κεί...

Παντως όπως και να το κάνουμε, ειναι πιο κ@υλ@ να έχεις το original, ειδικά αν έρχεται με ενα ωραίο case (σπάνιο πλέον).

Δημοσ.

άσε Polaki το συγκεκριμένο πονάει πολύ. Κάπου πρέπει να έχω το Wing Commander 3 με έναν περίδρομο συνοδευτικά μέσα. Πλεον dvd case και πολύ μας είναι :(

Λολ sotoman και γω όποιο cd βρω μπροστά μου το χρησιμοποιώ για σουβερ (με τελευταίο θύμα το dvd του POP:T2T

Δημοσ.
epishs kai me to poli vale vgale gamietai to cd.kai panta otan paizo ena pixnidi poli kai to vgazo apo to drive pote den to9 vazo sthn thiki tou.to petao apo do kai apo kei...

Εγω τί να πω που έχασα το CD1 του Sims 2???????????

Δημοσ.

Μία υπενθύμιση μόνο, στο play τα παιχνίδια κοστίζουν μέσο όρο κάτω από 30 ευρώ.

Δεν με πειράζει εμένα αυτή καθεαυτή η κλεψιά - εμένα κλέβουν(-με);

Αυτό που με διασκεδάζει είναι οι απίστευτες οικονομικοκοινωνικοφιλοσοφικές (μόνο τον Θέο δεν έχουμε μπλέξει ακόμη) δικαιολογίες που διαβάζω σε αυτό το thread για να δικαιολογήσουμε μία 100% παράνομη πράξη. Κανείς δεν παραδέχεται ότι κάνει κάτι ΚΑΚΟ.

Άντε ρε παιδιά, γράψτε κάτι ακόμη πιο γουστόζικο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...