Προς το περιεχόμενο

ELEOS ME STARFORCE klp

Giannnni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ti xali einai auto re paidia thn shmeron hmera? egw prin kati xronia pou eixa afhsei ta games sto pc den evlepa tetoia xalia!, provlhmatiko kai to daemon 4 kai asta vrasta ta pragmata, eleos, 2-3 kala games exei kai to pc kai auta sou kanoun ta oumpala tsourekia gia na ta trekseis... (vlepe king kong).

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα, τελευταία φορά που κοίταξα απλά θέλει να έχεις το CD μέσα...

Επειδή μιλάς για αντίγραφα, μάλλον το να γκρινιάζουμε είναι άσκοπο, αφού αυτό ακριβώς θέλουν οι εταιρίες, να μας δυσκολεύουν! :)

Δημοσ.

Αχ αυτές οι παλιοεταιρείες, σκότωμα θέλουν...

Πού ακούστηκε να προσπαθούν να διασφαλίσουν τη δουλειά και τους κόπους χρόνων. Δεν ντρέπονται να κλειδώνουν τα παιχνίδια τους.

Και εγώ πως θα κατεβάσω τα παιχνίδια χωρίς να τα πληρώσω, να παίξω και να γουστάρω;;;Η ADSL μου θα σκουριάσει.

Αίσχος, άτιμες πολυεθνικές.

Δημοσ.

Οταν το κλείδωμα προκαλεί αστάθεια στο συστημά σου και επεμβαίνει σε βασικές λειτουρ γίες υπολογιστη και προκαλεί τον τερματισμό νόμιμων εμπορικών προγραμμάτων παύει να είναι ενα απλο κλείδωμα.

Ξυπνήστε!!!!

Μππεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τον voodoman, είναι πολύ λογικό να προσπαθούν να δυσκολέψουν την αντιγραφή αφού χάνουν μύρια από κέρδη, έχουν σκεφτεί όμως ότι αν πουλούσαν ένα παιχνίδι 10$ αντι 30$ θα έκαναν σίγουρα και τριπλές πωλήσεις? και η πειρατεία θα μειωνόταν κλπ κλπ

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με το voodoman. + τα παιχνίδια είναι overpriced αλλά αυτό ισχύει μόνο για κάποιους αρχικούς μήνες -μετά μπορείς να τα βρεις σε αρκετά λογικότερες τιμές.

Πολλα απο αυτά βέβαια εχουν και τέτοιο budget που δικαιολογούν απόλυτα την αρχική τους τιμή (συμψηφίζοντας και τα σύγχρονα δεδομένα που λένε ότι ένα 70% θα το βρουν πειρατικό και δε θα το αγοράσουν). Και πέρα απο την επικρατούσα άποψη τα παιχνίδια δεν ειναι καραμέλες για να τα δοκιμάζεις όλα με ελάχιστο κόστος (ή pokemon -*got to have them all*- :) ) είναι ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, οπότε κάνεις το λογαριασμό σου αν "δεν βγαίνεις" οικονομικά.

Το νέο κλείδωμα δεν είναι χωρίς αιτία και αν σταματούσες να βελάζεις προς τα μας φιλε "μπεεε" θα έβλεπες ότι υπάρχει ευθύνη που τρέχει προς το μέρος σου (και το δικό μας ίσως) για την κατάσταση αυτή. ...Φοβού τα επόμενα κλειδώματα που έρχονται....

Δημοσ.

Giannnni,

βρήκες λύση?

Το παλεύω 3 μέρες και τίποτε ακόμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν έχεις κάτι κάνε PM.

Αλέξης

Δημοσ.

Ρε παιδιες για ποιο λογο σκατε..?Αφ'ενος οι εταιριες εχουν δικιο που μας "πακετωνουν" με τετοιου ειδους προστασιες αφ'ετερου ομως και εμεις εχουμε δικιο που προσπαθουμε με οχι και τοσο νομιμους τροπους να παιξουμε τα εν λογω παιχνιδια...(50 ευρω ειναι παρα πολλα για 1 παιχνιδι!)...Αφηστε που με dt4 και αποσυνδεδεμενα τα optical drives τα περισσοτερα sf παιχνιδια παιζουν κανονικοτατα....(βλεπε prince of persia two thrones ;))

Δημοσ.

Απορώ που δεν έχει κλειδωθεί ακόμη το thread.

Δεν είμαι κανένας άγιος που δεν έχει πάρει ποτέ στη ζωή του πειρατικό, ούτε ο ηθικολόγος που προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο.

Αλλά δεν βγαίνω έτσι πρόστυχα να μιξοκλαίω γιατί δεν μπορώ να παίξω το παράνομο παιχνίδι μου. Ούτε κοκoρεύομαι που κατεβάζω από το Internet όλα τα νέα παιχνίδια, περνάω τα trainers και τα τελειώνω σε 4-5 ώρες.

Ναι, 50 ευρώ είναι πάρα πολλά για το FEAR (κατά τη γνώμη μου, για κάποιον που παίζει FPS ίσως όχι), αλλά είναι πολλά για το civilization IV, για το The movies, για το Rome Total War, για το X3, το NFSMW και,και,και...

Δεν χρειάζεται πια να παίξετε ΟΛΑ τα καινούργια παιχνίδια που βγαίνουν, διαλέξτε προσεκτικά ένα τον μήνα.

Όσο για τα "προβλήματα" που δημιουργεί το starforce (αυτή η καραμέλα παίζει πολύ τελευταία), έχω λύσεις: α) μην παίζετε καν παιχνίδια που έχουν starforce β) αγοράζετε γνήσια παιχνίδια, για να μην υπάρχει η ανάγκη για τέτοια κλειδώματα.

Σημειωτέον, έχω 4 παίχνίδια κλειδωμένα με το starforce, όλα παίζουν μία χαρά και το σύστημά μου δεν έχει προβλήματα.

Και λίγη ντροπή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Δημοσ.

file Voodooman, den kserw esi an miksokles kai an to sinithizeis alla epetrepse mou na exw kai egw thn gnwmh mou gia thn katastash an den sou einai diskolo .vlepeis exw mia kapoia istoria ston xwro, (vlepe tuba ruba se amstrad klp). Egw vasika eimai apogohteumenos apo ta groups gyrw apo ta pc games. Eimai apoghteumenos giati poli apla DEN KATHONTE na asxolhthoune me paixnidia gia to pc pleon! apla ta pragmata, opote kai egw anti na kathomai na mou ginontai ta amelethta sfoliata vazw ton mrkong sto xbox1 kai katharisa. Zhtw h Paradox.

Δημοσ.

epishs file mou Voodooman na sou ipenthimisw pws se pampoles xwres opws germania (kai kata 90% ellada) exeis dikaiwma na kaneis safety backups twn pc games. (den exeis dikaiwma mono gia dvd tainies kai audio cd..)>

Δημοσ.
Egw vasika eimai apogohteumenos apo ta groups gyrw apo ta pc games. Eimai apoghteumenos giati poli apla DEN KATHONTE na asxolhthoune me paixnidia gia to pc pleon!

Αφού θεωρείς ότι είναι κατάπτυστοι γιατί δεν κάθεσαι εσύ κάτω να σπάσεις το starforce protection? Φαντάζομαι οτι με τις γνώσεις που έχεις και κυρίως με την ιστορία σου στο χώρο δε θα σου είναι και τόσο δύσκολο

Δημοσ.

παντως και 50 Ευρω τον μηνα ειναι ΠΟΛΛΑ για να περνεις παιχνιδια . Ασε που πολλοι τα βγαζουν ΘΕΙΚΑ και οταν τα παιζεις μια φορα τα ξηλωνεις απο τον δισκο σου . Οσο για το <<BackUp>> των παιχνιδιων αυτοι που εχουν τα γνησια και απλα κανουν Backup ειναι ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 1.000 ... οσο αφορα το protection καπου και αυτοι εχουν δικαιο . Καπως ΠΡΕΠΕΙ να προστατευσουν την περιουσια τους . Απο την αλλη αν τα παιχνιδια ΔΕΝ ειχαν 50 και 60 ευρω το καθενα δεν θα υπηρχε και λογος να τα αντιγραψει καποιος . Μπορει μερικα να εχουν μεγαλο κοστος παραγωγης αλλα αν ειναι ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τοτε απο τις πωλησεις τους θα βγαλουν το κοστος και με το παραπανο . Γιατι να βγαλουν 10.000 % κερδος και να μην βγαλουν 1000 % ? Αλλα ετσι ειναι . ΑΠΛΗΣΤΟΙ ολοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...