Προς το περιεχόμενο

αριστουχοι και pc

soultil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν βλέπω και μεγάλη προσέλευση...

>Δημιουργήθηκε στις  14-12-2005
Μέλη: 2
Επισκέψεις:342

To club δημιουργήθηκε για να δραστηριοποιηθούν οι ενδιαφερόμενοι και να ακουστούν περισσότερες φωνές μήπως και δούμε αποτέλεσμα... Επειδή όμως ένα club γίνεται δύσκολα γνωστό άρχισα να το γράφω και στα posts μου στο insomnia! Πώς θα μπορούσε να γίνει πιο γνωστό;

clubs.pathfinder.gr/aristouxoi_kai_pc

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Σχεδόν μετά από ένα χρόνο από τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού θα μοιραστούν και οι υπολογιστές των παιδιών της Αθήνας!! Την επόμενη εβδομάδα από τις 3/7 ξεκινά μια σειρά εκδηλώσεων όπου θα μοιραστούν οι Η/Υ στους μαθητές ανάλογα με την περιοχή τους (Α',Β',Γ' κλπ Αθήνας). Προσωπικά γνωρίζω για την εκδήλωση της Γ' Αθηνών την Πέμπτη 6/7 και ώρα 8 μμ στο Αιγάλεω.

Δημοσ.

Όλα τα pc έχουν δωθεί στους δικαιούχους εδώ και 3-4 μήνες. Πρέπει να ήταν των 3 ιεραρχών. Μπορώ να ρωτήσω αυτούς που πήραν από το σχολείο που δουλεύω, για την σύνθεση και το συνοδυτικό software....

Σύμφωνα με την αναγγελία θα γίνεται κάθε χρόνο.

Δημοσ.

Λάθος κάνεις, μπορεί να δόθηκαν στους περισσότερους νομούς αλλά εδώ μου μένω εγώ δεν δόθηκε τίποτα. Εκτός και αν στο δρόμο κατέληξαν αλλού.....

Δημοσ.
Λάθος κάνεις, μπορεί να δόθηκαν στους περισσότερους νομούς αλλά εδώ μου μένω εγώ δεν δόθηκε τίποτα. Εκτός και αν στο δρόμο κατέληξαν αλλού.....

Πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει περιοχή που δεν δώθηκαν. Σε ποιον νομό είσαι?

Επικοινώνησε με την διεύθυνση δευτεροβάθμιας του νομού σου. Αυτοί είναι οι μόνοι αρμόδιοι να σου πουν το τι συμβαίνει...

Δημοσ.

Σύμφωνα με την αναγγελία θα γίνεται κάθε χρόνο.

Δηλαδή αν κάποιος πρωτεύσει και σε άλλη τάξη θα πάρει και δεύτερο υπολογιστή; Γνωρίζει κάποιος αν θα δοθούν υπολογιστές και για τους πρωτεύσαντες στα λύκεια??!

Δημοσ.
Πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει περιοχή που δεν δώθηκαν. Σε ποιον νομό είσαι?

Επικοινώνησε με την διεύθυνση δευτεροβάθμιας του νομού σου. Αυτοί είναι οι μόνοι αρμόδιοι να σου πουν το τι συμβαίνει...

Φίλε, εκαπιδευτικός είμαι. ξέρω τι σου λέω..και το παιδί που περιμένει το pc, κόρη μου είναι.....Θα το έβλεπα αν το είχανε δώσει,λολ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήγα την Πέμπτη στο Αιγάλεω όπου ο πρωθυποθργός, η υπουργός και άλλοι σχετικοι μοίρασαν στους μαθητές... επιστολες και η παραδοση ξεκινάει από Δευτέρα ανάλογα με την περιοχή του καθενός. Στο χώρο της εκδήλωσης είχαν ενα pc σε μια γωνία και απ' ό,τι είδα μάλλον θα είναι super με pentium d, dvd-player, dvd-recorder, samsung TFT 17'' και ένα πολυμηχάνημα lexmark!! Περισσότερα από βδομάδα που θα το παραλάβω κιόλας!!

Δημοσ.

ενας φιλος μου που πηρε τριτη γυμνασιου ειχε:3,2 πεντιουμ

καρτα γραφικων 5200 ψιλοχαλια...

μνημη κατσε να δεις 512 νομιζω...

dvd recorder+cd-rw

εκτυπωτης lexmark επειδη δεν ειχε πολυμηχανημα και οθονη μια 17 crt....

αυτα ενταξει μετριος...

Δημοσ.

Τελικά, το παρέλαβα σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΟΣΚ. Ο υπολογιστής είναι πολύ καλός με pentium d στα 2,66Ghz, 512 MB ram, hdd 80 GB, κάρτα γραφικών GeForce 6200LE με 128 MB μνήμη. Μαζί πήρα και την οθόνη Samsung SyncMaster740BF και ένα πολυμηχάνημα Lexmark X3330!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...