Προς το περιεχόμενο

αριστουχοι και pc

soultil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους μετά από καιρό στάλθηκε την Παρασκευή 20/1 e mail στα Γυμνάσια και τα Λύκεια για να ενημερώσουν τους αριστούχους μαθητές ότι οι υπολογιστές θα δοθούν χωρίς όμως να λέει κάτι για το πότε ή το πως!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

quote:

''Με τι βαθμό τον πέρνεις το Η/Υ (λέμε τώρα)''

Ίσως από λοχαγού καί πάνω!

Άντε παιδιά διαβάστε.Ο μπαμπάς θα σας πάρει σοκολάτα.'Η μάλλον υπολογιστή:)

Λοιπόν ας σοβαρευτούμε.

Έπρεπε να εξαγγείλει τότε ο Πρωθυπουργός διευκολύνσεις ώστε ΟΛΟΙ οι μαθητές να αποκτήσουν υπολογιστή.Η γνώση είναι κοινωνικό αγαθό.Αν πρέπει να επιβραβευθεί(οικονομικά) κάποιος μαθητής γιά το διάβασμά του αυτό θα γίνει από τον πατέρα τον νονό τον θείο.Το κράτος είναι υποχρεωμένο να σέβεται εξ ίσου τα παιδιά του.Γιατί τελικά περί σεβασμού πρόκειται.

Πώς τα λέω!

Δημοσ.

Ρε σεις τελικα οι υπολογιστες δεν ειναι για τους αριστουχους αλλα για τους πρωτευσαντες. Δηλαδη τους πρωτους απο καθε ταξη . Σε περιπτωση ισοψηφιας παιρνουν κ οι δυο Pc.

Δημοσ.

Νομίζω θα δώσουν κάτι υπολογιστές πού είχαμε παλιά στη Σχολή καί αν θυμάμαι ήταν το πληκτρολόγιο κολλητό στην οθόνη!:oops:

Καί θα τούς δώσουν λίγο πρίν τις επόμενες εκλογές γιά προεκλογικούς βέβαια λόγους.

Δημοσ.

Άντε παιδιά διαβάστε.Ο μπαμπάς θα σας πάρει σοκολάτα.'Η μάλλον υπολογιστή:)

Λοιπόν ας σοβαρευτούμε.

Έπρεπε να εξαγγείλει τότε ο Πρωθυπουργός διευκολύνσεις ώστε ΟΛΟΙ οι μαθητές να αποκτήσουν υπολογιστή.Η γνώση είναι κοινωνικό αγαθό.Αν πρέπει να επιβραβευθεί(οικονομικά) κάποιος μαθητής γιά το διάβασμά του αυτό θα γίνει από τον πατέρα τον νονό τον θείο.Το κράτος είναι υποχρεωμένο να σέβεται εξ ίσου τα παιδιά του.Γιατί τελικά περί σεβασμού πρόκειται.

Πώς τα λέω!

Συμφωνώ, άλλα απο τη στιγμή που δε γίνονται βασικότερα πράγματα από αυτά που υπόσχονται ή που υποτίθεται ότι οφείλουν να παρέχουν σε μαθητές και όχι μόνο, δεν θα πρέπει να κατακρίνουμε μια τέτοια πρωτή (και ίσως ανορθόδοξη) προσπάθεια! Μπορεί τελικά να συνεχιστεί ως πρόγραμμα με μεθόδους που να ωφελούν περισσότερους μαθητές! Προς το παρόν οι δικαιούχοι οφείλουν να ασχοληθούν με το θέμα, εφ' όσον ενδιαφέρονται.

http://clubs.pathfinder.gr/aristouxoi_kai_pc

Δημοσ.

Τελικά διάβασα ότι οι παραδόσεις γίνονται ανά νομό. Υπάρχει ένα πρόγραμμα και βάση αυτού παραλαμβάνονυ όλοι.

Δημοσ.

Κάποιος γνωστός μου από το από το υπουργείο σε τομέα σχετικό με τους υπολογιστές μου είπε πως τελικά οι Η/Υ θα δοθούν σίγουρα και θα δοθούν από τον ΟΣΚ (σχολικών κτιρίων). Τώρα το ερώτημα είναι πότε; Πάντως απ' ότι ξέρω μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρξει ειδοποίηση!?!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ο ΟΣΚ δεν ενημερώνει τις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης ακόμα. Στην επαρχία οι υπολογιστές θα αρχίσουν να μοιράζονται προσεχώς (σε 2-3 μήνες), ενώ δεν υπάρχει ακόμα σχεδιασμός για καμία περιοχή της αττικής!!!

http://clubs.pathfinder.gr/aristouxoi_kai_pc

Δημοσ.

Δεν βλέπω και μεγάλη προσέλευση...

>Δημιουργήθηκε στις  14-12-2005
Μέλη: 2
Επισκέψεις:342

Σαν πρώτο βήμα καλή φαίνεται αυτή η κίνηση αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν υλοποιείται...

Δημοσ.
poly ratsistiko metro auto.

Δες το και σαν κίνητρο...Δεν νομίζω πως είναι εύκολο για την οικονομία της χώρας μας να δίνουν σε όλους και απο ένα pc...

Δημοσ.

αρκαδια τα πηραν πριν 10 μερες τα παρεφωσαν στο τοπικο πνευματικο κεντρο

ημουνα με τον ανηψιο μου που ειχε 18 και κατι

83 υπολογιστες ηταν για το νομο

αποτι καταλαβα το pc το επαιρνε ο καλυτερος της α β και γ γυμνασιου (α λυκειου φετος) γιατι ακουσα πολλα 19 και 20 αλλα και μερικα 17 και 18

λεπτομερειες για τα υλικα αυριο που θα το στησω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...