sarcaster Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Βάζω έναν σκληρό IDE σε external case και τον συνδέω με USB 2.0 και με Firewire και δεν τον βλέπει το PC... Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? επίσης το jumperάκι σε ποια θέση πρέπει να το βάλω? PLZ HELP!!!
nk_surfer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Κάνε φορματ στον σκληρό πριν τον βάλεις στο κουτί. Το jumper βάλε το στη θέση Cable Select (και Master να ναι δουλεύει πάντως).
sarcaster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Είναι ήδη φορμαρισμένος... Αυτό είναι το πρόβλημα..
sarcaster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 xp2002 service pack 2. Ο δίσκος είναι IDE Quantum 30Giga. Το πρόβλημα είναι ότι όταν τον συνδέω εσωτερικά με το καλώδιο IDE (στην θέση slave) δεν μπορεί να μπουτάρει τα Windows από τον άλλο δίσκο!! Ή μάλλον καλύτερα έχει πρόβλημα και με τον άλλο δίσκο (επίσης IDE άλλα ultra ata). Αυτό μου φαίνεται λίγο κουφό... Μέχρι πρότινος λειτουργούσαν κι οι δύο και μετά από ένα σημείο παπαλα. Όταν τον αποσυνδέω (τον slave) ο άλλος δίσκος τρέχει μια χαρά...
Sanctu82 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Akrivos to idio provlima eixa prosfata... kai meta apo 2 meres pou to xanadokimasa doulepse... avisos i psixi tou sklirou! Apo oti katalavaino den kaneis kati lathos...
sarcaster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Έγω έχω τον φόβο ότι ο δίσκος τελικά τα παιξε... Κόλλησε πως το λένε. Το πρόβλημα μου είνα,ι και δεν ξέρω αν το σκέφτηκες καθόλου, πως εντάξει παραδέχομαι ότι ο δίσκος χάλασε. Αλλά γιατί όταν τον συνδέω δεν μπορεί να τρέξει ούτε ο άλλος? Δηλαδή λέει το bios σύνδεσες έναν σκληρό που είναι χαλασμένος γι' αυτό δεν σου ανοίγω τίποτα?
Sanctu82 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Dokimase ton prota se ena allo pc (an den to exeis kanei idi) kai meta paradideis ta opla...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.