skeptic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν το πρόβλημα έχει ως εξης.... Πρέπει να κάτσω DJ σε ένα πάρτυ. Θα πάω με το laptop μου αλλά.... Έχω 1 έξοδο ήχου και 1 είσοδο μικροφώνου. Δηλαδή θα έχω να παίζω μουσική αλλά που θα βάζω τα ακουστικα???? Λοιπόν ....μπορώ να κάνω την line in - line out?????(είτε με hardware,κανα adaptoraki, είτε με software) Αν όχι που θα βρω τα φθηνότερα usb ακουστικά...και θα μου κάνουν την δουλειά?? Ως τώρα η φθηνότερη λήση είναι εξωτερική κάρτα ήχου 5.1 στα 30 ευρώ. Τίποτα καλύτερο Άντε ρε σαϊνια μου.!!!! Υ.Γ Απαντήσεις όπως μην πας στο πάρτυ ή πάρε στερεοφωνικό θα απορίπτονται. Ευχαριστώ
damiano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Ok, μια πολύ απλή λύση ...κάλεσε έναν insomniak που έχει εξωτερική κάρτα ήχου!! Αυτός βάζει την κάρτα, εσύ βάζεις το πάρτυ (και τη μουσική.. και τα ποτά.. και τις κοπέλες..). Κανένας μείκτης, ενισχυτής δεν παίζει? τι ηχεία θα έχετε??
Dj_Grego Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Το Line-in δεν γίνεται Line-out. Εγώ σου προτείνω την εξωτερική που λες. Καθώς έτσι κι αλλιώς θα δώσεις 30? θα πάρεις γύρω στα 100? το λιγότερο αν μιλάμε βέβαια για Πάρτι και όχι για πάρτι. Οπότε θα έχεις και 70? κέρδος και μια καινούρια κάρτα ήχου που σίγουρα θα σου χρειαστεί μελλοντικά.
Steven Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 nai vasika einai kai auto ena provlima... Ti ixeia tha exete?? Giati to laptop dn vgazei kai tin kalyteri poiotita ixou...opos dn vgazei kai polla kanalia... Opote isos na xreiazetai enas enisxytakos...
HamerZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Αν βάλεις ένα διαιρέτη στην line-out και αν έχεις ενισχυτή μετά δεν θα έχεις πρόβλημα.
skeptic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Απαντώ σε όλους.... α)Στο πάρτυ δε θα πληρωθώ β)Δεν φωνάζω κανέναν γιατι θα έχει παπούδες β2)Τα ηχεία δεν είναι πολύ καλά αλλά δε μας νοιάζει η ένταση γ)Δε θέλω να δώσω λεφτά Δ και ποιο σημαντικό)Τι είναι ο διαιρέτης?...εύχομαι να μην εννοείς 1 jack σε 2 jack adaptor διοτι πάλι δε θα έχω ξεχωριστό ήχο στα ακουστικά.
sugoruyo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 8es ksexwristo ixo sta akoustika? dld 8es na paizei kati apo sto ixosystima kai esy na mporeis na akous allo apo ta akoustika? auto simainei 2 kartes ixou alla amfivallw an mporeis na to doulepseis swsta me windows giati ena audio player 8a dwsei eksodo se mia i oles tis syskeves opote 8a 8es na exeis 2 diaforetika i 2 idia (alla se allo instance) audio players me prosvasi sto idio paketo kommatiwn kai mallon 8a prepei na xtisoun kai ta 2 apo mia database me ta kommatia sou. mou fainetai ligo periergo katw apo windows
skeptic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Οχι οχι οχι φιλε μου μπερδευτικες κ με μπερδεψες Αν δεις π.χ οι κάρτες ήχου 5.1 σου μετατρέπουν μετατροπή μέσω του λογισμικού τους στις εξόδους όπως θες(π.χ το line-in να γίνει rear sound). Αυτο έψαχνα αν γίνεται και σε 2.0 κάρτα. Αυτό που θέλω είναι line-out να παίζει μουσική και (αν γινόταν)το mic να γινόταν 2ο line-out για να ακούω απο τα ακουστικά.
giankyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 na kanw ki egw thn erwthsoula mou.. afou 8a paikseis se party me papoudes kai xwris na plhrw8eis, ti ta 8es kai ta akoustika? paristaneis ton dj kapoia allh fora pou 8a paikseis mousikh gia pipinakia
skeptic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Ε εχεις κάποιο δίκιο.......ξεφεύγουμε όμως κ ψάχνω λύση ρε γαμώτο
skeptic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μάλον θα καταλήξω εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802265 εκτός αν ο HamerZ έχει κάποιο δίκιο.... γαμώτο πάλι θα πετάξω λεφτά....
damiano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Εσύ δε λες για πάρτυ τότε αλλά για ..χοροεσπερίδα!!! Ούτε ακουστικά τότε ούτε τίποτα, ετοίμασε απο πριν playlist και βάλε τον αυτόματο...είμαι περίεργος να μάθω τι θα παίζεις... Αν δεν παίξεις κάτι με beat δεν χρειάζεται να κόβεις τραγούδια κτλ (οπότε να έχεις και ακουστικά) απλά βάζεις το επόμενο. Ετοίμασε μικρές playlist και ανάλογα πως πάνε τα κέφια βάζεις την κατάλληλη ...
dpolal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Εσύ δε λες για πάρτυ τότε αλλά για ..χοροεσπερίδα!!! Ούτε ακουστικά τότε ούτε τίποτα, ετοίμασε απο πριν playlist και βάλε τον αυτόματο...είμαι περίεργος να μάθω τι θα παίζεις... Αν δεν παίξεις κάτι με beat δεν χρειάζεται να κόβεις τραγούδια κτλ (οπότε να έχεις και ακουστικά) απλά βάζεις το επόμενο. Ετοίμασε μικρές playlist και ανάλογα πως πάνε τα κέφια βάζεις την κατάλληλη ... Αφού το πάρτυ είναι παπουδοκατάσταση τότε η καλύτερη λύση είναι αυτή. Εξάλλου έχεις την εντύπωση ότι οι παππούδες θα καταλάβουν και θα εκτιμήσουν τις όποιες αλλαγές θα κάνεις ;;;;;; :wink:
giankyr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 kai blepeis ton papou ton mpamph kai th giagia thn soula ekei katw sth gwnia na xaskogelane epeidh h allagh apo thn fragkosyrianh sto o mhnas exei 9 ekatse straba pera ap' thn plaka h TRUST 510EX USB 5.1 EXTERNAL SOUND CARD pou skeftesai na pareis pisteuw pws einai h pio oikonomikh lysh gi' auto pou psaxneis..
skeptic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά να είστε όλοι καλά ....τα έσκασα σήμερα στην 5.1 .Μετά τα Χριστούγεννα ξαναμπείτε εδώ να σας πω εντυπώσεις απο το crazy-after party που θα στήσω(Μάλλον θα στήσουν κανα Kun-Kan και εγώ θα χτυπιέμαι στα Decks...Τέλος πάντων,Χρόνια πολλά σε ΟΛΟΥΣ!!!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.