Sellers Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Επιτέλους????? Ποιος σου ειπε για το Flight of the conchords?
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Πρόσφατα έκανα ένα re-watch της σειράς (όχι το πρώτο). Έφτασα πάλι μέχρι το τέλος της 8ης, και μετά επιχείρησα να δω την 9. Όχι μόνο δε θυμόμουν τι γινόταν στην 9 ή αν την είχα δει μέχρι τέλους (κλίνω προς το όχι), αλλά σε κάθε περίπτωση κατέληξα ότι δεν άξιζε τον κόπο. (Το πρώτο hint αηδίας έρχεται αρκετά νωρίς, όταν ακούς πώς κατάντησαν το intro theme)
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Χρυσό φτυάρι μεν, αλλά για καλό λόγο Αυτή τη χρονιά, και με αφορμή τo lockdown, οι Zach Braff (JD) και Donald Faison (Turk) έχουν ξεκινήσει ένα πολύ καλό podcast - rewatch της σειράς. Το πηγαίνουν ένα podcast ανά επεισόδιο και ξεκινούν από την αρχή, ενώ κάποιες φορές έχουν και καλεσμένο κάποιον co-star ή τον δημιουργό της σειράς (Bill Lawrence) και προφανώς συζητούν διάφορα trivia και καταστάσεις που πιθανόν δεν θα είναι γνωστά στο μέσο fan της σειράς. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό για να περνάει η ώρα, και οι τύποι είναι ακόμα φίλοι και διατηρούν την ενέργεια που έδιναν και στη ίδια τη σειρά σχεδόν σαν να μην πέρασε μέρα. Τα επεισόδια του podcast είναι και αρκετά μεγάλα σε διάρκεια. Πρόσφατα καλύψανε και το επεισόδιο της τρίτης season "My Screw Up" που είναι και ένα από τα πιο δημοφιλή όλης της σειράς. Το podcast λέγεται "Fake Doctors Real Friends with Zach and Donald" Links προς το podcast: https://www.iheart.com/podcast/1119-fake-doctors-real-friends-60367049/ https://podcasts.apple.com/us/podcast/fake-doctors-real-friends-with-zach-and-donald/id1503559501 https://open.spotify.com/show/6qckOLN3q2qpZilM6i1MKv
j0hnn1e Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Πρόσφατα ξεκίνησα να την ξανα βλέπω και πραγματικά το χιούμορ αλλά και τα συναισθήματα που σου βγάζει είναι απερίγραπτα. Απο τις κορυφαίες κωμικές σειρές εκει έξω. Θα τσεκάρω τα podcast σίγουρα.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Θα τα τσεκαρω τα podcast κι εγω, αλλα πραγματικα ψηνομαι να ξαναδω τη σειρα. Παιζει να ειναι η καλυτερη σειρα στο ειδος της για μενα. Εν τω μεταξυ κωμικη κωμικη, αλλα σου σκανε και στιγμες οπως αυτη με τον Brendan Fraser και δεν ξερεις απο που σου 'ρθε. Για καλο το λεω βεβαια. 2
FCastor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Αν και την έχω δει σκοπεύω να τη... συστήσω και στη γυναίκα μου τη σειρά οσονούπω. Θα είναι και μια καλή αφορμή να τη ξαναδώ.
deesnider Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Στις 29/12/2020 στις 7:07 ΜΜ, FCastor είπε Αν και την έχω δει σκοπεύω να τη... συστήσω και στη γυναίκα μου τη σειρά οσονούπω. Θα είναι και μια καλή αφορμή να τη ξαναδώ. ...τη γυναίκα σου;
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Πρόσθετα σχόλια σχετικά με το podcast, μια και έπιασα τα επεισόδια τους από την αρχή με παράλληλο rewatch: Το podcast είναι στα καλύτερά του όταν μένουν εντός θέματος (του επεισοδίου που αναλύουν) ή σε trivia για ηθοποιούς, τεχνικές λεπτομέρειες, λάθη, ασυνέπειες, ιστορίες που κόπηκαν ή άλλαξαν. Επίσης highlight το "παιδικό" και ενίοτε ανόητο χιούμορ που διατηρούν. Σημείωση εδώ, ότι πετούν διάφορες χοντράδες, και δεν μένουν σε family friendly επίπεδα. Θετικό για μένα, αλλά ίσως όχι για άλλους. Το theme song αν και απλό και cheesy, είναι addictive Αρκετές φορές ξεφεύγουν σε άσχετα θέματα, ταινίες ή άλλες σειρές οπότε εκεί πέφτει skip skip skip ειδικά όταν η αφορμή είναι εντελώς ασύνδετη με Scrubs. Οι διαφημίσεις που έχουν εμβόλιμες είναι οικτρές - skip skip skip. Στα αρχικά επεισόδια Zach και Donald (κυρίως Zach) διακόπτουν τον καλεσμένο τους co-star ή creator σε σημείο να μην τους αφήνουν να σταυρώσουν πρόταση. Αυτό νομίζω βελτιώνεται παρακάτω, έχοντας ακούσει κάποια από την 3η season. Αναπόφευκτα, και λόγω των γεγονότων του καλοκαιριού σε US, μπήκαν σε κάποια woke politics (είχαν και special επεισόδιο για την απόφασή τους να κόψουν επεισόδια από Hulu που είχαν cut-away fantasies με "black face" -- από όσο ξέρω τα επεισόδια αργότερα επανήλθαν με edited out τις σκηνές αυτές). Δεν είναι όσο άσχημα όσο άλλες συζητήσεις που έχω πετύχει, αλλά θα ακούσεις τις γνώριμες απόψεις που αψηφούν λογική και πάνε προς τα πίσω. Σίγουρα δέχτηκαν επιθέσεις από mobs σε social media (το αναφέρουν), οπότε κάπου καταλαβαίνω ότι μπήκαν στη διαδικασία αυτή, αλλά και πάλι skip skip skip γιατί δεν έχω την όρεξη της αρνητικότητας από το πουθενά. (Σε αρχικά επεισόδια του podcast είναι πολύ πιο άνετοι και κάνουν χιούμορ με τις ίδιες σκηνές που αργότερα τους φαίνονται απαράδεκτες). Σε δυσάρεστα νέα, σε ένα από τα πρώτα επεισόδια αναφέρουν πως ο δικηγόρος στη σειρά (Sam Lloyd), ανιψιός του Christopher Lloyd, δυστυχώς απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα