tr3quart1sta Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 και ειναι κριμα που μεχρι προσφατα παιζοταν το friends για εκατοστη φορα (στο σταρ?) αντι για αυτην.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 LOL friends fan detected
Ahigh_forvalue Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ψαχνω για μια σειρα σε στυλ community..(το οποιο μαμαει και δερνει αλλα εχει λιγα επεισοδια τα οποια τα ειδα αμεσως..και εχω χαλαστει τωρα να περιμενω 1 την βδομαδα..)..το scrubs βλεπω εχει πολλα..και ακουω εχει και γελοιο.. τι λετε??ειναι του ιδιου στυλ??η παει πιο πολυ προς φιλαρακια(και σαν τα φιλαρακια να ειναι..παλι μια χαρα..)
tzinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 arrested developement, scrubs και πλεον υπερεπαξια και το community ειναι απο τις λιγες απολαυστικες και επιτυχημενες σειρες οπου το wacky (παλαβιαρες, οτι να ναι) creative comedy δουλευει αριστα και βγαζει νοημα. Οι περισοτερες αλλες ειναι απομιμησεις και προσπαθουν παρα πολυ να ειναι wacky σε σημειο που ειναι απλα και μονο 'οτι να ναι'.
Dimitris362 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 αμα εχετε σκοπο να τη δειτε ή την βλεπετε και δεν εχετε τελιωσει ακομα, μην δειτε την 9η season. η σειρα κανονικα τελείωσε στις 8 και μετα απο λιγο καιρο βγαλαν και την 9η για τσοντα. σκετη αποτυχια καμια σχεση με τη σειρα που ξερατε ενω κλείνει παρα παρα πολυ ομορφα στην 8η.
seishirosakura Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Με μια επιφύλαξη θα προσεθετα και το It's always sunny in Philadelphia. Δεν εχω δει ακόμα αρκετά επεισόδια για να το προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά καλούτσικα το παει.
guido Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 είμαι προς το τέλος της 3ης season. Την βλέπω σχετικά αργά για να έχω καβάτζα γενικά ποιες θεωρούνται οι καλύτερες season;
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Oλες. Τοσο απολυτα. Εκτος της τελευταιας. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2012 από stormrain
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Oλες. Τοσο απολυτα. Εκτος της τελευταιας. Εννοείς την 9 φυσικά, έτσι; Ως γνωστόν, αυτή βγαίνει έξω από τη σειρά, μιας και η 8η τελειώνει ολοκληρώνοντας τη σειρά. Όσον αφορά την καλύτερη, δεν ξέρω. Έχω αγαπημένα επεισόδια, αλλά είναι διάσπαρτα: στη 2η, την 3η, την 5η, την 6η καi τις δύο τελευταίες. Οπότε ίσως η πιο σωστή απάντηση, είναι αυτή του stormrain.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ναι στην 9 αναφέρομαι. Αυτην-που-δεν-θα-έπρεπε-να-υπάρχει
NansyM Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τα έχω δεί όλα τα επεισόδια λατρεύω το σκυλί στην πρώτη σεζόν που το βάζουν απο εδώ κι απο κει και τρομάζουν τους άλλους
Sellers Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Πάντως ο χαρακτήρας του House μοιάζει πολύ ''ύποπτα'' με του Dr Cox. Κόλλημα η σειρά όντως. Σε 2 μέρες έφυγε η πρώτη σεζόν. 1
klainmaingr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Πάντως ο χαρακτήρας του House μοιάζει πολύ ''ύποπτα'' με του Dr Cox. Κόλλημα η σειρά όντως. Σε 2 μέρες έφυγε η πρώτη σεζόν. Επιτέλους βλέπεις ποιοτικές σειρές. Όσο πάει γίνεται πιο παρανοϊκή και πιο γαμάτη ^^ _██_ (ಠ_ృ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα