Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ψαχνω για μια σειρα σε στυλ community..(το οποιο μαμαει και δερνει αλλα εχει λιγα επεισοδια τα οποια τα ειδα αμεσως..και εχω χαλαστει τωρα να περιμενω 1 την βδομαδα..)..το scrubs βλεπω εχει πολλα..και ακουω εχει και γελοιο..

τι λετε??ειναι του ιδιου στυλ??η παει πιο πολυ προς φιλαρακια(και σαν τα φιλαρακια να ειναι..παλι μια χαρα..)

Δημοσ.

arrested developement, scrubs και πλεον υπερεπαξια και το community ειναι απο τις λιγες απολαυστικες και επιτυχημενες σειρες οπου το wacky (παλαβιαρες, οτι να ναι) creative comedy δουλευει αριστα και βγαζει νοημα. Οι περισοτερες αλλες ειναι απομιμησεις και προσπαθουν παρα πολυ να ειναι wacky σε σημειο που ειναι απλα και μονο 'οτι να ναι'.

Δημοσ.

αμα εχετε σκοπο να τη δειτε ή την βλεπετε και δεν εχετε τελιωσει ακομα, μην δειτε την 9η season. η σειρα κανονικα τελείωσε στις 8 και μετα απο λιγο καιρο βγαλαν και την 9η για τσοντα. σκετη αποτυχια καμια σχεση με τη σειρα που ξερατε ενω κλείνει παρα παρα πολυ ομορφα στην 8η.

Δημοσ.

Με μια επιφύλαξη θα προσεθετα και το It's always sunny in Philadelphia. Δεν εχω δει ακόμα αρκετά επεισόδια για να το προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά καλούτσικα το παει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

είμαι προς το τέλος της 3ης season. Την βλέπω σχετικά αργά για να έχω καβάτζα

γενικά ποιες θεωρούνται οι καλύτερες season;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oλες. Τοσο απολυτα.

Εκτος της τελευταιας.

Επεξ/σία από stormrain
Επισκέπτης
Δημοσ.

Oλες. Τοσο απολυτα.

Εκτος της τελευταιας.

Εννοείς την 9 φυσικά, έτσι;

Ως γνωστόν, αυτή βγαίνει έξω από τη σειρά, μιας και η 8η τελειώνει ολοκληρώνοντας τη σειρά.

Όσον αφορά την καλύτερη, δεν ξέρω. Έχω αγαπημένα επεισόδια, αλλά είναι διάσπαρτα: στη 2η, την 3η, την 5η, την 6η καi τις δύο τελευταίες. Οπότε ίσως η πιο σωστή απάντηση, είναι αυτή του stormrain.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα έχω δεί όλα τα επεισόδια λατρεύω το σκυλί στην πρώτη σεζόν που το βάζουν απο εδώ κι απο κει και τρομάζουν τους άλλους

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως ο χαρακτήρας του House μοιάζει πολύ ''ύποπτα'' με του Dr Cox.

Κόλλημα η σειρά όντως. Σε 2 μέρες έφυγε η πρώτη σεζόν.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ο χαρακτήρας του House μοιάζει πολύ ''ύποπτα'' με του Dr Cox.

Κόλλημα η σειρά όντως. Σε 2 μέρες έφυγε η πρώτη σεζόν.

Επιτέλους βλέπεις ποιοτικές σειρές. Όσο πάει γίνεται πιο παρανοϊκή και πιο γαμάτη ^^

_██_

(ಠ_ృ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...