Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

H σειρα σταματησε τελικα? Ειχε παρει την κατω βολτα ειναι η αληθεια....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωχ, αλήθεια; Δεν το ήξερα. Κρίμα. Έστω κι έτσι, είχε χαβαλέ να θυμόμαστε λίγο τους χαρακτήρες και να ξαναμπαίνουμε στο κλίμα.

Αν και είναι αλήθεια ότι η 9η σεζόν ήταν πολύ κατώτερη από τις υπόλοιπες, είναι κρίμα μια τέτοια σειρά να τελειώνει έτσι. Αν και φυσικά η 8η σεζόν είναι το πραγματικό φινάλε της σειράς.

• Moderators
Δημοσ.

Kαλα το φιναλε της 8ης ηταν ανεπαναληπτο. Απο τις λιγες σειρες που το φιναλε τους δεν με απογοητευσε καθολου. Highlight ο Cox και η γυναικα του (η οποια παρεμπιπτοντως παιζει τωρα στο Cougar Town και σωζει καπως την σειρα).

Δημοσ.

Εγώ πάντως είδα μέχρι και τον 8ο κύκλο. Δεν θέλω να δώ τον 9ο γιατι δεν θέλω να χαλάσει η γαματοσύνη της σειράς!!!

Μάλλον θα την αρχίσω πάλι απο την αρχή!

Δημοσ.

Ανακαλυψα καθυστερημενα το Scrubs!Απιστευτη σειρα αν και εχω δει μονο το πρωτο μισο της 1ης season....Και μενουν αλλες 7 ακομα!!!!!Αυτα ειναι!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τόσο υπέροχη σειρά.. Τόσο...

Έχει τα πάντα.. και πάνω απο όλα ούμπερ χιούμορ. Μου είναι τρομερά δύσκολα να βρώ σειρά με αντίστοιχο τύπο humor σε τέτοια unstoppable έκταση.

Προσπαθώ να βρώ χαρακτηρισμό αλλα συνδυάζει τόσο τέλεια τα πάντα που είναι αδύνατο..

Απορώ πως δεν την έχω δεί τόσα χρόνια..

Δημοσ.

Κι εγώ που την είχα καιρό να κάθεται,την βλέπω με την αδερφή μου και την ευχαριστιόμαστε τρελά.

Μου αρέσει που πέρα από τα σουρεαλιστικά στοιχεία και το γέλιο, σου βγάζει μια ζεστασιά και ανθρωπιά

ειδικά στα πιο "σοβαρά" επεισόδια.

Και δεν έχω εντοπίσει κενά στους χαρακτήρες ως τώρα(S04x11).Καλά ο Τεντ όποτε είναι στην σκηνή πνίγομαι

κι εγώ από το άγχος του.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα σας ζηλευω οσους δεν την εχετε δει και την βλεπετε τωρα. Η σειρα αυτη απλως δεν υπαρχει και ειναι κριμα που μεχρι προσφατα παιζοταν το friends για εκατοστη φορα (στο σταρ?) αντι για αυτην.

Ο καθε χαρακτηρας ειναι και διαφορετικη πηγη γελιου! Δειτε μεχρι και το τελευταιο της 8ης, απολαυστε το (πραγματικο) φιναλε της σειρας και μη δειτε στο καπακι την 9η, αλλα λιγο μετα.

Δημοσ.
και μη δειτε στο καπακι την 9η, αλλα λιγο μετα.

Συμφωνώ. Αφήστε λίγο το πραγματικό φινάλε να "κάτσει", να το χαρείτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...