Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι τους έχω βρει αν θυμάμαι καλά στα ιταλικά! Για να υπάρχουν στα ιταλικά πρέπει σίγουρα να υπάρχουν και οι οriginal αγγλικοί που προήλθε η μετάφραση!

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

love scrubs. Apo tis kalyteres wacky comedies sthn tv.

O zach braff (J.d) einai poly sta pano tou teleutaia, exei bgalei dyo tainies kai exei emfaniste se conan o brien kai saturday night live. Pernei poly publicity. Kati pou mporei na stoixisei sto scrubs giati legete oti o misthos tou anebenei poly kai barainei to production ton epeisodion. Alla nomizo tha exei allh mia sezon h seira.

BTW ti mapa einai to saturday night live, exo dei merika epeisodia, ena me ton house, ena me ton zach braf kai kana dyo akoma kai htan aparadekta. Oute o seferlhs den einai toso kakos. Oute me mastigio na sou pezoun den gelas sta sketchakia

Δημοσ.

Απίστευτη σειρά τα Scrubs είναι τρελή κωμωδία και κυρίως δεν φοβάται να θυσιάσει το ρομάντζο και την ροή την ιστορίας για να σε κάνει να διασκεδάσεις...

Όλα τα λεφτά!!!:-D

• 4 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
Αν και λογικά οι λίγοι από εμάς που το βλέπουν θα το ξέρουν, χθες προβλήθηκε το 1ο επισόδειο της 7ης season.

Η οποία, απ'ότι φαίνεται, θα είναι και η τελευταία της σειράς.

Έχω όλες τις υπόλοιπες seasons - έχω φτάσει στο τέλος της 4ης season. Πολύ διασκεδαστική. :-)

Δημοσ.

Η σειρά φέτος ξεκίνησε πολύ πιο δυναμικά σε σχέση με πέρυσι. Να δούμε αν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η αρχή της 6ης, με καναδυό επεισόδια να εξαιρούνται, ήταν πολύ μουδιασμένη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι κολληματάρα είναι αυτή η σειρά; Μόλις είδα τις 6 πρώτες σεζόν, μέσα σε και εγώ δε θυμάμαι πόσο χρονικό διάστημα. Βλέπω μέχρι και 8 επεισόδια μέσα σε μια μέρα. Απίστευτη!

Είχα πολύ καιρό να πωρωθώ τόσο πολύ με σειρά. Τη βάζω στην κορυφή μαζί με Friends.

Θεωρώ απορίας άξιο το ότι δεν είναι πολύ πιο γνωστή.

Το επεισόδιο My Musical είναι το αγαπημένο μου, απλά γιατί λατρεύω τα musical (κάτι αντίστοιχο μου είχε συμβεί και στο south park και το επεισόδιο mr hankey's christmas classics).

Δημοσ.

Χα! Welcome to the club, my friend! Κι εγώ σε τέτοια φάση τα είδα τα περισσότερα. Την 6η μόνο είδα καθώς έβγαινε. Βέβαια το My Musical εμένα είναι μάλλον το λιγότερο αγαπημένο μου, αλλά εμένα πάλι δε μου αρέσουν καθόλου τα musical, οπότε λογικό. Τα έχει, πάντως, τα σημεία του...

IT'S GUY LOOOOVE!!!....αχεμ...:whistle:

• Moderators
Δημοσ.

Την πηρε το ματι μου κατα τυχη πριν απο κανα 3μηνο..Θεικη!Και πανω απ ολα ο Κοξ(ονομα κ αυτο!)(John C. McGinley)ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!Μιλαμε ρουφηξα καθε επεισοδιο μεσα σε 3 βδομαδες και περιμενω το καινουριο απο την 7η:)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μόλις είδα και τα 6 καινούργια και δε μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο να βγει και το 7ο. Άντε ντεεεε!

Δημοσ.
Χα! Welcome to the club, my friend! Κι εγώ σε τέτοια φάση τα είδα τα περισσότερα. Την 6η μόνο είδα καθώς έβγαινε. Βέβαια το My Musical εμένα είναι μάλλον το λιγότερο αγαπημένο μου, αλλά εμένα πάλι δε μου αρέσουν καθόλου τα musical, οπότε λογικό. Τα έχει, πάντως, τα σημεία του...

IT'S GUY LOOOOVE!!!....αχεμ...:whistle:

Ε, καλά, δεν εννοώ ότι ήταν το επεισόδιο με το περισσότερο γέλιο. Απλά ήταν το επεισόδιο που απόλαυσα περισσότερο. Πολύ κοντά με το My Screwup, μάλλον στα ίδια θα έλεγα.

είναι το επεισόδιο που πεθαίνει ο Μπεν από λευχαιμία. Κλάμααα στο τέλος...

Γενικά τα επεισόδια που αφορούν συγκινησιακή φόρτωση του Dr Cox με συγκινούν. Αν και γενικά ταυτίζομαι πολύ με τον JD. Ειδικά όσον αφορά τις αγκαλιές. Ευτυχώς η κοπέλα μου είναι "αγκαλιάρα". :-) Αλλά και στην ονειροπόληση. Φτιάχνω συχνά τρελές ιστορίες (αν και τη φαντασία που έχει η σειρά, δεν την έχω, πραγματικά ώρες ώρες τα σπάνε εντελώς).

Μου είχε αρέσει και το επεισόδιο με τον "Φυγά" (καταλάβατε όσοι ξέρετε ;-) ).

Δημοσ.

Χαχα ναι! Κορυφαίο επεισόδιο! Αφού τσέκαρα μετά κ την ταινία να δω αν όντως ίσχυε.

Ο Πέρι (!!!) είναι γαμάτος, γιατί αν και φαίνεται σκληρός κ κακός μόνο, είναι πολυδιάστατος χαρακτήρας. Απλώς είναι εντελώς κατεστραμμένος συναισθηματικά. Το My screw up ήταν πράγματι πολύ καλό επεισόδιο, και όχι μόνο για το γέλιο του.

Και μιας κ το ξαναείδα πρόσφατα...

http://www.youtube.com/watch?v=Mgj8Fl8Qbw4

Χαλαρά από τα καλύτερα στιγμιότυπα της σειράς. Γέλαγα για κανα 5λεπτο όταν το είδα πρώτη φορά.

(Δεν είναι spoiler, αλλά beware όσοι δεν έχετε δει τπτ, γιατί ίσως αποδυναμώσει την κορύφωση του αστείου - ή μήπως το παραπαίρνω σοβαρά; χμμμ...)

Δημοσ.

Πολυ ωραια σειρα, κορυφαια θα ελεγα.

Την ανακαλυψα σε ενα βιντεο κλαμπ στο εξωτερικο κ την πηρα ια να περνω την ωρα μου αλλα κολλησα.

Ειμαι στην αρχη της 5ης σεζον.

Κορυφαιες ατακες εχει κ ο Todd.

High five! :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...