Προς το περιεχόμενο

N70-Whats up

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω το ΝΟΚΙΑ Ν70 και χρησιμοποιω το Whats up της Cosmote.Εχω το εξης ερωτημα:Πως μπορω να κανω βιντεοκλησεις?Γιατι δοκιμαζω να κανω και μου λεει πως δεν υποστηριζεται απο το δικτυο.Any ideas?Καποιες ρυθμισεις ισως?

Δημοσ.

H cosmote dinei mono se sivmolaia 3G upiresies. Etsi an sinexiseis na exeis kartokinito cosmote den prokite na kaneis videoklisi. An 8es karta kai videoklisi tote i monh lisi einai na pas se vodafone H na perimeneis tin cosmote na dwsei 3G kai sta kartokinita.

Δημοσ.

Eισαι σιγουρος?Γιατι εγω πηγα σε Γερμανο και μου ειπαν οτι αλλαζει.Απλα θελουν κωδικο χρηστη.Ασε που στο site της Cosmaote δινει χρεωσεις και για βιντεοκληση απο καρτοκινητη

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 3g ΣΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ Cosmote ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΡΤΑ Sim ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Cosmokarta ΣΕ 3g. (ΓΕΡΜΑΝΟΣ)

Δημοσ.

Βασικα οχι μονο μου ειπε οτι γινεται η αλλαγη, αλλα οτι αν εχω και κωδικο χρηστη μπορω να κρατησω τον ιδιο αριθμο και να μεταφερω το υπολοιπο στη νεα Sim.Για να μιλαμε και με ονοματα, αυτη την απαντηση μου εδωσαν στο υποκαταστημα στην κεντρικη πλατεια Ηλιουπολης...Τα ιδια μου ειπαν και στο Πλαισιο Γλυφαδας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...