Προς το περιεχόμενο

Hi-Speed USB Device Attached To Non Hi-Speed Hub.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι μπορω να κανω για αυτο; φταιει η μητρικη; θελει αλλαγη; παντως η διαφορες στην ταχυτητα ειναι τεραστιες! για να μεταφερω 150mbs στον υπολογιστη μου εκανα 4 λεπτα, ενω στο net cafe εκανε κατι δευτερολεπτα..

:neutral:

wwea1dh.th.jpg

:neutral:

Δημοσ.

Μπορεί να λείπει κάποιο update της MS.

Εγώ θα έβαζα το Service Pack 2 (μπορείς να το κατεβάσεις από το site της MS) ~120MB

Δημοσ.

Ki ego eixa kapote mia Gigabyte me USB 2 alla pote den doulepsa ara mono otan eixa Win 98 i ME pou eixe drivers. Gia XP den eixe drivers kai apla elege na keis egatastasi to SP1. To eixa kanei egatastasi alla i motherboard sinexise na agnoei tin epithimia mou na litourisei sosta. Polles motherboard exoun ai USB 1 kai USB 2. Mipos prospatheis na xrisimopoiiseis siskevi USB 2 se thira USB 1? Profanos tha exeis tsekarei oles tis USB sou a kane alli mia checka.

Δημοσ.

Και με το sp1 μια χαρά θα δουλεύει το usb2.

Έχεις κανένα usb hub ή συνδέεις απαυθείας πάνω στη θύρα στην μητρική;;;;

ΠΙθανότατα να έχει πειραχτεί κάποια ρύθμιση στο BIOS.

Δημοσ.

εχω μια usb συσκευη που συνδεεται με μια usb θυρα. οι αλλες 3 usb θυρες του υπολογιστη ειναι σε χρηση.

Δημοσ.

μπες μεσα στο site τις εταιριας τις μητρικης μπας και εχει κανενα update για USB 2 για σενα. σε μια Leadtek που εχω δεν λειτουργουσε και εκανα εβαλα ενα patchaki pou vrika sto official site και ολα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...