Προς το περιεχόμενο

Programme gia autorun

anarmostos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bre paidia, an kai eimai sigouros pos diabasa tora teleytaia ena topic me ena autorun.inf kai odigies, de brisko tipota sto search. Mporei kapoios na mou pei pio post itane? Episis mipos iparxei kapoio programma oste na mporei na mou deixnei ta periexomena tou cd, den ksero pos na to ekfraso, kati san mia poli apli ekdosi tou autorun ton cd ton periodikon.<BR>Thanks,<BR>Anarmostos.

Δημοσ.

Thanks Triton, alla den ithela kati tetoio. As to perigrapso allios.<BR>Esto oti bazeis ena cd px tou ram. Sou kanei ena autorun kai sou trexei ena programmataki, me diafores epiloges px utilities, demos ktl. Mia para poli apli morfi tetoiou programmatos psaxno.<BR>Thanks kai pali,<P>Anarmostos.

Δημοσ.

file anarmoste mallon psaxneis kati san to Autoplay studio 3 pou to exei o fosi, u know.. fosi.da.ru.<BR>elpizw na madepsa kala.<P><P>------------------<BR>-------<BR>faitas

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by anarmostos:<BR><B>Thanks Triton, alla den ithela kati tetoio. As to perigrapso allios.<BR>Esto oti bazeis ena cd px tou ram. Sou kanei ena autorun kai sou trexei ena programmataki, me diafores epiloges px utilities, demos ktl. Mia para poli apli morfi tetoiou programmatos psaxno.<BR>Thanks kai pali,<P>Anarmostos.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>ela to autorun exei axia otan to ftiaxneis monos sou :P den einai tpt diskolo ena arxeio einai .inf me dio treis grammes mesa analogos to ti thes...<P> <A HREF="http://msdn.microsoft.com/library/psdk/shellcc/shell/Shell_basics/Autoplay_cmds.htm" TARGET=_blank>piase</A> <P> smile.gif<p>[This message has been edited by onLINEr (edited 24-05-2001).]

Δημοσ.

Paides sas euxaristo olous. Onliner thanks gia to site alla eimai ligo xmmm... tempelis na to po? amathis? grin.gif" border="0 Tespa to Autoplay menu poli korifaio. Auto epsaxna akribos. Mono pou i version pou exei o fosi thelei serial gia na arxisei to setup. O fosi dinei bebaia patch programme, to opoio xrisimeuei ama ginei to setup.. Exo psaksei pantou alla serial den brika(kamia boithia?). Anyway, tora douleuo mia porigoumeni ekdosi pou einai kai auti korifaia!!<P>Thanks,<P>Anarmostos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...