lezadas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 i mipos ise anipsios tou billakou!(gates) egi tin 7800gt pira ayti me to zori!alla xoris problima mexri tora! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 sry gia to ksekarfoto post alla .... ti mistho pernis ? Dieythinti tis Intracom? Μισθο δημοσιου υπαλληλου+επιδομα λογω φυσης εργασιας ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papiadyths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 βοθρατζής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 βοθρατζής? Τα εχεις μπερδεψει λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Έχετε ξεφύγει νομίζω από τη συζήτηση. Δεν είναι το θέμα μας τι δουλειά κάνει το παιδί αλλά το ότι χάλασε η κάρτα του.... Φιλικά πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Έχετε ξεφύγει νομίζω από τη συζήτηση. Δεν είναι το θέμα μας τι δουλειά κάνει το παιδί αλλά το ότι χάλασε η κάρτα του....Φιλικά πάντα. Δίκιο έχεις αλλά δε πειράζει.Καλό είναι να καλαμπουρίζουμε λίγο,γιατί μαζί με τη κάρτα χάλασε και η διάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Ευτυχως εχω και το δευτερο συστημα με 6800 ultra ΧΑΧΑ πολυ καλο και πανετοιμο για τις γιορτες σε βρισκω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 ΧΑΧΑ πολυ καλο και πανετοιμο για τις γιορτες σε βρισκω! Thank you very much :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Thank you very much :grin: You are welcome man!Και με την 6800ultra δε θα εχεις και πολυ χειροτερα γραφικα σε σχεση με την 7800 οποτε καλη διασκεδαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.