flyer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπερα.Εδω και 15 μερες εχω παρει την xfx 7800gtx 512(απο hacshop). Σημερα,υστερα απο καμια ωρα fear,γεμισε η οθονη μικρα εγχρωμα πιξελακια(και γραμμες) και κολλησε το pc. Απο εκει και επειτα τα πιξελακια και οι γραμμες παρεμειναν(ακομα και κατα τη διαρκεια του pοστ ,στο bios,σε safe mode και σε vga mode). Επισης η οθονη αναβει μονο αν επιλεξω safe mode ή vga mode κατα την εκκινηση,αλλιως λιγο αφου βγει το σημα των windows σβηνει. Οι θερμοκρασιες της καρτας ,ολες αυτες της μερες,ηταν 40-56(idle-full load),συμφωνα με το hardcano 13 και 43-63(idle-full load) συμφωνα με την ενδειξη της καρτας μεσα απο τα windows,ενω της cpu 27-34(απο το hardcano). Περα απο το συγκεκριμενο προβλημα το pc ειναι πληρως λειτουργικο. Οι διορθωτικες ενεργειες που εκανα ηταν οι εξης: unistall-install drivers unistall-install τη καρτα επανατοποθετηση της καρτας ελεγχος βυσματων ελεγχος οθονης(crt) format και fresh install xp sp2 αλλαγη γραμμης τροφοδοσιας bios ολα στο default Συστημα: asus a8n sli premium,fx55,2x512 ocz 3700 platinum,audigy 2,1x74 raptor,2x wd3200sd,skystar 2,psu akasa 650w,w/c gigabyte 3d galaxy,ολα updated. Το συστημα παιζει εδω και πολυ καιρο χωρις κανενα προβλημα(μονο το mobo και η vga ειναι καινουρια). Ολοι οι χρονισμοι ειναι στα default. Εχετε να προτεινετε κατι παραπανω ή παω για αλλαγη vga; Ευχαριστω για την υπομονη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 ti o8onh exeis? isws na ftaei h o8onh sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rikos_69 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Ακομα και στο safe mode βγαζει τις γραμμες? Εγω προτεινω να πας πισω την καρτα για να εισαι σιγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Ενα έχω να πω.... Παει η καρτούλα... Για να στα βγάζει αυτά μάλλον η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 ti o8onh exeis? isws na ftaei h o8onh sou Φιλε mandal μακαρι να εφταιγε η οθονη,αλλα εχω στην ιδια οθονη και αλλο pc και δεν εχει προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Είδα και κάτι άλλο. Εδωσες 790Ε για την κάρτα? Θα το πάθω το έμφραγμα δεν παίζει.... Πάντως τα προηγούμενα είναι σημάδια χαλασμένης κάρτας. Μάλλον ελλατωματικό μοντελάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Είδα και κάτι άλλο.Εδωσες 790Ε για την κάρτα? Θα το πάθω το έμφραγμα δεν παίζει.... Φανταζεσαι,λοιπον πως νιωθεις οταν βγαινει ελαττωματικο(τα΄χω παρει με την nvidia...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 NVidia sucks, ATI rules gyrise thn pisw na sthn allaksoun me mia allh kainourgia. Elpizw na exeis eggyhsh.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 NVidia sucks' date=' ATI rules gyrise thn pisw na sthn allaksoun me mia allh kainourgia. Elpizw na exeis eggyhsh....[/quote'] Φυσικα και εχω εγγυηση.Υπαρχουν ομως 2 προβληματα: α)Δεν υπαρχει ουτε δειγμα της συγκεκριμενης καρτας στο καταστημα β)Οι αντιπροσωπειες δεν δεχονται επιστροφες μεχρι 7/1 λογω γιορτων-απογραφης. Συμπερασμα:no gaming during holidays. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wintermute23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Congratulations!!!You have found the secret artifacts... Auta pou sou emfanizei einai ta gnwsta artifacts!Otan to eixa pa8ei egw me eixan rwthsei an ths eixa kanei overclocking.Bebaia tetoia wra tetoia logia...Krima ta lefta sou an kai krinontas apo ton FX-55....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 ...Krima ta lefta sou an kai krinontas apo ton FX-55....... Μπα...κι'εγω με ενα μισθο ζω.Απλως δεν κανω καλη κατανομη των χρηματων μου ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μπα...κι'εγω με ενα μισθο ζω.Απλως δεν κανω καλη κατανομη των χρηματων μου ;-) Prepei na perneis poli kalo mistho giati emeis den mporoume(oxi den theloume) na paroume tetoia periferiaka!!!! Pantos krima stin karta.Prepei na ta epaiksan oi mnimes.Megalo spasimo na meineis stis giortes xoris pc.To eixa pathei kalokairiatika mia fora.Piga kai pira alli karta kai otan mou epestrepsan tin karta pou eixa dosei gia allagi(meta apo mina+) tin poulisa(Me tin gnosti xasoura panta)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μπα...κι'εγω με ενα μισθο ζω.Απλως δεν κανω καλη κατανομη των χρηματων μου ;-) Συλληπητηρια και απο εμενα.Ε τοτε δεν παιρνεις μια 6600GT για τις γιορτες να κανεις τη δουλεια σου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Συλληπητηρια και απο εμενα.Ε τοτε δεν παιρνεις μια 6600GT για τις γιορτες να κανεις τη δουλεια σου??? Ευτυχως εχω και το δευτερο συστημα με 6800 ultra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 sry gia to ksekarfoto post alla .... ti mistho pernis ? Dieythinti tis Intracom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.