Προς το περιεχόμενο

FORTHnet in-a-box vs OTEnet OnDSLKit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και δώρο το TRANSCEND MP3 T-SONIC 610 FM (1GB) με ενσωματωμένο ραδιόφωνο' date=' οθόνη και 1 GB μνήμη

στην περίπτωση κατά την οποία ο πελάτης αποδεχθεί σαν ελάχιστο χρόνο σύμβασης τους 12 μήνες.

dld san ke tpt !ayta ta psila grammata 8a maas fane![/quote']

ti ine to ke?sto dsl in a box dinoun kai allo paixnidi.call of duty

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να μην κανω άλλο ποστ. Πήρα το Forthnet in a BOX αλλά επειδή μολις χθες έβαλα τηλέφωνο και δεν έχω κανένα λογαριασμό του ΟΤΕ με το νέο νούμερο τί μπορω να στείλω στην εταιρία για να μου ενεργοποιήσουν το λογαριασμό. Μπορώ να ζητήσω από τον ΟΤΕ μια βεβαίωση ή κάτι παραμφερές;

Δημοσ.
Για να μην κανω άλλο ποστ. Πήρα το Forthnet in a BOX αλλά επειδή μολις χθες έβαλα τηλέφωνο και δεν έχω κανένα λογαριασμό του ΟΤΕ με το νέο νούμερο τί μπορω να στείλω στην εταιρία για να μου ενεργοποιήσουν το λογαριασμό. Μπορώ να ζητήσω από τον ΟΤΕ μια βεβαίωση ή κάτι παραμφερές;

pare sto 801 100 8000 alla oso thimame apla grafeis sto xeri ena xarti oti isos o katoxos tis tade grammis pou theleis na ginei adsl me to tade noumero kai tin stelneis ipogegrameni.ama thes grapse exousiodoto kai tin forthnet gia na ginei i grammi adsl etsi gia ta matia tou kosmou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...