Προς το περιεχόμενο

FORTHnet in-a-box vs OTEnet OnDSLKit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον,παρηγγειλα το adsl in a box plus απο το e-shop και θα το παραλαβω σε e-shop point την τριτη,σε αλλη πολη.Απο εκει και περα οσον αφορα την ενεργοποιηση ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ?

Θα με βοηθησουν αυτοι εκει?Ειμαι ασχετος και θελω βοηθεια.Μπηκα στο σιτε της φορθνετ και ειχε φορμα ενεργοποιησης.Ελεγε ομως οτι θελει και εναν σκαναρισμενο λογαριασμο του οτε,προσφατο και θα το δουμε λεει στο δευτερο βημα(γιατι ρε παιδια δεν τα λετε απο την πρωτη σελιδα καθαρα) και κατι τετοια.

Πειτε μου τι γινεται,τι πρεπει να εχω γιατι πολυμηχανημα για σκαν εχω μονο Αθηνα καιδεν θελω να τρεχω.Επισης αν κανω την αιτηση Τριτη και δεν εχει ενεργοποιηθει ως τις 31 η γραμμη,χανω τους 3 μηνες δωρο?

Επισης τι εχτρα θα χρειαστω απο εξοπλισμο.Κυριως ομως πειτε μου για την ενεργοποιηση!!!!

Δημοσ.

Κι εγώ σκέφτηκα να το πουλήσω το xbox, αλλά τελικά αποφάσισα να το κάνω media center. Και αν ψάξει κανείς θα δει ότι είναι φοβερό μηχανάκι για αυτό το σκοπό. (Ε, καλά και για παιχνίδια πολύ καλό είναι...!)

Δημοσ.
Λοιπον' date='παρηγγειλα το adsl in a box plus απο το e-shop και θα το παραλαβω σε e-shop point την τριτη,σε αλλη πολη.Απο εκει και περα οσον αφορα την ενεργοποιηση ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ?

Θα με βοηθησουν αυτοι εκει?Ειμαι ασχετος και θελω βοηθεια.Μπηκα στο σιτε της φορθνετ και ειχε φορμα ενεργοποιησης.Ελεγε ομως οτι θελει και εναν σκαναρισμενο λογαριασμο του οτε,προσφατο και θα το δουμε λεει στο δευτερο βημα(γιατι ρε παιδια δεν τα λετε απο την πρωτη σελιδα καθαρα) και κατι τετοια.

Πειτε μου τι γινεται,τι πρεπει να εχω γιατι πολυμηχανημα για σκαν εχω μονο Αθηνα καιδεν θελω να τρεχω.Επισης αν κανω την αιτηση Τριτη και δεν εχει ενεργοποιηθει ως τις 31 η γραμμη,χανω τους 3 μηνες δωρο?

Επισης τι εχτρα θα χρειαστω απο εξοπλισμο.Κυριως ομως πειτε μου για την ενεργοποιηση!!!![/quote']

a.simplironeis oti ine mesa sto kouti.re si tha me trelaneis.pigene kapou bgale mia fototipia ton logariasmo kai stilton me fax.oute miso euro den kanei.taxidromikos tha argisei.i forma ine eukoli opou koliseis tous kaleis kai tou rotas i rota mas kai tha sou po.kai na min exei energopoiithei mexri tis 31 tou minos tin perneis tin prosfora.akoma kai na xexasoun to les kai ola einai olk.min agxonesai.coolare .adsl bazeis oxi daneio gia spiti.

i hate media center kai konsoles.

Δημοσ.
Τιποτα απολύτως. Μόνο το πάγιο που ήδη πληρώνεις για τα τηλέφωνά σου

Δεν ειναι 15.90+φπα εξτρα στο παγιο που ηδη πληρωνες? Εγω ετσι ξερω.

Δημοσ.

Μια ερώτηση για το in a box. Έκανα αίτηση την προηγούμενη Δευτέρα και περιμένω, από την φορθνετ είπαν ότι η αίτηση προωθήθηκε στον ΟΤΕ. Σήμερα πήρε κάποιος τηλέφωνο (πιθανότατα από τον ΟΤΕ) και είπε αν είναι αυτός ο αριθμός τηλεφώνου σας πατήστε το 1, αλλά το σήκωσε ο μικρός αδερφός μου και καπάκι το έκλεισε.

Υπάρχει περίπτωση να πήραν για την ενεργοποίηση της γραμμής;

Παίρνουν τηλ. από τον ΟΤΕ σε αυτή την περίπτωση (forthnet in a box);

Δημοσ.
Δεν ειναι 15.90+φπα εξτρα στο παγιο που ηδη πληρωνες? Εγω ετσι ξερω.

auta einai mesa stin timi tou ine the box kai ine ta lefta pou pane ston ote.nomizo apo tin forthnet pernoun kai episis stelnoun kai minima sto kinito sou me ta stoixeia tis sindesis.ama thes pare sto 801 100 8000 kai rota tous .tis forthnet ine.

Δημοσ.

Παιδιά,δεν έχω καταλάβει κάτι,όταν τελειώνουν οι μήνες του ondsl kit ή του in-a-box,ο μηνιαίος λογαριασμός έρχεται στον λογαριασμό του ote?

Δημοσ.
Παιδιά,δεν έχω καταλάβει κάτι,όταν τελειώνουν οι μήνες του ondsl kit ή του in-a-box,ο μηνιαίος λογαριασμός έρχεται στον λογαριασμό του ote?

gia to adsl in a box tis forthnet tha sou pw pou kserw 100%

otan teleiwsoun oi mines exeis 2 enalaktikes

a.pas se 1bill kai plirwneis pali gia tous epomenous X mines (ososu thes)

b.to afineis kai sto kovoun.....

gia to on dsl kit as apantisei kapoios pou kserei for sure min pw kamia patata...:oops:

Δημοσ.

και δώρο το TRANSCEND MP3 T-SONIC 610 FM (1GB) με ενσωματωμένο ραδιόφωνο, οθόνη και 1 GB μνήμη

στην περίπτωση κατά την οποία ο πελάτης αποδεχθεί σαν ελάχιστο χρόνο σύμβασης τους 12 μήνες.

dld san ke tpt !ayta ta psila grammata 8a maas fane!

Δημοσ.
gia to adsl in a box tis forthnet tha sou pw pou kserw 100%

otan teleiwsoun oi mines exeis 2 enalaktikes

a.pas se 1bill kai plirwneis pali gia tous epomenous X mines (ososu thes)

b.to afineis kai sto kovoun.....

gia to on dsl kit as apantisei kapoios pou kserei for sure min pw kamia patata...:oops:

Φίλε μου δεν ρώτησα αυτό.Ξέρω τι μπορώ να κάνω μετά τους μήνες.Αυτό που ρωτάω είναι,αν πχ συνεχίσω με αορίστου χρόνου,ο λογαριασμός θα έρχεται στο λογαριασμό του οτε?

Δημοσ.

dld san ke tpt !ayta ta psila grammata 8a maas fane!

nai an desmefteis omws gia 12 mines exeis 50& ekptosi sta pagia! des to post pou ekana edw: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131232

kanw copy paste

meta apo tous 4 mines sou erxete sinolika {ote+otenet}20 evra to mina{an exeis ipograpsei 12amino simvolaio}genikotera diladi exeis -50% ekptosi sta pagia ote+otenet gia enan xrono me tis EKASTOTE times!!!i prosfora skizei kai kata tin gnwmi mou einai poli kaliteri apo afti tis hol epeidi exeis 50% ek[ptosi stin ekastote timi.pou simenei oti ean pesoun oi time tha sinexisei na isxiei to 50% me tis miomenes times!!!!

Δημοσ.
Φίλε μου δεν ρώτησα αυτό.Ξέρω τι μπορώ να κάνω μετά τους μήνες.Αυτό που ρωτάω είναι,αν πχ συνεχίσω με αορίστου χρόνου,ο λογαριασμός θα έρχεται στο λογαριασμό του οτε?

an sinexiseis sin forthnet tha sou rxetai kathe dimino logariasmos apo forthnet.ston ote den tha erxete tipota.to idio kai me tou ote.tha sinexiseis na plironeis stin otenet.ston ote tha pliroseis ama zitiseis mono na energopoiithei i grammi apo autous.an pareis paketo energopoiite apo ton isp paramenei stin kiriotita tou kai plironeis ton isp kai autos ton ote.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...