G_Zisis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας ! Μιας που αυτόν τον καιρό γίνονται πολλές προσφορές για ADSL και επειδή όπου να 'ναι θα ακριβίνει η PSTN,μαλλον θα πάω για ADSL και επειδή δεν είμαι και έμπειρος,λέω να πάρω κανά πακέτο.Είμαι ανάμεσα στο in-a-box και στο OnDSLKit.Μπορείτε να μου απαντήσετε σ' αυτές τις ερωτήσεις: 1)Ποια από τις δύο είναι η καλύτερη εταιρία,η FORTHnet ή η OTEnet ώστε να κατεβάζω με κανονικές ταχύτητες και να μην έχει πολύ ping ή lag κτλ :wink: (ζητάω πολλά :razz: )?Πάντως πιταρισμένο DSLAM εδώ στην επαρχία δεν πιστεύω να έχουμε.8-) 2)Ποιο από τα δύο πακέτα έχει την καλύτερη προσφορά αυτόν τον καιρό? 3)Ποιο από τα δύο πακέτα έχει το καλύτερο μόντεμ? Εγώ νομίζω πως το καλύτερο είναι το in-a-box αλλά το μόνο που με βάζει σε δίλλημα είναι το ότι το OnDSLKit,αφού τελειώσουν οι μήνες του πακέτου,μπορείς να αλλάξεις ISP.Είναι αυτός καλός λόγος για να πάρω το Kit?Α..!Να επισημάνω ότι μετά τους μήνες του πακέτου δεν θα ανανεώσω σε αορίστου.ADSL θέλω να βάλω μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν μερικές καλές προσφορές και βγαίνει φθινότερο από όσο μου έρχεται η PSTN. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
JiKL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 1)to mono (kata kirio logo) pou epireazei tis taxitites einai to dslam...an exeis kalo dslam ola kala an oxi tote tin patises...poso eparxia eisai, min eisai sigouros oti tha eisai o monos 2)1 poli megalo sin sto kit einai oti sou menei i grammi(ektos an thes na tin vgazeis me paketa opote se simferei isos to box) 3)gia ta modem tha se gelaso
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 to ena exei to crypto f200 tis otenet den xero.nomizo sagem usb.kai ta 2 einai usb kai den einai routers kai ego den tha eperna kapoio apo ta 2.oso gia tin taxitita pragmati pezei rolo to dslam kai oxi o isp afou oi isp anabathmizontai pio grigora.episis kai ta 2 modemakia ipostirizoun 8 megabit download kai 1 mbit sxedon upload.opote apo auto den tha exeis provlima.to pou ine pitarismeno dslam ine sxetiko.mporei ekei pou ise na einai liga ta atoma alla na sas exoun perasei kai 2-3 megabit grammi gia esas.
G_Zisis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 JiKL,στα Τρίκαλα μένω.Τελικά μετά τους μήνες του πακέτου θα ανανεώσω τη σύνδεση.Πιο πακέτο λέτε να πάρω?Αυτό το -50% έκπτωση στα μηνιαία πάγια του Kit με ενδιαφέρει.Βασικά το πακέτο που θα πάρω θέλω να είναι από καλή εταιρία.
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 kai forthnet kai otenet ine mia xara.apla ego tha eperna kati pou na exei router mesa oxi modem.
ALR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Αυτή τη στιγμή με τις προσφορές που παίζουν σε Γερμανό και Πλαίσιο αντίστοιχα, σαφώς και υπερτερεί το ondslKit. Με 106 ευρώ είσαι τελειωμένος για 4 μήνες και με ασύρματο router.
oblivious Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Ναι αυτό πιστεύω και εγώ. Αλλά δεν θέλω να δώσω τα λεφτά μου στον πΟΤΕ. Γι αυτό περιμένω.
G_Zisis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά,είχα διαβάσει αλλλά μου το είχα πει και ένας φίλος μου ότι με την OTEnet,όταν είσαι στο ίντερνετ μετά από 12 ώρες σε αποσυνδέει.Είναι αλήθεια αυτό?Συμβαίνει και το ίδιο με την FORTHnet?
metmat Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ούτε για τη forthnet ούτε για την otenet ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν σε πετάει έξω μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Στον φίλο σου μάλλον τυχαίο ήταν που του έκανε disconnect.
G_Zisis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Είσαι σίγουρος γιατί κάποιος είχα διαβάσει ότι κάθε νύχτα που έβαζε να κατεβάζει,το πρωί τον έβρισκε αποσυνδεδεμένο τον υπολογιστή του.
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μπα, απλα τα έπαιζε το μόντεμ... Συνέβαινε και σε μενα όταν ημουν στη Vivodi και τελικα ήταν το μοντεμ. Με ένα σοβαρό είσαι κυριλέ, άλλωστε τα routers κρατάνε την σύνδεση ανοικτή έτσι κι αλλιώς συνεχώς, δηλαδή ο provider βλεπει οτι το username σου ειναι online για 1 μήνα, άσχετα αν εσυ είχες πάει διακοπές στις Μπαχάμες και είχες το pc κλειστό.. Αν το ρουτεράκι ειναι online, η σύνδεση σου ειναι "ανοικτή". Και η μια και η αλλη εταιρία ειναι σοβαρές, τωρα εγω καθαρά ψυχολογικα και μόνο θα πήγαινα Forthnet... To θεμα με τη γραμμή όντως ειναι ενδιαφέρον οτι την κρατάς στο ονομα σου, αλλά έτσι κ αλλιώς τα πακέτα ειναι ιδιαίτερα ελκυστικά, και το λέω εγώ αυτό που εδω και 2 χρόνια έχω DSL και τελικά "αναγκάστηκα" να πάρω πακέτο... Το πλήρώνεις και ξεμπερδεύεις μωρέ, ούτε πάγια, ούτε αγχος κάθε μήνα.. Μπάμ και έξω..
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά,είχα διαβάσει αλλλά μου το είχα πει και ένας φίλος μου ότι με την OTEnet,όταν είσαι στο ίντερνετ μετά από 12 ώρες σε αποσυνδέει.Είναι αλήθεια αυτό?Συμβαίνει και το ίδιο με την FORTHnet? exo klisei kai 120 ores me forthnet xoris allagi ip.kai kapoioi akoma megalitero xrono.to na se alaxoun kathe 12 ores stin otenet einai paraxeno giati mia eteria i kapoios pou katevazei sinexeia tha tou kanei to provlima pou sou kanei.i provlima grammis i mporei kai exoplismou.ston exoplismo dokimase kai kana firmware update.
G_Zisis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Το πλήρώνεις και ξεμπερδεύεις μωρέ, ούτε πάγια, ούτε αγχος κάθε μήνα.. Μπάμ και έξω.. Έτσι ρε.Γι' αυτό δεν μου φεύγει η ιδέα να πάρω πακέτο.Παιδιά ποιο από τα δύο πακέτα έχει καλύτερο modem,το Kit ή το in-a-box?Να ρωτήσω και κάτι άλλο,το -50% έκπτωση του Kit αναφέρεται μόνο στο πάγια της OTEnet ή και στο πάγιο της γραμμής?
KaizerSoze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 apotieipe o pwlitis sta multirama,se ola,meta ton 4 kai mexri ton 12o pefteis sta 17 e peripou ton mina
G_Zisis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά ποιο από τα δύο πακέτα έχει καλύτερο modem,το Kit ή το in-a-box? Κανείς ρε παιδιά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.