Προς το περιεχόμενο

Fujitsu siemens m1451g p-m

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Phra meta apo poli skepsh auto to laptop.to xririmopiw gia mia bdomada polles wres thn hmera.an kai exw anebasei analutikh selida gia ta xarakthristika tou tha pw en sundomia pws kostise 1156 eurw apo to play247 kai einai pentium mobile sta 1.86, 512 ram ddr-2, 80gb skliro stis 5400 strofes, dvd-rw, 15,4 wtft crystal view , card reader kai kartagrafikwn Ati x300 sta 128mb texnologias pci express.me exei enthousiasei!!stibaro,sxetika elafri,poli kali othoni,grigoro dvd-r, epexergasths thauma,an kai sto desktop exw amd 64bit pou ton paw me 1000:).karta grafikwn axioprepestath.epexa teleftea games,oxi se full analush..kai ta phge mia xara!phra kai ta usb ozaki notebook hxeia pou gia notebook bgazoun thavmasio hxo,ton kanoun metatropi se 5.1,kai eimai sunolilka euxaristimenos.thewrw pws sta lefta pou edwsa akana mia poli kalh agora me andoxh sto xrono.sto mellon mia 512 tha tou ballw kai tha eimai jet.to sinistw anepifilakta gia laptop sta 1200 eurw...

Δημοσ.

Απο θερμοκρασιες πως παει? Εχω το ιδιο μοντελο αλλα με 760 επεξεργαστη και 1024 ραμ (απο Multirama) και το μονο που με προβληματιζει ειναι οι θερμοκρασιες...cpu 50-54 idle & hd 36-40C (του πηρα μια βαση μ'ανεμιστηρακι γιατι πριν ο σκληρος δουλευε στους 50-53 idle..) κατα τ'αλλα ειναι αψογο ! ..αν αξαιρεσεις βεβαια τα xp home gr.... ;-)

Δημοσ.

file ebala to centrino hardware control,exeretiko programataki kai edeixe gia cpu girw stous 50-55 kai skliro stous 50-53.san kai esena diladi.me problimatizei o skliros...poso kanei mia bash me anemistiraki?h dikia sou pia einai kai apo pou?leei na parw mia apo kapio e-shop h i diaforat imhs einai mikrh kai den axizei?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειμαι ευτυχισμενος κατοχος ενος fujitsu siemens amilo m 1451g centrino 760 2gb ram kai 80gb hard disk ati x300 ,για τις δουλειες που κανω με το laptop ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη ποιοτητα και τις επιδοσεις του.στο θεμα θερμοκρασιες στην αρχη με ειχε πιασει ενα πανικος αφου πιστευα οτι οι centrino δεν σηκωναν μεγαλες θερμοκρασιες ετσι σημερα μετα απο 8 μηνες συμβιωσης τα αποτελεσματα των μετρησεων με διαφορα προγραμματα εχω τις εξης μετρησεις

cpu idle στα 800 37c

hard disk στους 25c

cpu max sta 2000 61-70c αλλα σε ripping και παιχνιδια η cad/photoshop/rendering εχει φτασει και τους 82c

hard disk στους 43c σταθερα με τη βασουλα

οταν τελειωσει η εγγυηση θα του αλλαξω τη θερμικη παστα με arctic silver εχω διαβασει σε πολλα forum οτι κατεβαζει τη θερμοκρασια 3c.οσο για βαση απο το ebay αγορασα τη βαση NOTEPAL απο τη COOLMASTER και κανει παρα πολυ καλα τη δουλεια της.τη συνιστω ανεπιφυλαχτα

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=R9-NBC-ADAS/ADAK&other_title=R9-NBC-ADAS%2FADAKNOTEPAL

επειδη δεν εχω δει πολλους user που να εχουν αγορασει το μηχανημα αυτο θα ηθελα παρα πολυ να ανταλλαξουμε γνωμες για το συγκεκριμενο laptop για προβληματα η update που εχουν γινει.

ας κανω λοιπον την αρχη αγορασα το μηχανημα απο το πλαισιο με 1gb ram samsung 400 και οχι 533 οπως ελεγε το διαφημιστικο ,τις αλλαξα στην ιταλια με κοστος 150ευρω πηρα 2gb 533 geil,το dvd μου φαινετε αργο ειναι philips ενω μερικα αλλα εχουν nec,και το hard disk ειναι sygate 80gb sata 5400rpm αν και περισσοτερο χρησιμποιω εναν εξωτερικο western digital 320gb sata usb2.

με τους drivers της καρτας γραφικων ειχα προβλημα αφου εκτος απο αυτους που ειχε το δισκακι της εταιρειας οσες φορες προσπαθησα να κανω update απο το site της ati ειχα προβλημα μεχρι που εβαλα τους drivers απο το site της omega και ολα πανε καλα, και εχω κανει update bios motherboad 1.4c.

με τη μπαταρια για 6 μηνες την ειχα συνεχεια πανω στο laptop λειτουργει σχεδον 24ωρο και ειχα απωλεια 18% απο τη μεγιστη χωρητικοτητα.τωρα την εχω βγαλει και τη βαζω μια φορα στισ 15 μερες για να κανει πληρη αποφορτιση και στη συνεχεια μια φορτιση.

Δημοσ.

mipws mporeis na dwseis link gia tous drivers?bios update pws ekanes?eimai genika poli euxaristimenis kai egw.phra vash me anemistirakia apo e-shop,thn akasa pou einai san thn dikia sou panw katw,kai kanei poli kalh douleia.hxeia gia laptop ozaki apo multirama-apsoga!!.to exw akoma me 512ram kai to exw fortwsei arketa opote o skliros zorizetai kapies fores.alla genika eimai euxaristimenos me ola...:)

Δημοσ.
mipws mporeis na dwseis link gia tous drivers?bios update pws ekanes?eimai genika poli euxaristimenis kai egw.phra vash me anemistirakia apo e-shop,thn akasa pou einai san thn dikia sou panw katw,kai kanei poli kalh douleia.hxeia gia laptop ozaki apo multirama-apsoga!!.to exw akoma me 512ram kai to exw fortwsei arketa opote o skliros zorizetai kapies fores.alla genika eimai euxaristimenos me ola...:)

για τους drivers της καρτας γραφικων κατεβασα απο το site http://www.omegadrivers.net/ να κανεις uninstall πρωτα ομως τους παλιους οσο για το bios υπαρχουν στο official site της fujitsu siemens απλα θελει προσοχη γιατι αλλιως ΑΝΤΙΟ LAPTOP !

εχει βγει και νεος driver για τη καρτα ηχου στο site REALTEK LC880.

τα ηχειακια usb που εχεις αγορασει τα πηρα και εγω για τα ταξιδια ,για το σπιτι εχω αγορασει τα logitech z2300 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οσο για τη μνημη πιστεψε με αξιζει να κανεις αναβαθμιση.

οταν μπορεσεις πες μου με τη μπαταρια σου σε τι κατασταση βρισκετε .

Δημοσ.

οσο για μνημη να κοιταξεις να αγορασεις την ιδια για να δουλευουν σαν dual channel.τωρα εχεις 2 modules απο 256mb .

αν δεν βιαζεσε και σε ενδιαφερει τελος ιουλιου ερχομαι ελλαδα και θα δωσω τις δικες μου αφου εχω βαλει 2 modules απο 1gb .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
exw 1 module twn 512 oxi 2 twn 256.eisai sigouros oti doulevoun se dual channel.an valw ena module tou 1 gb kai to arxiko twn 512 tha doulevei swsta?Logika nai...

εμενα ειχε 2 modules απο 512mb και δουλευε σε dual channel οπως εγραφε και στο everest pro αλλα και οταν αλλαξα και εβαλα 2 modules απο 1gb μου το ειπε ο τεχνικος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

filoi kavatzoula kai nimik,twra pou epiasan oi kales zestes ti thermokrasies sas anevazei?egw eida simera me vash se leitourgia skliro stous 48-50 vathmous!!!vevea shmera ekane pragmatika zesth mera alla mou feneta iarketa ipsili...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

eimai xristis enos fsc amilom 1420. ton pira perisi. to mixanima to exw liosei sto game kai sto intermet. otann evala adsl stis arxes ton eixa 6meres synexeia anoixto xoris kanena provlima...genika sinisto se olous tos xristes toys fujitsu...to mono kako einai to win xp home alla kai ayto diorthonete :))

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re paide me to m1451g oi thires usb einai 2.0???prosexa prosfata apo diagnwstiko programa pws den douleuoun ws 2.0...an isxiei to sumperasma apo to diagnostiko ti kanoume?giati sta specs milouse gia usb 2.0 otan to phra...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μάγκες, έχω το 1451g εδω και 2,5 χρόνια. Το μηχανηματάκι σκίζει, τα δίνει όλα και δεν κωλώνει. Μην το ψάχνετε για θερμοκρασίες και @@. Το αφήνω ανοικτό ολόκληρες βδομάδες με downloads κτλ, το λειτουργώ πάνω σε κουβέρτες (ξαπλωμένος), παίζω lineage2 (η cpu στο 100%), δουλεύω visual studio 2008 και δεν μασάει μια. Ούτε θερμοκρασία ούτε τίποτα. (Στο visual studio 2008 κωλώνει λίγο αλλά λόγω ταχύτητας δίσκου (5200) υποπτεύομαι).

Μην ξεχνάτε οτι είναι centrino, δηλαδή χαμηλής κατανάλωσης και άρα α) χαμηλών θερμοκρασιών β) χαμηλού θορύβου και γ) χαμηλότερων επιδόσεων από τους "επιτραπέζιους" pentium. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω οτι τον άνοιξα για καθάρισμα και δεν βρήκα παρά πολύ λίγη σκόνη. Αυτό γιατί το ανεμιστηράκι δεν χρειάζεται να λειτουργεί φουλ όπως π.χ. στους στριμωγμένους pentium που καίγονται κυριολεκτικά μέσα στα laptops. Αυτό επίσης εξηγεί και γιατί είναι αρκετά αθόρυβης λειτουργίας.

Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το μηχάνημα, κατεβάστε και τρέξτε το CPU-Z. Είναι κορυφαίο και θα σας δείξει τα πάντα για επεξεργαστή, μνήμες κοκ. (Ναι, οι μνήμες είναι σε dual και αν π.χ. έχετε αρχικά 1GB ram τότε είναι δυο modules των 512mb).

Τη βάση για laptop που πουλάει το Πλαίσιο την αγόρασα, 20-25 ευρώ κάνει... καλή είναι γενικά αλλά για το συγκεκριμμένο laptop είναι άχρηστη... είπαμε, δεν ζεσταίνεται με τίποτα.

Και μια ερώτηση δική μου: διάβασα οτι κάποιοι έχετε κάνει αναβάθμιση μνήμης. Ωραία... σκέφτομαι να βάλω και εγω + 1gb. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ θα μας πείτε;

Δημοσ.

Ενα 30αρι το πολυ.Μπες στa e-shop πλαισιο και megamarket.Πολυ καλα προγραμματα τα everest pro και pcwizard 2007...Οσο για την θερμοκρασια ειναι λιγο ζεστουλης αλλα οχι πολυ:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...