Προς το περιεχόμενο

... αχρηστα λουκέτα, που μου χάριζες

Feax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι συχνά κάποιοι προτείνουν νέα φόρα και νέες κατηγορίες αλλά με το που διαβάζει το post ένας administrator απαντά ότι το "ενδεχόμενο αυτό δεν αντιμετοπίζεται προς το παρόν" και μπαίνει λουκέτο.

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα τα θέματα αυτά να παραμένουν ανοιχτά ώστε να "μαζεύονται" εκεί post αυτών που θα συμφωνούσαν ή θα ήθελαν μια τέτοια κατηγορία (που έτσι δε μπορούν να εκφράσουν τη σύμφωνη γνώμη τους παρα μόνο με τη δημιουργία νέου post).

Ακόμα καλύτερα θα ήταν η δημιουργία ενός μηχανισμού (μέσω κάποιου sticky, polls ή άλλου) που προτάσεις σαν αυτες θα ήταν συνεχώς εμφανείς, τα μέλη θα μπορούσαν να καταχωρούν θετική/αρνητική/ουδέτερη γνώμη. Έτσι αν ένας τέτοιος δείκτης ανέβαινε θα ήταν μια ευκαιρία οι mods ή ο admin να εξετάσουν πιό σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δημοσ.
Έχω παρατηρήσει ότι συχνά κάποιοι προτείνουν νέα φόρα και νέες κατηγορίες αλλά με το που διαβάζει το post ένας administrator απαντά ότι το "ενδεχόμενο αυτό δεν αντιμετοπίζεται προς το παρόν" και μπαίνει λουκέτο.

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα τα θέματα αυτά να παραμένουν ανοιχτά ώστε να "μαζεύονται" εκεί post αυτών που θα συμφωνούσαν ή θα ήθελαν μια τέτοια κατηγορία (που έτσι δε μπορούν να εκφράσουν τη σύμφωνη γνώμη τους παρα μόνο με τη δημιουργία νέου post).

Ακόμα καλύτερα θα ήταν η δημιουργία ενός μηχανισμού (μέσω κάποιου sticky' date=' polls ή άλλου) που προτάσεις σαν αυτες θα ήταν συνεχώς εμφανείς, τα μέλη θα μπορούσαν να καταχωρούν θετική/αρνητική/ουδέτερη γνώμη. Έτσι αν ένας τέτοιος δείκτης ανέβαινε θα ήταν μια ευκαιρία οι mods ή ο admin να εξετάσουν πιό σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.[/quote']

Έχεις μπερδευτεί,που νομίζεις ότι είσαι;Έχεις την οικονομική δυνατότητα να συντηρείς το forum; :wink:

Να σου πω ένα μυστικό,αλλά μην το πεις πουθενά.Ο H9k δεν λειτουργεί δημοκρατικά,κάνει ότι του καπνίσει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.Αφού να φανταστείς πληρώνει απ' την τσέπη του όλα τα έξοδα.Έχεις δύο λύσεις:Την κάνεις και πας αλλού,που μπορείς να εισακουστείς η φτιάχνεις το antinsomnia και ψαρεύεις πελατεία.

Έφτιαξα έναν ακόμη εχθρό.

Δημοσ.
Έχεις μπερδευτεί' date='που νομίζεις ότι είσαι;Έχεις την οικονομική δυνατότητα να συντηρείς το forum; :wink:

Να σου πω ένα μυστικό,αλλά μην το πεις πουθενά.Ο H9k δεν λειτουργεί δημοκρατικά,κάνει ότι του καπνίσει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.Αφού να φανταστείς πληρώνει απ' την τσέπη του όλα τα έξοδα.Έχεις δύο λύσεις:Την κάνεις και πας αλλού,που μπορείς να εισακουστείς η φτιάχνεις το antinsomnia και ψαρεύεις πελατεία.

Έφτιαξα έναν ακόμη εχθρό.

Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί η επίθεση. Εγώ δεν είπα να μην έχει ο Hal9000 τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο θέμα. Απλά μου φαίνεται λογικό τα θέματα αυτά να παραμένουν εκεί ανοικτά, και μαζέυοντας συμφωνες γνώμες να λειτουργούν ώς σύμβουλος, ως τρόπος σφυγμομέτρησης της δυναμικής μερικών θεμάτων που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε forum. Δε λέω και εμένα μερικά θέματα που έχουν προταθεί, ακόμα και μερικά που ήδη υπάρχουν δε με ενδιαφέρουν σχεδόν καθόλου.

Αν κάποιος προτείνει μια βλακεία, λόγω μη ανταπόκρισης το post θα πάρει το δρόμο του προς τον "άδη" του insomnia. Μπορεί όμως κάποιος να θέλει να προσθέσει κάτι, να εκδηλώσει τη σύμφωνη γνώμη του ότι θα τον ενδιέφερε ένα τέτοιο θέμα και με το να κλειδώνεται αμέσως ένα θέμα να μη μπορεί να το κάνει. Δε βλέπω σε τι θα βλάψει κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά για το αν έχω την οικονομική δυνατότητα να έχω ένα site σαν το insomnia και γιατί δε φτιάχνω κάτι άλλο :

1. Δε ξέρω πόσο κοστίζει το insomnia, αν βγαίνει, αν είναι μέσα κλπ κλπ ...

2. Δε με ενδιαφέρει να έχω "ένα ακόμα insomnia"

3. Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις

κλπ

κλπ

Δημοσ.
Λυπάμαι αν το είδες επίθεση,σε διαβεβαιώ (και ζητάω συγνώμη αν σε στενοχώρησα) ότι δεν είναι...

Καλά, δε τα έβαψα και ... #000000 :):):)

Δημοσ.

Α ωραία, εδώ είναι ο διαγωνισμός της πιο ωραίας αντ-απάντησης στην πράγματι ορθή απάντηση του Μάριου?

Aν κάνετε τον κόπο να την ξανάδιαβάσετε, ίσως, να διαγράφατε τα υποδέλοιπα posts.

YΓ Έχω την εντύπωση πώς, μόνο το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα έχει εμποδίσει τον γνωστό κλειδοκράτωρα, να επέμβει.

ΥΓ ΙΙ @ trifonas2, εσύ τι ακριβώς είσαι θα μας πείς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...