Sub umbra dei Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Είχα ακούσει ότι οι οθόνες των 15,4 ιντσών είναι καλύτερες από τις κλασσικές 15 άρες. Πήρα λοιπον το καινούργιο μου λάπρτοπ με τέτοια οθόνη αλλά δεν μπορώ να πω ότι τη βρίσκω καλύτερη. Έχει βέβαια το πλεονέκτημα στο να δείχνει τα DVD σε μεγαλύτερη επιφάνεια αλλά κατα τα άλλα δεν είναι τόσο βολική στο να διαβάζεις κείμενα (γιατί είναι πιο κοντή) και στα παιχνίδια τα δείχνει όλα πιο πλατιά. (Στο NBA live για παράδεδιγμα δείχνει τους παίχτες σαν να είναι 150 κιλα :razz: ) Συμφωνείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 pio konti den einai apla sou fenete. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sub umbra dei Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Είναι! 1-2 πόντους αλλά είναι. Την σύγκρινα με 15άρα. Για τα παιχνίδια τουλάχιστον υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην μου τα δείχνει έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crizzt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Nai, an allakseis tin analysi mesa apo to paixnidi. To sigekrimeno de to exw gia na se voithisw perisotero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sub umbra dei Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δεν έχω δει κανένα παιχνλίδι να έχει για επιλογή ανάλυση 1280-800 :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Νομιζω οτι οι οθονες 15.4" ειναι (σχεδον) widescreen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 το GTA San Andreas παντως εχει τετοια αναλυση. οσο για την ποιοτητα εικονας εξαρταται μαλλον απο τον υπολογιστη. συγκρινα ενα Fujitsu με το vaio μου και τα δυο με 15.4 και η φωτεινοτητα του δευτερου ειναι κλασης ανωτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crizzt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δεν έχω δει κανένα παιχνλίδι να έχει για επιλογή ανάλυση 1280-800 :-P Unreal Tournament 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Είχα ακούσει ότι οι οθόνες των 15' date='4 ιντσών είναι καλύτερες από τις κλασσικές 15 άρες. Πήρα λοιπον το καινούργιο μου λάπρτοπ με τέτοια οθόνη αλλά δεν μπορώ να πω ότι τη βρίσκω καλύτερη. Έχει βέβαια το πλεονέκτημα στο να δείχνει τα DVD σε μεγαλύτερη επιφάνεια αλλά κατα τα άλλα δεν είναι τόσο βολική στο να διαβάζεις κείμενα (γιατί είναι πιο κοντή) και στα παιχνίδια τα δείχνει όλα πιο πλατιά. (Στο NBA live για παράδεδιγμα δείχνει τους παίχτες σαν να είναι 150 κιλα :razz: ) Συμφωνείτε;[/quote'] Τα δείχνει πιο πλατιά; Με αυτό το σκεπτικό είχα ρωτήσει στο θέμα των λάπτοπς αν κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα θα δείχνει πλατιά τα αντικείμενα σε wide οθόνες και με κοροιδεύανε. Πάντως αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι η ποιότητα εικόνας δεν έχει να κάνει με την ανάλυση ή τις αναλογίες της οθόνης αλλά με την ίδια την κατασκευή της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Τα δείχνει πιο πλατιά; Με αυτό το σκεπτικό είχα ρωτήσει στο θέμα των λάπτοπς αν κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα θα δείχνει πλατιά τα αντικείμενα σε wide οθόνες και με κοροιδεύανε. Πάντως αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι η ποιότητα εικόνας δεν έχει να κάνει με την ανάλυση ή τις αναλογίες της οθόνης αλλά με την ίδια την κατασκευή της. Σε μία βδομάδα χρήσης 15.4" από πολλά χρόνια τώρα σε 14" laptop, δεν μπορώ να θυμηθώ για ποιους λόγους νόμιζα κι εγώ στην αρχή ότι όλα είναι πιο πλατιά και περίεργα... μόλις κάτσω σε 4:3 νομίζω ότι όλα είναι μακριά και λεπτά...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.