lizardking Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Παίδες θέλω να τσιπαρω ένα ps2 για να παίζω τα αντιγραμμένα dvd. Ζήτησα κάποιες τιμές αλλά ήταν εξωφρενικές 90?!!!. Ξέρεις κανείς κάποιον με καμία λογική τιμή.
spirosta Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ[/b'] Γιατί είναι παράνομο; :?
Galaxy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Καταρχάς το chip-αρισμα δεν μπορεί να θεωρηθεί παράνομο από μόνο του καθώς το Ps2 του ανήκει και μπορεί να του κάνει ότι θέλει ... Τώρα για τα αντιγραμμένα games νομίζω οτί εννοεί να βάλει τα αντίγραφα από τα αυθεντικά games που έχει και να παίξει στο Ps2 , πράγμα το οποίο είναι νόμιμο ... Δυστυχώς δε μπορώ φίλε μου να σε βοηθήσω μια που εγώ το είχα παραγγείλει απο εξωτερικό πριν πολύ καιρό... Ομως θα σου αντιπρότεινα να βάλεις ένα HD σε συνδιασμό με ένα network adapter και θα κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα ... Υπάρχει σχετικό θέμα για το δίσκο .. ρίξτου μια ματιά .
lizardking Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 εχεις καμια σελιδα να μπω να δω?
harkouts Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Γιατί δεν αγοράζεις το swap magic disk? Εγώ αυτό πήρα με 30 ευρώ και παίζω τα πάντα χωρίς κολλήσεις.Για ψάξτο λίγο.
harkouts Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Που μπορω να βρω το swap magic disk; εάν σε ενδιαφέρει pm me.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.