Aussie Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Έχει κανείς χρησιμοποιήσει τα εν λόγω cd; Συγκεκριμμένα έχω δοκιμάσει τα νέα cd της Verbatim, 90 min,800MB , όμως το dvd-rw μου τα αναγνωρίζει σαν cd των 700MB και όχι μόνο αυτό αλλά έχει αποτύχει και μια simulate εγγραφή που έχω επιχειρήσει...Χρησιμοποιώ το nero 7 και έχω το dvd-rw της NEC 6650 (slimdrive). Τι πρέπει να αλλάξει ώστε να αναγνωριστούν σαν 800ΜΒ τα cd; Κανείς που έχει βρεθεί στην ίδια κατάσταση και έχει βρει λύση;
sotris99 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Τα cd τον 90 και 99 λεπτών κανένα rec δεν τα βλέπει σαν 800 και 870άρια αντίστοιχα. Μπορείς να γράψεις τα επιπλέον δεδομένα ενεργοποιώντας το overburning του nero στο tab expert features των preferences. ΠΡΟΣΟΧΗ γράφοντας ένα δισκάκι σε μη συμβατό με overburning recorder μπορεί να καταστρέψεις το recorder. Βέβαια αν έκανες ένα search θα σου έβγαζε ένα εκατομμύριο θέματα σε σχέση με το overburning me σημαντικότερο αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=83466&highlight=overburning search ρε παιδάκια search!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.