Προς το περιεχόμενο

Τελικα ειναι Sata η οχι?

nimik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το λαπτοπ (Amilo 1451G) εχει αυτον

τον δισκο...και απ'οτι λεει ειναι Sata,ωραια...το ιδιο λεει κι η Fujitsu στο site...εγω γιατι δεν το βλεπω πουθενα..ουτε στο Device Manager...ουτε στο Everest....φαινεται κανονικα σαν ΑΤΑ......πως εξηγειται αυτο ? Παω να περασω τους Intel (Alviso 915pm) drivers για Sata δεν τους παιρνει...Τελικα τι ειναι? και τα δυο μηπως :confused: ???

Δημοσ.

Αντε ρε παιδια πειτε κατι......τι μπορει να παιζει..? Αν αλλαξω απο xp home > pro θα πρεπει να βαλω τους Sata drivers η οχι ?

Δημοσ.

Μπες στο everest, storage, ata και δες τι γραφει για τους δισκους εαν ειναι sata ή UDMA 5.

Εαν ειναι σατα τηελει τους dvrs εαν udma5 δεν θελει τιποτα απο drvs μονο το cd των windows.

Δημοσ.
mipos einai palio to everest pou exeis?

ΕΙναι η 2,00,335 ..αλλα στον device manager δεν επρεπε να τον δειχνει σαν sata ,εστω τον sata controller..?

Δημοσ.
τοτε δεν ειναι σατα φιλε μου Λυπαμαι

Kαλα ενταξει δεν τραβαω κανα ζορι απλα ετσι για να μου λυθει η απορια...παντως στο λινκ παραπανω λεει οτι ειναι ,αλλα και στο σαιτ της Fujitsu...τελος παντων..

Δημοσ.
Εε ενταξει τωρα ειπαμε...ν'ανοιξω καινουριο λαπτοπ για αυτο ...

Εγώ έβγαλα του δικού μου Toshiba πάντως, και ας είναι καινούριος. Είναι σε βολικό σημείο (με μία βίδα μόνο, τον έχω στο χέρι). Δεν χάνεις την εγγύηση από αυτό.

Εκτός βέβαια, αν η πρόσβαση στον δικό σου είναι δύσκολη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...