De@th L0rd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Θέλω γνώμες για το Support της Creative.Eννοώ το πιο απλό...Θέμα drivers... Eδώ και χρόνια είμαι πιστός στα προϊόντα της αλλά είναι απαράδεκτο το θέμα με τους Drivers."This is beta for full open AL support" μετά "You install it with your own responsibility"Αν είναι δυνατόν!! Και official me οpen AL support ΕΑΧ 4-5 oύτε λόγος γιά ανανεωμένους official...Moνο beta...Kάτι πρέπει να κάνει γιατί τον έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s0st0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 ego epsaxna poso kairo drivers gia tin creative pc cam 880 (epeidi exasa to original cd) kai den tous eixan pouthena!mexri kai stin antiprosopeia piga kai tous zitisa kai den tous eixa na mou tous dosoun...telika tous vrika se site me drivers kai malista mono sta ispanika...ti na kano ki ego tous evala kai egina kai ligo spaniolos OLE!...genika to support tous pasxei kai den ksero giati...den iparxei kapoios logos na min iparxoun diathesimoi oi original drivers pistopoiimenoi kai telikes ekdoseis gia na min exoun tetoiou eidous minimata opos afta pou les esi...diladi einai sa na min iparxei kanena support meta tin agora...oute kainourioi drivers vgainoun oute tous idi iparxontes mporeis na vreis apo to site tous...ti stigmi pou i nvidia vgazei kathe mina sxedon kainourio forceware(oxi oti veltionoun panta tin katastasi...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamiwtis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 egw exw tin creative web cam nx kai tin creative 5.1 ....mexri kai autoupdate mou ekane tous drivers .... kai sto site tis creative oxi mono iparxoun oi original drivers + patch alla kai olo to software pou edine oi creative me ta parapanw proionta .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s0st0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 to thema einai oti to kanei epilektika gia kapoia proionta tis....afto pistevo einai lathos..an kapoios ipopsifios agorastis thelei na parei kati kai dei pos den iparxei to sxetiko support apo tin etairia mporei telika na protimisei na paei kapou allou...o.ti kai na poume edo pantos de nomizo oti tha allaksei tin politiki tis creative gia to epilektiko support sta prointa tis.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ναι το εχω παρατηρήσει και εγώ.. Το support στο θέμα drivers πάσχει πολύ σε διάφορα προιόντα, αλλά ειδικά τώρα να μην υπάρχει καθόλου driver όπως η κάμερα του s0st0s είναι τραγική κατάσταση. Και μιλάμε τωρα για την Creative, όχι καμιά εταιριούλα της κακιάς ώρας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως, εμένα που είχα πρόβλημα (πρωτότυπο...) με μια SB 5.1 Digital, μετά από online chat μου έστειλαν cd με νέους οδηγούς σπίτι μου και χωρίς καμία επιβάρυνση... Ούτε τιμολόγιο ζήτησαν ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι τεχνικοι hardware της Creative ειναι πολυ ανωτεροι απ'τους software συναδελφους τους...παντως εχω σχηματισει καλη εντυπωση για τα προιοντα της και το σερβις ...επισης θετικο ειναι οτι δεν χρεωνουν μεταφορικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Συμφωνώ με όλους,και το γεγονός είναι ότι το κάνει επιλέκτικα.Lamiwtis δεν διαφωνώ οτί δεν κάνει update..Κάνει update σε επίσημους drivers που δεν υποστηρίζουν αρκετά πράγματα.Για να παίξεις με ΕΑΧ 4 στο dOOM 3 PATCH 1,4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ BETA.Αν κάνεις autoupdate οι drivers που σου βάζει απλά κρασάρουν.Αν ρωτήσεις κάποιον που πήρε Αudigy 2 Value θα σου πει: Value=ουτε στο site δεν την βάζουν.Ακόμα και στους επίσημους Drivers για Audigy 2 ZS κρασάρει το Channel test όταν φτάνει στο Subwoofer!Το έχω δοκιμάσει σε όλα τα συστήματα που έχω δει με Αudigy 2...Αν είναι δυνατόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MpOuZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 ego epsaxna poso kairo drivers gia tin creative pc cam 880 (epeidi exasa to original cd) kai den tous eixan pouthena!mexri kai stin antiprosopeia piga kai tous zitisa kai den tous eixa na mou tous dosoun...telika tous vrika se site me drivers kai malista mono sta ispanika...ti na kano ki ego tous evala kai egina kai ligo spaniolos OLE!...genika to support tous pasxei kai den ksero giati...den iparxei kapoios logos na min iparxoun diathesimoi oi original drivers pistopoiimenoi kai telikes ekdoseis gia na min exoun tetoiou eidous minimata opos afta pou les esi...diladi einai sa na min iparxei kanena support meta tin agora...oute kainourioi drivers vgainoun oute tous idi iparxontes mporeis na vreis apo to site tous...ti stigmi pou i nvidia vgazei kathe mina sxedon kainourio forceware(oxi oti veltionoun panta tin katastasi...) Αυτό εδώ δεν σου κάνει? Επέλεξε web cameras--->pc-cam--->pc-cam 880 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Συμφωνώ με όλους,και το γεγονός είναι ότι το κάνει επιλέκτικα.Lamiwtis δεν διαφωνώ οτί δεν κάνει update..Κάνει update σε επίσημους drivers που δεν υποστηρίζουν αρκετά πράγματα.Για να παίξεις με ΕΑΧ 4 στο dOOM 3 PATCH 1,4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ BETA.Αν κάνεις autoupdate οι drivers που σου βάζει απλά κρασάρουν.Αν ρωτήσεις κάποιον που πήρε Αudigy 2 Value θα σου πει: Value=ουτε στο site δεν την βάζουν.Ακόμα και στους επίσημους Drivers για Audigy 2 ZS κρασάρει το Channel test όταν φτάνει στο Subwoofer!Το έχω δοκιμάσει σε όλα τα συστήματα που έχω δει με Αudigy 2...Αν είναι δυνατόν. Την κ***υπίδα την τόοση την έκανες τόοοοοοοοοση! Το Channel Test σε όλες τις Audigy μου έπαιζε μια χαρά. Το Doom III επίσης μια χαρά. Μην μιλάς γενικώς. Στην value σου δεν ξέρω τι και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s0st0s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό εδώ δεν σου κάνει? Επέλεξε web cameras--->pc-cam--->pc-cam 880 file mou mpouz akoma kai tora (2 xronia meta) to arxeiaki pou vgazei einai ena readme 1.99 kb pou einai oi odigies gia to installation ton drivers alla oi drivers afantoi..etsi ki allios tora den exei simasia giati exo stamatisei na tin xrisimopoio pira alli ...an xreiastei omos kamia fora na ti valo gia chat me videocamera kai pali tha prepei na mpo sto louki na vro drivers (exo kratimenous ekeinous tous ispanikous alla xamenous mesa se mia thalassa dvd ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Την κ***υπίδα την τόοση την έκανες τόοοοοοοοοση! Το Channel Test σε όλες τις Audigy μου έπαιζε μια χαρά. Το Doom III επίσης μια χαρά. Μην μιλάς γενικώς. Στην value σου δεν ξέρω τι και πως. Δεν εχω εγω value έχει άλλος.Κατάφερες να κάνεις το DOOM 3 me to patch 1' date='4 για EAX 4 να παίξει με OFFICIAL drivers ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ BETA?Eχει βουήξει ο τόπος για το συγκεκριμένο το λέει και η ίδια η ΙD software οτι πρέπει να βάλεις τους ΒΕΤΑ για να παίξει σωστά το παιχνίδι κι εσύ το κατάφερες να παίξει με τους OFFICIAL(update και πάλι όχι νέο πακέτο drivers)MONO εδώ ???Αδυνατώ να το πιστέψω.*EDIT κάνε το Noise test KAI ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ SUBWOOFER ΜΗΝ TO διακόψεις άστο λίγο και πες μου αν αυτό που ακούς είναι Νοrmal....Για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα περισσότερο το πρόβλημα μου είναι ότι ΔΕΝ θέλω να βάζω BETA drivers για να έχω υποστήριξη.Eίναι σαν να μου λέει η ΑΤΙ ή η ΝVIDIA για να δείς HDR μόνο με beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 You want everything or video maybe ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.