Προς το περιεχόμενο

Eimai mala..as kai to fonazo!!!Ekapsa tin karta???

melodicnemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

paidia pira simera mia karta tileorasis tin evala sto pc kai ola kala ektos apo ton ixo afou....den eixa ixo...epsaxna epi mia ora na do ti ftaiei ola fainontoustan kanonika ....meta apo tosi ora kai afou ta eixa parei agria....akouste ti ekana ...na deite posi ilithiotita xoraei se enana egefalo....evgala me to xeri eno itan anoikto to PC tin karta tileorasis.... ;-) MAGIA EEE

apotelesma i karta ixou na axristeuti!!!toulaxiston etsi nomizo

tin kano install...kai afou vazo ta drivers mou leei "The Audio Device Cannot Start"(Code 10)

to parakseno einai oti i Tv card leitourgei kanonika akoma...alla pleon kai episima xoris ixo!!!

Pao gia kainourgia karta ixou eee??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μοθ φαινετε να φταει αυτο.δεν γινεται να καψεις κατι βγαζοντας το απτο ρευμα.για να καει κατι πρεπει να βραχυκυκλώσει η να παρει υπερβολικό ρεύμα.ετσι κιαλλοπσ πηγαινε την πισω και πες ηταν χαλασμένη.

Ναι, λιγο δυσκολο να εχει καει η καρτα.Κι εγω το εκανα κατα λαθος μια φορα βαζοντας-βγαζοντας βυσματα και μετα ολα λειτουργουσαν κανονικα.Κατι λαθος θα κανεις, ειτε στο set-up, ειτε στις συνδεσεις.Ισως βεβαια και να εχει προβλημα η καρτα, αλλα ψαχτο πρωτα.

Καμμενη? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... εχω κανει το PC να πεταει σπινθηρες απο την motherboard επειδη μου ειχε πεσει απο λαθος το κατσαβιδι και ακομα λειτουργει. Ξεχασε το... κατι αλλο κανεις λαθος.

Μια στιγμή για να καταλάβω.

Λες οτι έβγαλες την κάρτα τηλεόρασης και σου κάηκε η κάρτα ήχου; Ή μήπως κάνω λάθος;

Αν εννοείς πράγματι αυτό, τότε σίγουρα δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα. Κάνε uninstall τους drivers της κάρτας ήχου σου και της κάρτας TV. Κάνε restart και ξαναβάλλε drivers για κάρτα ήχου και στο τέλος για την κάρτα TV. Πρόσεξε το line-in της κάρτας να μην είναι mute και να είναι στο τέρμα ανοικτό. Τέλος σύνδεσε το line-out της κάρτας TV στο line-in της κάρτας ήχου.

Λογικά..... πρέπει να ακούς και να βλέπεις.

Akiro guys...ola kala mallon eixe kounithei i karta....tin evgala ki tin ksanaevala!!!Ola ok me auti!!!!!

Pantos ixo eksakoloutho na min exo!!!

Exo tin Sixpack 5.1 tis TErratec i opoia exei 3 line in!!!!!Sto proto exo ta hxeia mou to allo

ekana tin gefyrosi Line out me line in alla den exo ixo...kata ta alla i karta tis tv paizei kanonika ixo otan syndeo ta ixeia pano tis!!!

Ola ta channels mou ta exo un-MUTE kai sto FULL...

Ta driver einai ta teleutea tis kartas...HAUPPAUGE Wintv PCI...kamia idea???

Exo tin Sixpack 5.1 tis TErratec i opoia exei 3 line in!!!!!Sto proto exo ta hxeia mou to allo

ekana tin gefyrosi Line out me line in alla den exo ixo...

Έχεις συνδέσει στο line-in τα ηχεία σου;;; Ήχο γενικότερα ακούς; Τα ηχεία μπαίνουν στο line-out. Ή λάθος σύνδεση έχεις κάνει με τα καλώδια ή λάθος ρυθμίσεις στο configuration της κάρτας ήχου σου. Εφώσον λες οτι αν συνδέσεις τα ηχεία απευθείας πάνω στην κάρτα TV ακούς κανονικά, τότε σίγουρα κάτι απο τα παραπάνω συμβαίνει.

an kai edoses neo noima ston orro hot plug!!!!

Καλο!Εγω εχω βγαλει (απο τα νευρα μου...) ολοκληρη ψυκτρα απο cpu πανω σε μητρικη...cpu ok, εσπασε ομως η βαση του...Τα ειχα παρει με τον(πρωην) prescott-τοστιερα μου :-x :-x :-x

Eimai mala..as kai to fonazo!!!

Δεν είσαι ο μόνος. Δηλώνω συνάδελφος.

Εγώ έκαψα ένα dvd recorder... Έβαλα ανάποδα το καλώδιο τροφοδοσίας, ακόμα δεν κατάλαβα πώς.

Δεν είσαι ο μόνος. Δηλώνω συνάδελφος.

Εγώ έκαψα ένα dvd recorder... Έβαλα ανάποδα το καλώδιο τροφοδοσίας' date=' ακόμα δεν κατάλαβα πώς.[/quote']

Έχω κάνει καλύτερο. Κάποτε έψαχνα να βρω γιατί δεν δούλευε το phiips 40άρι cdrom που είχα. Το άνοιξα το ξεσκόνισα. Όπως ήταν ανοιχτό το ακούμπησα πάνω στις λαμαρίνες του υπολογιστή και του έβαλα ρεύμα για να δω αν δούλευε. Ε, λαμαρίνες και η πλακέτα από κάτω έγιναν ένα. Μιλάμε του έβαζες cd το έπερνε μέσα, το γύρναγε με την γρηγορότερη ταχύτητα που μπορούσε και το πέταγε έξω χωρίς να το φρενάρει. Έβλεπες ένα δισκάκι να φέρνει γύρους πάνω στο tray. Ακόμα το έχω αλλά πλέον αν του βάλεις δισκάκι αρνείται να στο ξαναδώσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...