Προς το περιεχόμενο

λογαριασμοί OTEnet από onDSL Kit..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γύρω στον Απρίλη-Μαϊο 2005 (για λόγους προφανείς) αποφάσισα να αγορασω το onDSL κιτ της ΟΤΕνετ που έδινε 3 μήνες (2+1) DSL έναντι 120 περίπου ευρώ.. Τα χαρτιά που υπέγραψα δεν τα διάβασα ποτέ αλλά από ό,τι μου εξήγησε ο υπάληλος όταν τελείωνε το 3μηνο η συνδεση θα συνεχιζόταν μέχρι εγώ να κάνω αίτηση διακοπής...

Ωραία μέχρι εκει... περνάνε 3 μήνες Μάης, Ιούνιος, Ιούλιος άντε! και Αύγουστος!! έλεγα να παω να την ακυρώσω, το ξέχναγα, βαριόμουν το ξανασκεφτόμουν.. μην τα πολυλογώ, ο καιρός πέρασε και έχουμε μέσα Δεκέμβρη.. Τόσο καιρό όμως, από τον Αύγουστο, δεν μου έχει έρθει να πληρώσω τίποτα για την ADSL ούτε έχει αυξηθεί καθόλου ο λογαρισαμός του ΟΤΕ μου (το αντίθετο!) .... τι στο καλό μπορεί να γίνεται? Με ευλόγησε ο θεός με δωρεάν ίντερνετ ή πρόκειται σε λίγο καιρό να μου έρθει μια 300άρα μαζεμένη? Λεω να παω τώρα να το κόψω αλλά από την άλλη δεν θέλω να πετάξω το όνειρο του δωρεάν DSL...

Έχει κανείς εμπειρία με σύνδεση onDSL από onDSL kit??

Σκέφτομαι ότι ο ΟΤΕ δεν χαρίζει έτσι εύκολα...

Δημοσ.

o tsampas pethane... pantos einai periergo.eixa kai ego to ondsl kit kai otan perase to trimino ekopsa mono tin otenet kai kratisa ti grami.

eixe ginei kapoio mperdema me to logarismo ( mou eixe erthei na pliroso kai tin sidromi otenet ektos tis grammis) kai otan piga na do ti tha ginei mou eipan na min pliroso kai oti tha taktopoiithei to thema ston epomeno lograriasmo.

sta tilefona pou ekane i ipalilos katalaba oti an den plironeis sou koboun ti sindesi.

esi i eisai poli tixeros (den thelo na se prosbalo alla mallon diskolo sti sigkekrimeni periptosi) i tha sou erthei keramida.(kai tha prepei na tin pliroseis afou den exeis kanei diakopi)

Δημοσ.

Emena pantos otan teliose to propliromeno tou onDSL kit arxisan na mou stelnoun kanonika logariasmous. Logika tha egine kanena mperdema me tous logariasmous kai tha sou erthoun ola mazemena an kai pragmatika sou euxomai na se exoun ksexasei kai na exeis mia zoi dorean aDSL. Xlomo bebaia alla pote den ksereis...

Δημοσ.

Leatherwolfgr, άμα μου λες ότι εσένα οι λογαριασμοί άρχισαν να σου έρχονται αμέσως μου δίνεις ελπίδες...

Λέω να ζήσω λίγο ακόμα το όνειρο μέχρι να έρθει ένας "καλός" λογαριασμός από τον ΟΤΕ και μια γερή καρπαζιά από τους γονείς... :) καλή μου τύχη!

Δημοσ.

egw epi 3 xronia plirwna pagio aplu tilefwnu grammi PSTN 4 eyrw anti gia 24 kai kapoia stigmi mu irthe na plirwsw mia 300 kai apo tote to pagio kanonika... (vevaia an ta ipologiseis pali kerdismenos eimai... :) )

Δημοσ.
Leatherwolfgr' date=' άμα μου λες ότι εσένα οι λογαριασμοί άρχισαν να σου έρχονται αμέσως μου δίνεις ελπίδες...

Λέω να ζήσω λίγο ακόμα το όνειρο μέχρι να έρθει ένας "καλός" λογαριασμός από τον ΟΤΕ και μια γερή καρπαζιά από τους γονείς... :) καλή μου τύχη![/quote']

1. Min trelenesai giati den tha pliroseis parapano ap'oti tha plirones kanonika. Apla tha pliroseis mazemena. Logika den tha einai kai polla pantos, oxi oti perisevoun se kanena bebaia.

2. Sou protino na pas amesos sta kentrika kai na zitiseis na miliseis me enan ipefthino. Tha tou peis ta eksis:

An mou kanete doro gia ena xrono tsampa sindesi tha sas po apo pou xanete lefta. An sou pei ok tha tou peis oti edo kai toso kairo den sou exei erthei logariasmos kai katepektasi den exeis plirosei mia. Ara xanoun lefta apo esena.

Ti les? Tha to dokimaseis?

Δημοσ.

Θα σου ερθουν μαζεμενα, εκτος και αν ζητησεις πρωτα διακοπη, οποτε θα σου πουν οτι δε μπορουν να σου κανουν διακοπη αν δεν εξοφλησεις τις οφειλες σου.

Σε καποιο αλλο thread ειδα οτι το ιδιο ακριβως προβλημα ειχε καποιος με forthnet, ο οποιος ειχε αλλαξει πιστωτικη καρτα και οι λογαριασμοι δεν πιστωνονταν στην καινουρια καρτα. Τελικα οταν ζητησε διακοπη, του ειπαν οτι οφειλει λογαριασμους αρκετων μηνων.

Γενικα σε αυτες τις περιπτωσεις, το καλυτερο ειναι να απευθυνεται κανεις στην εταιρια ωστε να ξεκαθαριζει αμεσως η κατασταση. Αλλιως θα ερθει μαζεμενη η καμπανα, στην καλυτερη περιπτωση, και μαλιστα απροειδοποιητα.

Δημοσ.

Υπάρχει μια πολυ μικρή πιθανότητα να είναι γραφειοκρατικό λάθος(μιλάμε για 0.1%) αλλα 99.9% θα πληρώσεις μαζεμένα. Μην είσαι και τόσο αφελής να νομίζεις ότι έχεις δωρεάν Internet.

Δημοσ.
Sou protino na pas amesos sta kentrika kai na zitiseis na miliseis me enan ipefthino. Tha tou peis ta eksis:

An mou kanete doro gia ena xrono tsampa sindesi tha sas po apo pou xanete lefta. An sou pei ok tha tou peis oti edo kai toso kairo den sou exei erthei logariasmos kai katepektasi den exeis plirosei mia. Ara xanoun lefta apo esena.

Μ' αρέσει... Έχεις τα guts όμως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...