Προς το περιεχόμενο

OnDSL +LINKSYS HELP!!!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα απο τον γερμανο το ondsl kit 2+2 μηνες δωρο

89ευρω (+φπα) μεχρι εδω ολα καλα.

Μαζι πηρα δωρο ενα Modem router Wireless - g

της linksys (wag354g) www1.linksys.com/international/product.asp?coid=61&ipid=764

Για τη μονη χωρα που δεν ειχε ετοιμα set. ηταν η Ελλαδα.

μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να συνδεθω?

:-?

Δημοσ.

σε καποιο απο τα βηματα του setup ζηταει χωρα την Ελλαδα ειπαμε δεν την εχει

οποτε περναμε σε manual ριθμυσεις

π.χ. RFC 2516 PPPoE η RFC 2364 PPPoA

VPI / VCI 0 / 35

MULTIPLEXING : LLC η VC

κτλ.

Δημοσ.

animalcopy πες μου κάτι σε παρακαλώ αυτή την προσφορά την πήρες σήμερα από το Γερμανό? ρωτάω γιατί το είδα στο φυλλάδιο τους και ρώτησα αλλά μου είπαν ότι το δώρο είναι μόνο αν υπογράψεις 12μηνο συμβόλαιο και όχι για 2+2 μήνες εσύ το πήρες με 12μηνο?

Δημοσ.

Nai etsi einai Shineboy kai ego piga kai to pira simera. Tora i nekropsia se ~10 meres tha dixei an einai ola ok. Pantos ton ipoloipo xrono exeis 50% ekptosi stin sindromi. Opote paei peripou 17Euro + FPA me to pagio

Δημοσ.

sory για την καθυστερηση ημουν εκτος,

δεν ειναι + 12 ειναι +8 μηνες αν λαβουμε υποψιν οτι τους 4 τους εχεις πληρωσει ηδη

και ειναι 50% εκπτωση =17Euro +φπα τελικη.

Δημοσ.

H prosfora auti tou Germanou einai gia ADSL over PSTN h isxuei kai gia ISDN?

Episis: meta tous 4 mines, poio 8a einai to synoliko miniaio kostos gai tous ypoloipous 8 mines pou desmeuesai stin OTENet? (grammi kai syndromi)?

Δημοσ.

στη περιπτωση μου ειναι over PSTN νομιζω πως ISDN ειναι κατιν παραπανω αλλα το δωρο ισχυει, μετα τους 4 μηνες (υπολοιποι 8 δηλαδη) μου ξεκαθαρισαν απο το γερμανο

οτι γραμμη και συνδρομη θα ειναι 17ευρω +φπα. Λετε να μην ξερουν ουτε και αυτοι τι

γινεται και να μου ερθει κανενα χριστουγεννιατικο tsivi.

Δημοσ.

Isxuei kai gia ISDN. Animalcopy doulepsan telika oi rithmiseis tou Jiakomo. Poies einai oi entuposeis sou gia tin apodosi (opos leo pio pano agorasa kai ego ena xtes) kai se poses meres sou allaxan ti grammi

Δημοσ.

τη δευτερα το πηρα και εγω ακομα περιμενω την ενεργοποιηση,

σε δεκα εργασιμες ηπαν!! ποιος ξερει.....

ενα φιλαρακι μου του το ανοιξαν σε 3 μερες, περιεργο ε......?

ξερει κανεις αν τα 17+φπα ειναι τελικη για συνδρομη και γραμμη μαζι τελικα?

Δημοσ.

Kai emena auto mou ipan sto germano. Alla to leei kai sto site tis otenet. Meta tous 4 mines xreonete os ADSL bundle me 50%. I bundle einai ola mazi (grammi kai ISP) 34.80+FPA. Ara...

Δημοσ.

Apo to germano mou eipan oti einai 21 euro peripou miniaiws, ola mesa----

opote gia to synolo twn 12 minwn to kostos gia ka8e mina einai molis 22,8 euros (mesa o FPA), pou simainei osa plirwnw idi gia ISDN 64 kai ligostes wres evdomadiaiws....

Paw simera na to tsimpisw!

Opoioi exoun to Linksys wireless: ola OK?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...