stame Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 PAIDIA KALISPERA. KLIROTHIKA STO EAP(elliniko anoixto panepistimio),PLIROFORIKI.AN KSERETE GIA TO EAP NA MOY PEITE PRAGMATTA p.x AN AKSOIZEI KAI LOIPA PEITE MOY TIPOTA. Υ.Γ. ASXETO THEMA ALLA DEN BRIKA THEMA ME SIZITISEIS GENIKOY PERIEXOMENOY
ekkli Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 ρε φιλε μην τα λες αποτομα αυτα, ταραζομαι. ενας κολλητος ηταν στην κληρωση κ ηθελε πολυ να μπει , δεν του δινεις τη θεση σου? το αν αξιζει ή οχι εσυ θα το ψαξεις, με ατομα της αγορας κλπ. τσεκαρε αν ειναι ισοτιμο του κανονικου πανεπιστημιου επισης. ααααααα κ μην γραφεις κεφαλαια.
markospap Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Geia sou file stame kai pleon symfithth! Ki egw klhrothika sthn idia sxolh! Elpizw na ta poume kai apo konta se kapoia synanthsh! To ptyxio auto einai isotimo twn kanonikwn panepisthmiwn, toso sto dhmosio oso kai ston idiotiko tomea! Auto pou sou proteinw na prosexeis einai na agoraseis kai tis 3 enothtes pou exeis dikaiwma kathe xrono, giati an psarwseis me auta pou leei h selida tou EAP kai pareis gia to prwto etos mono mia, tote automata exeis paei 5o etos! Kalh synexeia kai kalo diavasma pleon...
amav Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 6 φορές. 6 φορές έχω κάνει αίτηση και τίποτα. Και ο άλλος χωρίς να ξέρει καν τι είναι το Ανοικτό Πανεπηστήμιο κάνει άιτηση και μπαίνει με τη πρώτη.... Τι να πω.
georgemarios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 χαχα, η ζωη ειναι π*υτανα πραγματι..... και εγω εδωσα 2 χρονια πανελληνιες, 2 χρονια ξεσκισμα, ξενυχτι, στερηση προσωπικης ζωης και χασιμο 10 χρονων ζωης απο το στρες για να μπω στη σχολη μου (πληροφορικη πειραια). Και ο αλλος ετσι στο ασχετο μπαινει σε σχολη ισοτιμη........ Τι να πω, τι να πω..........
strassenmeister Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 χαχα' date=' η ζωη ειναι π*υτανα πραγματι.....και εγω εδωσα 2 χρονια πανελληνιες, 2 χρονια ξεσκισμα, ξενυχτι, στερηση προσωπικης ζωης και χασιμο 10 χρονων ζωης απο το στρες για να μπω στη σχολη μου (πληροφορικη πειραια). Και ο αλλος ετσι στο ασχετο μπαινει σε σχολη ισοτιμη........ Τι να πω, τι να πω..........[/quote'] Πληροφορικη Πειραια δεν ειναι ΤΕΙ? Αν εχω δικιο τοτε δεν ειναι ισοτιμη η σχολη....Το ΕΑΠ ειναι ισοτιμο με ΑΕΙ! Υ.Γ. Κι εγω ηθελα πολυ να μπω,ηταν η 1η μου προσπαθεια και δυστυχως δεν ημουν τυχερος.
georgemarios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Πληροφορικη Πειραια δεν ειναι ΤΕΙ? Αν εχω δικιο τοτε δεν ειναι ισοτιμη η σχολη....Το ΕΑΠ ειναι ισοτιμο με ΑΕΙ! Υ.Γ. Κι εγω ηθελα πολυ να μπω' date='ηταν η 1η μου προσπαθεια και δυστυχως δεν ημουν τυχερος.[/quote'] ΠΙΣΩ και σ'εφαγααα ΑΕΙ ειναι κανονικοτατο ειναι η πρωην βιομηχανικη αν εχεις ακουστα, τωρα το λενε και ΠΑΠΕΙ (ΠΑνεπιστημιο ΠΕΙραιως)
Japan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Gia osous den to exoun dei, yparxei to http://www.eap-forums.gr gia oles tis anisyxies sas. Os tritietis pia sto EAP, exo na po ta eksis... poly diavasma, polla lefta, polli theoria, polla (ma para polla) mathimatika. An to iksera tha pigaina kana Cisco academy me ta lefta pou exo dosei, alla tora pia...
silverthan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε Japan, όταν λες πολλά λεφτά, μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Μην ψάχνουμε τώρα ολόκληρο forum... (ξέρω ξέρω... πέσε πίτα να σε φάω :-P )
strassenmeister Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 ΠΙΣΩ και σ'εφαγαααΑΕΙ ειναι κανονικοτατο ειναι η πρωην βιομηχανικη αν εχεις ακουστα' date=' τωρα το λενε και ΠΑΠΕΙ (ΠΑνεπιστημιο ΠΕΙραιως)[/quote'] :wink: ΟΚ,φιλε μου.Φαντασου λοιπον αυτους που εκαναν μια προσπαθεια να μπουν σε ενα ΤΕΙ και βγαινει ο αλλος απο ΕΑΠ που μπηκε με κληρωση και εχει καλυτερο χαρτι.Με σενα τουλαχιστον θα ειναι ισοτιμο,ο αλλος θα τον εχει απο πανω.
georgemarios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 καλα ναι ο τυπος παει για λυντσαρισμα κατευθειαν
Japan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 700 euro / thematiki enotita Gia to ptyxio prepei na parakolouthiseis 12 thematikes + 1 ergastirio, synolo 13 Ara 700 x 13 = 9100 stin kalyteri ton periptoseon. Den leo ean den peraseis kapoio mathima kai to pareis defteri fora, oute leo gia ta extra vivlia pou prepei na agoraseis. Kai an meneis makria apo ton topo pou ginontai oi OSS kai oi eksetaseis kai prepei na pareis ploio/aeroplano... kala krasia...
laskos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Lege Posa Thes Gia Na Mou Doseis Ti Thesi Sou!!! Lege Ta Skao Se Zesto Xrima Tora!!!!!!!!!!!!!!
or1onas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Na sas pw k gw apo thn empeiria mou oti osa leei h Japan einai poly alh8ina (eimai 2o etos spoudwn alla 5o etos xronika...), kai gia osous lene na eixan th 8esh enos apo tous epityxontes, apla na exoun ypopsi tous oti to diavasma einai teleiws TRELO (gia an8rwpous pou douleuoun) kai to epipedo einai ontws poly kalo (den to lew egw, to lene atoma pou teleiwsan klassika panepisthmia k blepoun thn ylh). File georgemarios, 8elw na se rwthsw kati me thn eukairia giati exw thn aporia (den eirwneuomai, eilikrina milaw): To 'problhma' sou me to EAP einai to oti mpaineis me klhrwsh, to oti dinei ptyxio isotimo me AEI, h k ta 2? A, k kati teleutaio: Ena palikari proteine na pairnei 3 8ematikes enothtes ka8e xrono.. Mega la8os. 2 sto maximum. 3 einai 99% apotyxia..
georgemarios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 File georgemarios' date=' 8elw na se rwthsw kati me thn eukairia giati exw thn aporia (den eirwneuomai, eilikrina milaw): To 'problhma' sou me to EAP einai to oti mpaineis me klhrwsh, to oti dinei ptyxio isotimo me AEI, h k ta 2? [/quote'] Το προβλημα μου ειναι οτι μαλλον το χιουμορ μου δε γινεται αντιληπτο οταν γραφω....... :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.