Προς το περιεχόμενο

samsung 930 BF

skembe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρακολουθώντας αυτό το θέμα από τότε που πρωτοεμφανίστηκε και σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, δεν νομίζω ότι υπάρχει οθόνη 19 ιντσών TFT που να στοιχίζει 400 ευρώ, η οποία μπορεί να συγκριθεί σε ικανότητες με την Samsung 930BF. Σκεφτόμουν να την αγοράσω μετά τις γιορτές περιμένοντας ότι θα πέσουν κι άλλο οι τιμές, αλλά στις 28 Δεκεμβρίου κάηκε η Eizo F35 που την είχα 9,5 χρόνια κι έτσι αναγκάστηκα να κάνω μια βόλτα στη Στουρνάρη 30/12/05 ν’αγοράσω την Samsung 930BF, με την προϋπόθεση ότι θα την βρω το πολύ 400 ευρώ (αυτά τα γραφώ για να μη δίνετε παραπάνω χρήματα για το συγκεκριμένο προϊόν) λόγω των ημερών τα περισσότερα μαγαζιά δεν την είχαν, τελικά την αγόρασα 405 ευρώ μετρητής από την Ηλεκτρονική Αθηνών (μου κάθετε και το μηδέν στην απόδειξη και θα πάρω και τα μισά χρήματα σε δώρο επιταγή) η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο DVI , την τοποθέτησα κανένα pixel καμένο, γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, έβαλα το πρόγραμμα Everest Professional και είδα ότι κατασκευάστηκε την 37 εβδομάδα του 2005. Όποιος γνωρίζει κανένα πρόγραμμα που να δίνει πληροφορίες για οθόνες TFT δηλαδή πόσα ms είναι πόσα pixel είναι πόσα καμένα pixel έχει να μας ενημερώσει. Για όσους έχουν την Samsung 930BF,θέλω να ρωτήσω πως έχουν ρυθμίσει το Brightness και το Contrast.Εγώ έχω βάλει Brightness 50 και Contrast 20. Ευχαριστώ τους Insomnians για της έγκυρες πληροφορίες τους.

Δημοσ.

egw brifgtness 38 kai contrast 72....kai egw pisteuw pws me 400 eura einai oti kalitero kai xairomai pou den peira eizo 17ara giati tha mou fenotane mikri...oso gia to paixnidi den to poli epai3a.einai kalo?den mporw na anoi3w to biblio pou exei stin arxi.... :(

Δημοσ.
τελικά την αγόρασα 405 ευρώ μετρητής από την Ηλεκτρονική Αθηνών (μου κάθετε και το μηδέν στην απόδειξη και [b']θα πάρω και τα μισά χρήματα σε δώρο επιταγή[/b]

Τυχερακια :grin:

Άντε... Καλορίζικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...