Προς το περιεχόμενο

samsung 930 BF

skembe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οι NEC είναι πολύ καλές ιδιαίτερα οι gx. Ίσως και καλύτερες από τις Samsung αλλά ξεφεύγει η τιμή τους από τα 400Ε και φτάνει τα 470. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά αλλά εγώ δεν είχα και δεν ήθελα να τα δώσω.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σχετικά με το LG vs EIZO που λέτε παίδες,

γιατί είστε τόσο απόλυτοι; ψάχνω αυτόν τον καιρό και βλέπω τις EIZO

με 12-16ms response time εκεί που άλλες (και η LG μέσα σε αυτές) δίνουν 8-12 ms.

επίσης το 0-pixel warranty δεν μετράει που δίνουν οι LG?

Δημοσ.

Για εμένα δεν μετράει.

Επίσης δίνει και η EIZO 6 μήνες 0pixel

Αλλά πρέπει να ξέρεις πως οι EIZO που έχουν VA panels τα 16ms τους δεν συγκρίνονται με τα 8ms των άλλων.

Δημοσ.
σχετικά με το LG vs EIZO που λέτε παίδες' date='

γιατί είστε τόσο απόλυτοι; ψάχνω αυτόν τον καιρό και βλέπω τις EIZO

με 12-16ms response time εκεί που άλλες (και η LG μέσα σε αυτές) δίνουν 8-12 ms.

επίσης το 0-pixel warranty δεν μετράει που δίνουν οι LG?[/quote']

Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Response Time, διαφορετικών panel.

Το 0 pixel είναι απλά ένα κόλπο marketing. Κατά την γνώμη μου αν δεν το είχαν οι LG, δεν θα τις αγόραζε κανείς. ;)

Δημοσ.

spirosa profanws den evrisa giati den eixa proseksei to nickname sou, oso xronwn kai na sai , mwros mou kaneis, me to menos poy deixneis sto proswpo mou, kai tha se kynhghsw me endika mesa... ase poy exw kai losto.. prosexe. ontws eimai poly mikro alla kai megales xares e....

ante telos!

filakia

Δημοσ.

paidia molis simera parelaba tin othoni mou!!!einai apla teleia!!exw kataentousiastei kanena kameno pixel mexri twra eutixws poli kales rithmiseis gia na tin fereis sta metra sou poli kali sto most wanted pou tin dokimasa kai se ligo tha dw kai tainia...

De lew oti einai i kaliteri 19ara alla einai arketa kali i proigoumeni mou itan eizo kai eimai poli ikanopiimenos!!

Δημοσ.

apo tin stigmi pou me kaliptei emena gia paixnidia kai tainies den pisteuw oti de tha se kaliptei gia autocad ktl....apo tin stigmi pou einai 19ara kiolas kai tha exeis megali epifaneia ergasias...

Δημοσ.

εγω ειχα την 960BF και τη πηγα πισω αμεσως μολις ειδα το προβλημα με το ghosting. Ομως ακομα περιμεω την 930BF γιατι ο εισαγωγεας που τη περιμενω (dionic) δεν εχει ακομα τη νεα παραλαβη. ειπαν για αρχες του ετους, ξερει κανεις τιποτα ;

Δημοσ.

Ανεξέρτητος εισαγωγέας ή διανομέας της αντιπροσωπείας είναι η Dionic στις Samsung ?

Ρωτα το γιατί αν είναι εισαγωγέας τι εγγύηση δίνει ?

Δημοσ.

meta apo 3 meres pou tin exw to mono problima pou exw paratirisei kai tha ithela na min exei einai sto mauro fonto stin panw pleura alla kai stin katw tis othonis asprizei...to psaxnw me tis rithmiseis mipws ftiaxnete alla akoma den exw brei kati..

Kai na rwtisw kai kati allo,tis othones kai tis lcd kiriws otan kleinoume to pc prepei na tis kleinoume i den peirazei na tis afeinoume na mpainoun se stand-by?

Δημοσ.

Για το αν πρέπει να μπαίνουν σε standby δεν ξέρω.

Αλλά για το μαύρο...

1)Μην ξεχνάς ότι η οθόνη παραμένει TN πανελ και άρα το μαύρο δεν είναι ότι καλύτερο.

2)Οι περιοχές αυτές που λες είναι περιοχές διαφυγούμενου φωτός και το εμφανίζει η πλειοψηφία των tft. Αλλά σε εμένα το κάνει μόνο από κάτω και φυσικά είναι ανεπαίσθητο. Μόνο όταν βάζω μαύρο φόντο για να βρω pixel καμμένα το βλέπω. Γενικά όμως έχει από τα πιο ομοιόμορφα μαύρα και αυτό την φέρνει πιο μπροστά από άλλες οθόνες που και να έχουν πιο σκούρο μαύρο έχουν και κάτι κυλίδες "διαφυγούμενου φωτός" μες τη μέση... Παραδείγματα δεν θα δώσω γιατί έχω πολλά και μετά θα βγαίνουν και θα λένε α δεν ξέρει και α είναι άσχετος και α εγώ έχω αυτή την οθόνη και δεν έχω δει κάτι τέτοιο...

Πάντως το καλύτερο μαύρο το έχω δει σε μια L778 και πιστεύω ότι είναι και από τις καλύτερες οθόνες για αυτούς που έχουν τα λεφτά και που πιστεύουν ότι αξίζει τα λεφτά της...

Δημοσ.

oti den enoxlei simfwnw kai egw to blepw mono otan bazw tainies pou einai wide kai afinoun mauro panw kai katw...kata ta alla eimai kai egw poli euxaristimenos..tin palia mou eizo ola ta xronia se stand-by tin afina kai den epathe tpt

Δημοσ.

στα παιχνιδια και στις ταινιες ειναι ασυναγωνιστη.....κατι που το περιμενεις αφου τα 4ms αποκριση το υποσχονται και το πραγματοποιουν ...

το ευχαριστο ειναι οτι και στις υπολοιπες εφαρμογες ειναι παρα πολυ καλη....

κοιταξε στο site του megamarket.gr.....εχει την καλυτερη τιμη και το δωρο παιχνιδι ισχυει...εγω απο εκει την αγορασα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...