Προς το περιεχόμενο

samsung 930 BF

skembe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγώ την έχω εδώ και δύο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Και τα χρώματά της είναι πάρα πολύ καλά (σε σχέση με μια Νec που είχα) και η φωτεινοτητά της είναι πολύ καλή.Με τα χρήματα που θα δώσετε θα έχετε μία από τις καλύτερες οθόνες στην κατηγορία και σε φοβερά καλή τιμή!

Υ.Σ.Σε εμένα ακόμα δεν έχει κάψει pixel αν και παίζει σχεδόν συνέχεια.Εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον αν και ένα καμμένο pixel δεν νομίζω ότι είναι και τόσο ενοχλητικό σε τέτοια διάσταση οθονών.Πάντως το καλό είναι (το συζήτησα με αρκετούς πωλητές) ότι τον τελευταίο καιρό δεν βλέπουν καμμένα pixel στις οθόνες σε σχέση με το παρελθόν που αν και μικρότερες σε ίντσες παρουσιαζόταν το πρόβλημα πιο συχνά.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε theolam η οθόνη έχει 4ms gtg θεωρητικά και μάλιστα το πραγματικό είναι 3,43ms. Άμα μου βρεις άλλη οθόνη που να έχει παρόμοιο πειρααματικό χρόνο απόκρισης θα σε παραδεκτώ. Το θέμα όμως είναι ότι είναι πράγματι από τις πιο γρήγορες οθόνες της αγοράς. και έχει και λευκό-μαύρο 7,42ms. Εδώ δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα αλλά μόνο άλλες οθόνες της Samsung έχουν χαμηλότερο χρόνο απόκρισης.

Όσο τώρα για το μαύρο έχει από τα καλύτερα σε TN πανελ. όχι γιατί δεν γκριζάρει αλλά κυρίως γιατί είναι ομοιόμορφο. Και δεν είναι μόνο για games αλλά για όλες τις δουλειές. Και αν είσαι επαγγελματίας δεν θα δώσεις μόνο 400Ε αλλά από 600Ε, για τα 400της μια χαρά οθόνη είναι.

Τώρα καλό θα ήταν να μιλάς και με επιχειρήματα και μάλιστα αν θες να προτείνεις κάποια άλλη στα 400Ε και όχι να χαρακτηρίζεις στο βρόντο την οθόνη ως "μαλακία επιλογή", τη στιγμή που την έχουν τουλάχιστον 5-10 άτομα εδώ μέσα και όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό που πήραν με τα λεφτά που έδωσαν.

Δημοσ.

theolam

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 10 pixel ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΕΓΩ ΤΗΝ 930BF ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΑ....

και οι lg δεν πανα μου την αλλάζουν στα -1 pixel δεν μου αρέσει η εικόνα τους. Έχεις φαγωθεί με τα pixel λες και αμα έχει έναν κόκκο καμμένο (εμένα έχει έναν) η οθόνη είναι για τα μπάζα.

Οπότε πάρε εσύ lg και κάτσε ψάχνε την υπόλοιπη ζωή σου για καμμένα pixel, και άσε τους υπόλοιπους να αποφασίσουν ποια οθόνη τους ταιριάζει καλύτερα.

Δημοσ.

Off topic @theolam

Εγώ επέλεξα την ΕΙΖΟ L578 και μάλιστα από Γερμανία (χωρίς την εγγύηση του 0 pixel για 6 μηνες) και σε πληροφορώ ότι οι LG δεν πιάνουν μία μπροστά της. Δεν θα την άλλαζα ούτε με 10 LG για να τις κάνω video wall.

Δημοσ.

kai egw re megale tin L568 exw.... lg eipa na parei an einai na agorasei samsung trinkin trank:Pp

o filos poio panw de thimamai to nick tou. eyxomai na sou kaoun 6 pixel sti samsung, na mou paneis prive msg tote, plz

Δημοσ.
o filos poio panw de thimamai to nick tou. eyxomai na sou kaoun 6 pixel sti samsung, na mou paneis prive msg tote, plz

Σιγά ρε μεγάλε!!! Γιατί να του καούν; Εδώ σου λένε ότι συνεχώς βελτιώνονται και είναι λιγότερες οι πιθανότητες για ένα τέτοιο συμβάν και εσύ μιλάς κιόλας για 6 pixel?

Εσένα να σου καούν όλα και εκτός εγγύησης :razz:

Αυτή γουστάρει και αυτή θα πάρει.-

Δημοσ.

theolam πόσο χρονών είσαι? Γιατί σα μωρό κάνεις.

Και κοίταξε να δεις... Τα pixel δεν είναι καραμέλες να τις τρώε κάποιος και να καίγονται. Το ότι κάηκε ένα subpixel από τα 3,932,160 που έχει η οθόνη μου το βρίσκω πολύ λογικό σφάλμα. Είναι περίπου 0,00002543% σφάλμα. και...

Όπως λέει η στέλλα ούτε και 10 lg να μου έδινες δεν θα την άλλαζα. (βασικά θα τις πούλαγα και θα έπερνα 5 L778....lol)

Όπως λέει ο tetix... η τεχνολογία τους έχει βελτιωθεί τόσο πολύ που ενώ κάποτε ήταν στάνταρ υπόθεση ένα καμμένο pixel τώρα πια λιγιγότερο από μία στις 10 βγάζουν καμμένο pixel.

Και κάτι τελευταίο. Δεν νομίζω ότι θα βγάλει και άλλο που μου έυχεσαι να μου καούν όλα γιατί τα pixel δεν είναι κάτι που καίγεται με τον καιρό.

theolam

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΡΓΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΣΑ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΝΑ ΠΗΡΕΣ....

χρονιάρες μέρες συγχίστηκα...

που θελεις και pm άμα μου καούν 6 pixel %$&(*((*!!!!

Δημοσ.

Λυπάμαι που το λέω (και λυπάμαι γιατί δεν την αγόρασα εγώ), αλλά η καλύτερες οθόνες τελικά είναι όντως οι NEC GX. Τις είδα αφού είχε ήδη αγοράσει τη δική μου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είναι η μόνη οθόνη για εμένα που ξεχωρίζει τόσο πολύ από τις υπόλοιπες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...