Προς το περιεχόμενο

wow ερωτησεις

Isle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

genika oi warrior mporoun na xrisimopioisoun ola ta opla. ean eisai horde pas : ogrimar, ungercity kai thunderbuf. ean eisai ally pas darnasus , stormwind kai ironforge gia na matheis na xrisimopoieis ola ta opla . ( 1h - 2h maces , 1h - 1h swords , dagers , staves , bows , crossbows , guns kai polearms meta to 20 lvl )

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αποτι διαβασα μπορεις και να μην βαλεις πιστωτικη.Και αποτι διαβασα δεν χρειαζεται να βαλεις απο την αρχη καρτα.

Δημοσ.

Καλα, πως ειναι ετσι τοποθετημενα τα cd στη θηκη?Δεν εβγαιναν με τιποτα!Επρεπε να διαλυσω την θηκη για να βγουν.Καλα, οχι και να τη διαλυσω, απλα τα πιαστρακια "εσπρωξα" λιγο.

Δημοσ.
ta patas mesa me tropo stin mesi kai etsi bgainoun gia plaka ta cd :ppppp . Kai pisw apo to trito cd einai kai to noumero sou pou tha baleis

Φαίνεται ότι θα τα έχεις βγάλει πολλές φορές, γιατί και εμένα είναι πολύ σκληρα :razz: :razz: :razz: ! Το key σε εμένα βρίσκεται στο manual, και όχι πίσο από το 3ο CD

Δημοσ.

apla to pataw stin mesi kai " petaei " to cd kai mou to dinei sto xeri. oso gia to poses fores ta ebgala autes einai 1 mono kai mono gia ton kwdiko na ton perasw epeidi exw olo to wow me ola ta patch panta se ena dvd gia otan kanw format

Δημοσ.

Γίνεται να κάνω copy-paste όλο το folder που είναι εγκατεστημένο το WoW σε ένα DVD και αν κάνω format να το περάσω πάλι με copy-paste στο σκληρό, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση? Ρωτάω γιατί 9 μήνες που το έχω δεν έχει χρειαστεί να κάνω format ακόμα :razz:

Δημοσ.

Δεν συνδεεται!Ετσι οπως επαιζα αρχισε να κολλαει και μου εκανε logout.Μετα οταν παω να ξαναμπω περιμενω πολυ ωρα να κανει authenticating και handshaking και στο completed δεν τελειωνει.Αμα πατησω cancel μου δειχνει τα realm αλλα στο realm που ειμαι δεν εχει το 1 κατω απο το characters!Αμα παω να συνδεθω στο realm περιμενω πολυ ωρα αλλα σταματαει και παλι στο comleted.Αμα πατησω cancel με γυρναει στη λιστα με τα realm.

Τι γινεται?Εψαξα για κανενα spyware η ιο αλλα δεν βρηκα τιποτα.Τι να κανω?Μηπως ειναι κλειστος ο server?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...