Isle Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μαλλον θα παρω το παιχνιδι και εχω μερικες αποριες: 1)με adsl 384Kb εχει μεγαλο latency? 2)μπορω να μετακινησω εναν χαρακτηρα απο ενα account σε ενα αλλο? 3)ποσο κανει? 4)αν δεν πληρωσεις χανεται το account σου? 5)εχω 512MB μνημη θα του φτανει? 6)το expansion κοστιζει?
Alt3rnative Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 1)me 384 eisai mia xara 2)kapoies fores anoigei i blizzard to migration apo kapoia sygekrimena realm se kapoia alla.Den mporeis opote thes kai opou thes esy dld an kai sto mellon tha ginetai me kapoio mikro antitimo! 3)poso kanei ti?to game i i sindromi kathe mina?(http://www.wow-europe.com)(www.e-shop.gr) 4)To account sou menei anepafo gia mexri kai 6 mhnes! 5)me 512 eisai ok! 6)Poio expansion?!
Isle Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Εννοω μεταφορα απο account οχι απο realm.Και οσο για το expansion εννοω το the burning crusade.
Art20 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 2) Από account , όχι δε γίνεται και μάλλον δε προβλέπεται να γίνει λόγω farmers. 3) Περίπου 45 ευρώ +13 κάθε μήνα. http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=567569&prid=255990 5) Προτείνω 1 GB για μεγαλύτερα lvl (για τα battlegrounds και raids). Μπορείς πάντως να παίζεις με 512 και μετά να αναβαθμίσεις όταν χρειαστεί. 6) 99% το expansion θα βγεί ως ξεχωριστό πακέτο.
Dark-Shadow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 an dil den pezeis gia 6 mine svinete to acount?
Dark-Shadow Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 sto lineage ginete auto? me tous 6 mines?
Isle Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Υποθετω δεν χρειαζεται να δωσεις αριθμο πιστωτικης καρτας.Οχι οταν παιζεις με προπληρωμενο χρονο. Επισης να δωσω πλαστο τηλεφωνο, διευθυνση και ονομα?Αν δωσω διευθυνση θα μου στελνουν γραμματα κτλ?
jk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 τηλεφωνο και διευθυνση μπορεις να δωσεις πλαστα δεν νομιζω να χρειαστουν(συγχαρητηρια κερδισατε μεσα απο χιλιαδες παικτες ενα ταξιδι στα γραφεια της blizzard θα σας στειλουμε τα εισιτηρια και θα επικοινωνησουμε μαζι σας το συντομοτερο δυνατoν ) πιστωτικη θελει στην αρχη να δωσεις μετα την βγαζεις αμα θες και βαζεις pre-paid Game Card αλλα ετσι και αλλιως μετα απο τον ενα μηνα παιχνιδιου που εχει στην αρχη το πακετο του World Of Warcraft αμα δεν γινεται να τραβηξουν χρηματα απο αυτην την καρτα -την εχει μπλοκαρει η τραπεζα η εχει ληξη η οτιδηποτε αλλο- την ακυρωνουν μονοι τους,οποτε βαλε μια ληγμενη καρτα και εισαι ok...
Isle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Για να παιξεις τον πρωτο μηνα πρεπει να βαλεις και μια prepaid και να εχεις 3 μηνες? Και τι ληγμενη καρτα να βαλω?Που θα βρω?Αμα βαλω εναν αριθμο στην τυχη πειραζει?
chill Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δυστυχώς ναι. Ή prepaid κάρτα ή ληγμένη πιστωτική (εκτός και αν θέλεις να πληρώνεις μέσω δικής σου πιστωτικής την συνδρομή). Εγώ στην τύχη έβαλα αρχικά τα νούμερα της πιστωτικής αλλά απόσω ξέρω δεν γίνεται κάτι τέτοιο τώρα.
Isle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μπορω απο την αρχη να πληρωνω με prepaid καρτα και να μην βαλω πιστωτικη?
fanpan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως μπορώ να χρησιμοποιήσω σπαθί στον warrior που έχω? όταν πάω να το κάνω equip μου λέει ότι δεν έχω το profisiency για αυτό το αντικείμενο. thanks
chill Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Καλά με σπαθί δεν ξεκινάει ο warrior? Αν εννοείς 2h sword πρέπει να πας σε έναν weapon trainer για να μάθεις να το χρησιμοποιείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.